Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ βρήκα 1080 αρχείο χωρίς υπότιτλους ελληνικούς και 2160p με διπλάσιο μέγεθος. Έγινε merge και είδα την 2160p με ελληνικά κανονικά. Μακάρι να φέρουν HBO κάποια στιγμή αυτόνομα ελλάδα να στείλουμε Disney και Netflix. 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μαλακίες, paid ratings και bots με χιλιάδες δεκαρια. Aνω του μετριου να είναι φτάνει για να θεωρηθεί το καλύτερο video game adaptation.

Ναι γιατί το HBO τα χρειάζεται.

Μερικοί πραγματικά κάνετε λες και θέλετε να αποτύχει η σειρά πριν καν βγει/την δείτε

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Aπό τη στιγμή που το ΗΒΟ Μax, η streaming υπηρεσία του HBO, δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα ακόμα και αν μπορέσεις να αποκτήσεις πρόσβαση δε θα έχεις περιεχόμενο με ελληνικούς υπότιτλους.

Αν δε σε νοιάζουν οι ελληνικοί υπότιτλοι υπάρχουν έμμεσοι τρόποι και νομικά γκρίζοι, να πληρώνεις συνδρομή σε χώρα που έχει το HBO Max και να αποκτήσεις έτσι πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Αλλιώς για ελληνικούς υπότιτλους μόνο Vodafone TV νόμιμα ή θείος και sub scene releases για όχι νόμιμα.

Σχεδόν όλα τα αρχεία που υπάρχουν σε torrent εχουν ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έκανε καλή δυνατή αρχή. Μακάρι να συνεχίσει εξίσου καλά.

Spoiler

Η Anna Torv έχει ακόμα επιβλητική παρουσία. Και στο μεγαλύτερο κομμάτι ο σκηνοθέτης κατάφερε να δείξει την ταλαιπωρία στο πρόσωπό της. Ήταν όμως 1-2 πλάνα που φαινόταν το δεξί μέρος με το πρησμένο μάτι/makeup και το αριστερό η παλιά καλή Torv από το Fringe :D 

Ωραίο intro theme. Πολύ καλός ο Pascal ως Joel και η Ramsey ως Ellie. Ωραίο guest από John Hannah. Και ο Luna ήταν ok στο ρόλο του θείου (αυτός 50-50 φαίνεται πως το πάει, στο Terminator ήταν χάλια, αλλά εκεί όλη η ταινία ήταν ας τα να πάνε), και η Marlene /οι Fireflies ok. Γενικά καλό casting, καλοφτιαγμένα σκηνικά, μερικά ωραία set pieces. Κι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

για να θεωρηθεί το καλύτερο video game adaptation.

Απόδοση 1.01 μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Κρατιεμαι να μην το δω στο λαπτοπ τωρα που ειμαι στην δουλεια για να το δω αραχτος στην καναπεδουμπα αρχοντικα σε 55 ιντσες ασε που σιγουρα θα παιξει παραγγελια με σουβλακουμπες :P

• Like 1
Δημοσ.

Απόλαυση το 4Κ
Πολύ καλή η μεταφορά της ατμόσφαιρας του παιχνιδιού
Εφόσον δημιουργός, εκτελεστικός παραγωγός και σκηνοθέτης είναι ο συν-πρόεδρος της Naughty Dog, Neil Druckmann, είναι λογικό ότι έχει πέσει φροντίδα.
Προσωπική άποψη ότι στην Ellie το χάνουν λίγο, αλλά ο Pedro Pascal αποδεικνύεται καλός.
Το θετικό είναι ότι αναμένουμε τα υπόλοιπα επεισόδια με ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Oυσιαστικα αυτουσια με το παιχνιδι ( που ειναι και καλο αλλα και λιγο κακο μιας και ξερεις ακριβως τι θα γινει αν εχεις παιξει τα παιχνιδια ) . Αρνητικο η Ellie που ουτε η ηθοποιος μου κανει αλλα και ο χαρακτηρας της δεν μου αρεσει ετσι οπως εχει αποδοθεί . Ο Pascal μια χαρα σαν Joel ωστοσο. Γενικα καλο πρωτο επεισοδιο , αν αρεσει το παιχνιδι ,ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα αρεσει και αυτο ,εκτος αν εχουν κανει καποια χοντρη πατατα στην συνεχεια. 

• Like 2
Δημοσ.

Τζοελ Τομμυ η Αννουλα εξαιρετικοι. Και η Μαρλιν. Η Ellie δεν μου καθησε απο την αρχη καμια σχεση με την Ellie του παιχνιδιου. Δηλαδη που βρηκαν ομοιοτητα και την εβαλαν?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

αν αρεσει το παιχνιδι ,ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα αρεσει και αυτο ,εκτος αν εχουν κανει καποια χοντρη πατατα στην συνεχεια. 

Την πατάτα την φοβάμαι και εγω γιατί γενικά ξέρουμε πως του αρέσει το sock value του Drukmanm και σκέφτομαι μήπως γενικά απο ένα σημείο και μετά το story αλλάξει ριζικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SPOILER WARNING

Αρκετά καλή αρχή, θα δούμε στην πορεία πώς θα εξελιχθεί καθώς κάποια στοιχεία ή βάσεις αυτών ήταν καλά.

Spoiler

Το πρώτο μέρος του επεισοδίου έδωσε τίμιο χρόνο ανάπτυξης της κόρης του Τζόελ, Σάρρα παρότι ξέραμε ότι η παρουσία αυτού του χαρακτήρα θα ήταν ολιγόλεπτη αλλά καθοριστική στην μετέπειτα διαμόρφωση στοιχείων του χαρακτήρα του Τζόελ. Ειλικρινά, η ερμηνεία της Nico Parker με εξέπληξε περισσότερο. Ήταν υπέροχη.

Η σκηνή που τους σταματάει ο στρατιώτης γυρίστηκε εξαιρετικά, πίστα, σχεδόν 1 -προς- 1 με το παιχνίδι μόνο που θα ήθελα να αναφέρει στον ασύρματο ότι υπάρχει μικρό παιδί μαζί με έναν ενήλικο, λίγο πριν λάβει την αποκαρδιωτική εντολή από τους ανώτερους να τους εξουδετερώσει. Θα είχε αυτό το κάτι παραπάνω στο συναισθηματικό αντίκτυπο-σοκ που νιώθεις όταν παίζεις πρώτη φορά το παιχνίδι.  Δίνεται κάπως διαφορετικά με το " Λυπάμαι " που λέει, λίγο πριν τον σκοτώσει ο Τομμυ. 

Περί του cast αυτοί που ξεχώρισαν περισσότερο σε αυτό το πρώτο επεισόδιο για μένα ήταν ο χαρακτήρας της Tess, ο Τομμυ, ας ήταν λίγες οι σκηνές του τελευταίου, έδωσε την ίδια αίσθηση του χαρακτήρα που εντοπίζεις πρώτη φορά παίζοντας το παιχνίδι.

Όσων αφορά τον Pascal, σε κάποιες στιγμές περισσότερο, άλλες λιγότερο, τον βλέπεις ως Τζόελ. Ήταν καλός αλλά θεωρώ πρέπει να τον δω αφότου ολοκληρωθεί η σειρά, για να σχηματίσω σωστή εικόνα. Θετικό πρόσημο κρατάω.

Η Bella Ramsey ως Ellie είναι ανάλογα πώς θα το δεις. Αν δεν έχεις παίξει τα παιχνίδια θα σου φανεί μια χαρά, ίσως σε πείσει απευθείας. Ήταν απλά οκ, σε κάποια σημεία φαίνεται ελαφρώς forced acting ώστε να μοιάζει, σε άλλα είναι ΟΚ, αλλά δεν μπορώ (ακόμη) να κάνω την απαραίτητη αντιστοίχιση με τον χαρακτήρα στο παιχνίδι που έχω γνωρίσει. Δεν ήταν το impact όσο δυνατό όπως εκεί. Η ηθοποιός καλή χρυσή στο Game of Thrones, δεν την έχω δει πουθενά αλλού όμως, αλλά δεν μπορώ να την δω ως Ellie, ακόμη. 

Είμαι βέβαιος ότι η Bella είναι μια καλή ηθοποιός, αλλά απλώς δεν είναι κατάλληλη για αυτόν τον ρόλο απόλυτα, δεδομένου του ότι έρχεται στη 2η σεζόν (Part II timeline/timejump). Ειδικότερα αν ακολουθήσει όσο πιστά μπορεί τα γεγονότα του 2ου παιχνιδιού η σειρά, εκεί κι αν πάλι δε μπορεί να με πείσει για την Ellie στα 19 της με σκληροτράχηλο metapocalyptic survivor χαρακτήρα που μπορεί να τα βγάλει πέρα. Δεν νομίζω να γίνονται πολλά "μαγικά" ώστε αλλάξει κάτι στο πρόσωπο της ηθοποιού με τόνους make up καθώς έχει baby face. Κάτι όχι αρνητικό για την καριέρα της γενικότερα αλλά εδώ τα standards αυτού του ρόλου είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις δεν νομίζω να γίνει αλλαγή ηθοποιού για το time jump οπότε θα έχει ενδιαφέρον η γραμμή που θα ακολουθήσουν. Επίσης αυτό που θέλω να δω είναι πώς θα αποδώσει/ερμηνεύσει ένα συγκεκριμένο πλάνο λίγα λεπτά πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους. Ξέρετε ποιο.

Θα περιμένω στην πορεία που θα δοθεί χρόνος τηλεοπτικός και στους δύο στο ίδιο κάδρο. 

Τα σκηνικά, η έναρξη, τα περιβάλλοντα, η μουσική ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Σίγουρα όσοι δεν έχετε καμία επαφή με τα παιχνίδια, εντελώς όμως, έχετε ευκολότερο έργο από όσους έχουμε μία επαφή μαζί τους και θέλοντας ή μη, στη σκέψη μας παίζουν συγκρίσεις, νοσταλγικά σημεία αναδύονται, συναισθήματα και εικόνες, αφήνοντας εσάς να το δείτε με απόλυτα καθαρό μυαλό. Γιατι αν παίξεις πρώτα το παιχνίδι ή το έχεις παίξει η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη εξού και προτείνω να αφήσετε την ιστορία να εξελιχθεί βδομάδα βδομάδα και αφότου ολοκληρωθεί τον Μάρτιο παίξτε αν θέλετε τότε το game.

Σαν game to tv-series adaptation ξεκινάει με θετικά αποτελέσματα. Αντάξιο των περισσοτέρων HBO παραγωγών. Καμία σχέση με κάτι ψευτοHalo που είδαμε πέρσι και ξεχάσαμε. 

Ίσως συμπληρώσω κάποια πράγματα σε 2η προβολή αλλά προς το παρόν αυτές είναι οι εντυπώσεις μου λίγα λεπτά μετά τους τίτλους τέλους.

Υ.Γ. Ωραία πινελιά η έναρξη με την εκπομπή με τους επιδιμιολόγους.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...