{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 38 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Russell Crowe θα ταίριαζε εξίσου. Too fat για post-apocalyptic σκηνικό.
7nisiotis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Too fat για post-apocalyptic σκηνικό. Και ο Μπιλαρος φατ είναι γι'αυτό. Σαν κλώνος είναι. Φαντάσου όμως να τον είχαν προσλάβει για το ρόλο. Αν έκανα δύο αλλαγές σε κάστινγκ θα ήταν αυτή του Μπιλ και ίσως κάποια άλλη κοπέλα για το ρόλο της Έλλη. 1
7nisiotis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Καλά λέω γω οτι ο Russell Crowe παχουλός είναι ίδιος ο Μπίλαρος
Lotof Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Πολύ ωραίο το trailer. Ξυπνάει μνήμες από το part 1. Είμαι περίεργος αν το HBO θα μεταφέρει σε κάποια season τα τεκταινόμενα του part 2 😜…. το λέω απλά επειδή δεν μου αρκούν τα 2 τοπικ με τα Rings / S.Hulk για χαβαλέ.
masteripper Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Σρυ ...στους φαν αλλά προσωπικά (ΔΕΝ έχω παίξει το παιχνίδι ...ουτε καλά καλα το ξέρω) νομίζω ότι βλέπουμε 1 Walking Dead ξανά απο την αρχή....δεν με χαλάει αλλά ... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι η ιδέα μου η όντως φαίνεται σαν b movie production?! Κάτι δεν μου κάθεται καλά στον οπτικό τομέα, φαίνεται φτηνό. Ο Joel φαίνεται πολύ docile και δεν μου βγάζει τον original χαρακτήρα. Η Ellie fucking sucks. Στο game ήταν cute και badass συγχρόνως. Γέρασε άσχημα φάση Bran η Lady Mormont. Επίσης ελάχιστο gore. Ναι ok teaser ήταν, αλλα ως teaser απέτυχε το σκοπό του. Παρόλα αυτά πέτυχε στους υπολοιπους άμα κρίνω από τα likes. Μακάρι έστω να βλέπετε, μιλάμε για τα καλύτερα games ever. Ποσο να αντέξει κάποιος να βλέπει να βιάζουν τα αγαπημένα του franchises στην οθόνη. ☹️ 4 1 2 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Η επιλογή της Ellie είναι τραγική απλά, δεν ξέρω τι σκέφτονταν..Υποτίθεται είναι ο Cuckman πίσω απ' την σειρά και επέλεξαν μία που δεν μοιάζει καθόλου στα games. 5 1
Mpiftekis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Αφού η Helen Page έγινε Elliot Page... τι να κάνουν κι αυτοί;;; 😄 1
Kostasspil Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν προσπάθησαν ούτε καν με λίγο prosthetic make up να τη φέρουν πιο κοντά στην εμφάνιση
Gogotsa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Walking dead με αλλο τιτλο και ηθοποιους. Ξαναζεσταμενο φαγητο θα φαμε παλι............. 1 2
DeareN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Walking dead με αλλο τιτλο και ηθοποιους. Ξαναζεσταμενο φαγητο θα φαμε παλι............. Άρα αφού βγήκε Walking dead σε κόμικ να μην υπάρχει ούτε Last of Us The Road Quiet Place Birdbox Και γιατί βγήκε Walking Dead αφού υπήρχαν τα 28 μέρες μετά? Ps. Όση σχέση έχει το Last of Us με το Walking Dead έχει και με τα υπόλοιπα Zombie post apocalyptic genre. Να τα βαπτίσουμε όλα Walking Dead αν είναι σαν τον Kirkman που έχει κάνει 45 spin offs Walking dead. 8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Είναι η ιδέα μου η όντως φαίνεται σαν b movie production?! Κάτι δεν μου κάθεται καλά στον οπτικό τομέα, φαίνεται φτηνό. Ο Joel φαίνεται πολύ docile και δεν μου βγάζει τον original χαρακτήρα. Η Ellie fucking sucks. Στο game ήταν cute και badass συγχρόνως. Γέρασε άσχημα φάση Bran η Lady Mormont. Επίσης ελάχιστο gore. Ναι ok teaser ήταν, αλλα ως teaser απέτυχε το σκοπό του. Παρόλα αυτά πέτυχε στους υπολοιπους άμα κρίνω από τα likes. Μακάρι έστω να βλέπετε, μιλάμε για τα καλύτερα games ever. Ποσο να αντέξει κάποιος να βλέπει να βιάζουν τα αγαπημένα του franchises στην οθόνη. ☹️ Είναι HBO Max μη φοβάστε τίποτα θα μαμεί και θα δέρνει... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DeareN είπε Είναι HBO Max μη φοβάστε τίποτα θα μαμεί και θα δέρνει... Καλά καμια σχέση με τα αλλα σάπια κανάλια, αλλα δεν ξέρω, το teaser είναι λες και έχει φάση true motion που έχουν οι τηλεοράσεις και το δείχνει φτηνό soap opera φάση. Anyways σίγουρα δεν είναι φτηνή η παραγωγή, το φίλτρο με χάλασε προφανώς. Το μονο που με τρομάζει είναι ποσο επιρροή έχει ο Drunkmann, γιατί ο Mazin ναι μεν δεν έχει το τρελό βιογραφικό, αλλα τουλάχιστον το Chernobyl ήταν παρα πολύ καλά γραμμένο και συγκριτικά με τους παντελώς άσημους και άσχετους που δίνουν τεραστια project τελευταία εννοείτε καμια σχέση. Αναμένω σωστό trailer. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1
DeareN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Καλά καμια σχέση με τα αλλα σάπια κανάλια, αλλα δεν ξέρω, το teaser είναι λες και έχει φάση true motion που έχουν οι τηλεοράσεις και το δείχνει φτηνό soap opera φάση. Anyways σίγουρα δεν είναι φτηνή η παραγωγή, το φίλτρο με χάλασε προφανώς. Το μονο που με τρομάζει είναι ποσο επιρροή έχει ο Drunkmann, γιατί ο Mazin ναι μεν δεν έχει το τρελό βιογραφικό, αλλα τουλάχιστον το Chernobyl ήταν παρα πολύ καλά γραμμένο και συγκριτικά με τους παντελώς άσημους και άσχετους που δίνουν τεραστια project τελευταία εννοείτε καμια σχέση. Αναμένω σωστό trailer. Καλά σίγουρα από τα trailer δε θα βγάλουμε άκρη αλλά εγώ προσωπικά ανατρίχιασα με τους Clickers (είχα ξεχάσει δυνατά και την ηχομπάρα) και με τον διπλό ουρανοξύστη ένιωσα λίγο όπως στο game 5
Glikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν έχω παίξει το game αλλά επειδή μ'αρέσει ο Mando Pedro Pascal και το post apocalyptic genre είμαι hyped. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα