Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Druckmann revealed to TheNewYorker that Joel (Pedro Pascal) is having difficulty hearing on one side because of a gunshot.

In the game, Joel is near-superhuman, both because play demands it and in order to make the unexpected switch between the action hero and his charge more subversive. But Mazin told Druckmann that the Joel of the series needed to be less resilient. “We had a conversation about the toll Joel’s life would have had on him physically,” Druckmann recalled. “So, he’s hard of hearing on one side because of a gunshot. His knees hurt every time he stands up.” Mazin, who is fifty-one, said, “I guess there’s a tone where Tom Cruise can do anything. But I like my middle-aged people middle-aged.”

Καλύτερα, πιο grounded, απλά αρκεί να μην ισχύει μονο για τον Joel αυτό.

• Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η αναμενόμενη σειρά του HBO αναμένεται να είναι μια πιστή προσαρμογή του ομώνυμου τίτλου του PlayStation, παρόλα αυτά, ο ηθοποιός Troy Baker, ο οποίος δανείζει την φωνή του στον Joel,  άφησε να εννοηθεί ότι το τρίτο επεισόδιο της σειράς θα αλλάξει τις προσδοκίες των θαυμαστών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Έχω δει μέχρι και το πέμπτο επεισόδιο και μπορώ να σας πω πως φτάνοντας στο τρίτο επεισόδιο, θα έχετε εκστασιαστεί. Θα ανεβείτε πάνω στο τραπέζι σας φωνάζοντας! Αυτό που στήνουν τα πρώτα δύο επεισόδια, είναι να σας παρουσιάσουν τον κόσμο του παιχνιδιού, αν δεν έχετε ιδέα τι είναι. Παίρνει όλες τις προσδοκίες σας και απλώς τις πετά στα σκουπίδια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

Η αναμενόμενη σειρά του HBO αναμένεται να είναι μια πιστή προσαρμογή του ομώνυμου τίτλου του PlayStation, παρόλα αυτά, ο ηθοποιός Troy Baker, ο οποίος δανείζει την φωνή του στον Joel,  άφησε να εννοηθεί ότι το τρίτο επεισόδιο της σειράς θα αλλάξει τις προσδοκίες των θαυμαστών.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Έχω δει μέχρι και το πέμπτο επεισόδιο και μπορώ να σας πω πως φτάνοντας στο τρίτο επεισόδιο, θα έχετε εκστασιαστεί. Θα ανεβείτε πάνω στο τραπέζι σας φωνάζοντας! Αυτό που στήνουν τα πρώτα δύο επεισόδια, είναι να σας παρουσιάσουν τον κόσμο του παιχνιδιού, αν δεν έχετε ιδέα τι είναι. Παίρνει όλες τις προσδοκίες σας και απλώς τις πετά στα σκουπίδια.

Για να βάλουμε κι ένα source:

Last Of Us Episode 3 Will Change Your Show Expectations, Says Game Actor

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάμε ξανά για "subvert expectations" φάση? Καλά ο Baker καταπληκτικός VΑ, αλλα σαν τυπάς είναι λίγο ότι νάνε.

Aντε να δούμε, zero expectations για οτιδήποτε πια.

Κλασσικές αξιες, πάλι ο writer να θέλει να inject τα δικά του σε established lore και franchise. Anyways, τουλάχιστον ξέρουμε δεν γραφει με τα πόδια, που είναι έστω κάτι σήμερα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Watching a person die ought to be much different than watching pixels die"...

Τι είπε ο λακαμάς ρε φίλε... Γιατί τα αναθέτουν σε εντελώς άσχετους με gaming άτομα; Αφού είναι adaptation από game, βάλε έναν που ξέρει έστω τα βασικά... Καταρχάς να του διευκρινίσει κάποιος ότι είναι τελείως διαφορετικό το να "πεθαίνεις" πάνω στο gameplay (game over, try again... ok παιχνίδι είναι, αυτό είναι το νόημα) από το να πεθαίνεις πάνω στο στόρυ μόνιμα.

Anyway, for the records. Έχω δει μπόλικες σειρές/ταινίες live action όπως και έχω παίξει μπόλικα παιχνίδια και αντίστοιχα έχω δει μπόλικα anime/animation (φαντάζομαι τα θεωρεί pixels και αυτά). Οι θάνατοι που έχω δει και μου έχουν μείνει/με έχουν επηρεάσει περισσότερο είναι χωρίς spoiler αυτοί που συμβαίνουν στο Final Fantasy VII (game), The Lion King (animation - το original ε, όχι το άψυχο, εκτός τόπου και χρόνου, remake) και Grave of the Fireflies (anime).

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chrisde είπε

Anyway, for the records. Έχω δει μπόλικες σειρές/ταινίες live action όπως και έχω παίξει μπόλικα παιχνίδια και αντίστοιχα έχω δει μπόλικα anime/animation (φαντάζομαι τα θεωρεί pixels και αυτά). Οι θάνατοι που έχω δει και μου έχουν μείνει/με έχουν επηρεάσει περισσότερο είναι χωρίς spoiler αυτοί που συμβαίνουν στο Final Fantasy VII (game), The Lion King (animation - το original ε, όχι το άψυχο, εκτός τόπου και χρόνου, remake) και Grave of the Fireflies (anime).

Ήδη του απάντησαν animators από Castlevania κτλ. Τι να πεις, να είσαι συγγραφέας και να μην ξέρεις να γράψεις ένα tweet, ffs, also fuck twitter. 🖕

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Δεν μπορωωωωωω δεν μπορω να περιμεεεννννωωωωω

Εγώ μπορώ.

4 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Με αυτό το υλικό ο Raimi θα έδινε πόνο νομίζω

Εγώ πάλι θα προτιμούσα τον Snyder του Dawn of the Dead, low budget, grounded and gory, perfect match imho.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Maisie Williams (who played Arya Stark) was in talks for the role back when the game was being pegged for a film adaptation.

Speaking to The Hollywood Reporter, Naughty Dog president Neil Druckmann said the team needed to ensure that whoever was cast as Ellie in any adaptation would be able to appear "tough and vulnerable and wise beyond [their] years and also have a potential for violence" all at once. 

Kaitlyn Dever And Maisie Williams Were Both Considered For The Cancelled Last Of Us Movie

img_1_1672943023677.jpg

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

με τίποτα δεν μπορώ να την δω την μικρή σε αυτό τον ρόλο δυστυχώς...

Same. Και η Aria που αναφέρθηκε το ίδιο. 

________

HBO's 'The Last of Us' creators promise it won't have the same issue as 'Game of Thrones': 'We have no plans to tell any stories beyond adapting the games'?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...