DeareN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, Thresh είπε Καλά το ότι μας αρέσει κάτι, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και καλό. 😛 Ε πάντα είναι ένας συνδυασμός τι μας αρέσει με την αντικειμενική βαθμολογία. Ένας που εύχεται να είναι πετυχημένη η σειρά είμαι εγώ πάντως, γιατί κλαίω να δω και άλλους τίτλους της Sony σε μεταφορά από HBO...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, DeareN είπε Ένας που εύχεται να είναι πετυχημένη η σειρά είμαι εγώ πάντως, γιατί κλαίω να δω και άλλους τίτλους της Sony σε μεταφορά από HBO... Δεν υπάρχει κανένας fan του game που δεν θέλει να είναι πετυχημένη η σειρά. Το θέμα είναι ότι εδώ και δεκάδες χρονια περνούν τα licenses και σκουπίζουν τον κώλο τους. Όπως και είπα, αυτό είναι το τελευταίο φως στο ατέλειωτο σκοτάδι, ταιριάζει και θεματικά. Προσωπικά άμα τελικά καταλήξει μούφα, θα σταματήσω να ασχολούμαι τελείως με τα adaptations. Κουράστηκα να απογοητεύομαι. 2 1
DeareN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν υπάρχει κανένας fan του game που δεν θέλει να είναι πετυχημένη η σειρά. Το θέμα είναι ότι εδώ και δεκάδες χρονια περνούν τα licenses και σκουπίζουν τον κώλο τους. Όπως και είπα, αυτό είναι το τελευταίο φως στο ατέλειωτο σκοτάδι, ταιριάζει και θεματικά. Προσωπικά άμα τελικά καταλήξει μούφα, θα σταματήσω να ασχολούμαι τελείως με τα adaptations. Κουράστηκα να απογοητεύομαι. Αυτό καλό θα είναι θα δεις. Πάλι θα έχει στιγμές που θα γίνεται εκνευριστικό με τις ντεμεκ αλλαγές που δε θα πείραζε σε τίποτα να μείνουν όπως στο game αλλά overall θα είναι καλό.
erasmys Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 97% βαθμολογια στο Rotten t....δεν πιστευω να εχει υπαξει ποτε κατι ανωτερο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, DeareN είπε Τα έχω ξαναπεί και ούτε με νοιάζει, εμένα μου άρεσαν και το Mortal Kombat και το Street Fighter. Και όσοι κράζουν Van Dam Raul Julia και Kylie Minogue δεν έχουν ιδέα τι θα πει VHS χωρίς β internet και τα μπούτια της Cammy σε 14αρα οθόνη 😜 Spoiler Guilty Pleasure η live action ταινία.
Kasrith Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Thresh είπε Καλά το ότι μας αρέσει κάτι, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και καλό. 😛 Και το ανάποδο ισχύει! Ότι εάν δεν μας αρέσει κάτι, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι δεν είναι καλό (ειδικά όταν το κριτήριο είναι ότι το Χ δεν είναι καρμπον του source) 😄 1
LiquidTroll Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://unboxholics.com/news/tv/101767-thriamvos-gia-ti-seira-the-last-of-us-sarose-me-97-sto-rotten-tomatoes Παμε για νεο Chernobyl?Αλλωστε οι ιδιοι συντελεστες ειναι.. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2023 από LiquidTroll
KilliK Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Στις 11/1/2023 στις 12:12 ΠΜ, 7nisiotis είπε Gore & violence done right ... τουλάχιστον για TV Series adaptation #PunisherS01 οχι Spoiler
skiabox Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει τρόπος να δούμε το the last of us στην Ελλάδα; Η vodafon tv τι σόι συνεργασία έχει με το HBO;
7nisiotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, KilliK είπε οχι Απόκρυψη περιεχομένων Για TV adaptation και ειδικότερα netflix & τα κοινωνικά "δεδομένα" της εποχής ήταν μια χαρά. Θεωρώ όμως ότι δεν θα βλέπουμε από δω και πέρα ούτε κι αυτό
panman76 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μετά απο τόσες ψυχρολουσίες (Witcher, the wheel of time κ.α.) δυσκολεύομαι πολύ να περιμένω πολλά, πόσο μάλλον όταν βλέπω την επιλογή τους στην ηθοποιό που υποδύεται την ellie. 1
Gogotsa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, skiabox είπε Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει τρόπος να δούμε το the last of us στην Ελλάδα; Η vodafon tv τι σόι συνεργασία έχει με το HBO; Ναι και λεγεται stremio που ειναι αστειο και για τυφλους να δεις ενα yt video και να το στησεις, αλλιως filmatic.online κ.λ.π. sites. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από Gogotsa
7nisiotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Θα βλέπατε κάτι με 80s αισθητική; - Ναι, προσωπικά! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα