{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Nope, έριξαν σκόνη στα ματια σε μορφή siege από clickers, αλλα περαμένει το ίδιο αποτέλεσμα, κρίμα, περίμενα περισσότερα από τον Mazin. Δεν θα μου φανεί περίεργο άμα χάσουν το 50% από το viewership. Εμενα με έχασαν πάντως. I'm done. ps. Neil sucks! Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από {TDi}Dj2k..infc 2 1 1
Hacker?pcs Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Εγώ που δεν έχω ιδέα για το τι γίνεται στο παιχνίδι το επεισόδιο είναι τρομερό, μακράν το καλύτερο των 2 σεζόν, το τέλος με το Through the Valley ήταν pure cinema Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Hacker?pcs 2
LiquidTroll Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) Griniarides gonna griniaring Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από LiquidTroll 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. πριν από 15 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 15 ώρες 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Nope, έριξαν σκόνη στα ματια σε μορφή siege από clickers, αλλα περαμένει το ίδιο αποτέλεσμα, κρίμα, περίμενα περισσότερα από τον Mazin. Δεν θα μου φανεί περίεργο άμα χάσουν το 50% από το viewership. Εμενα με έχασαν πάντως. I'm done. ps. Neil sucks! Spoiler Μα γιατί; Το γκολφ είναι ωραίο άθλημα. Σοβαρά πάντως, σιγά μην άλλαζε o Druckmann την ιστορία εκεί. Ε, μας έβαλε να τον καρφώνει στο τέλος, πάλι καλά που δεν τον πυροβόλησε στο κεφάλι. 1
hasiotis_john Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) Στην Voda προφανώς τους έκατσαν βαριά τ' αρνιά και ακόμα δεν έχουν ανεβάσει το επεισόδιο .. Όχι βέβαια ότι περιμένω να το δω από εκεί με σαβούρα ποιότητα, μιας και ήδη έχει βγει και σε 4K και με Ελληνικούς υπότιτλους στα γνωστά μαγαζάκια! Πάντως μεγάλη ξεφτίλα το Vodafone TV, πραγματικά ότι χειρότερο υπάρχει στο streaming! Ούτε για δωρεάν δεν κάνει... Κάπου πήρε το μάτι μου για χαμηλή βαθμολογία από το IGN, του έβαλε 6/10 ! Τόσο χάλια είναι αυτό το επεισόδιο? Επεξ/σία πριν από 13 ώρες από hasiotis_john 2
LiquidTroll Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Εχοντας παιξει το παιχνίδι, μπορω να πω ότι ήταν επεισοδιάρα! Το κατα ευχαριστήθηκα, πραγματικά! 2
Ted Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Ρε τους βρωμιάρηδες ακόμα δεν το ανέβασαν...έχω βαρεθεί να πληρώνω λεφτά από εδώ και από εκεί για να τα έχουμε "όλα" στο σπίτι και πάλι να μην γλυτώνω την γκρίνια...🤣 Υ.γ.καλα το ότι δεν μπορούν με τίποτα καμία παραγωγή να κάνουν ένα ακριβές αντίγραφο-μεταφορα είτε αυτό είναι από σεναριο-σκηνικα είτε από επιλογές ηθοποιών είναι πραγματικά τραγικό... Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Ted 1
tzotzo Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες τηρουμενων των αναλογιων , ενιωσα αντιστοιχα οπως οταν ειδα το red wedding. δεν εχω ιδεα τι γινεται στο παιχνιδι 1
Thechosennone Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δεν έχω παίξει το παιχνίδι αλλά μιλάμε για επικό επεισόδιο το πιο ωραίο όλης της σειράς. Κάποια στιγμή νόμιζα ότι έβλεπα Game of thrones αλλά καλύτερο. 1
li@m Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Τι είδα μόλις! Τι επισοδειαρα είναι η δεύτερη ωρε; 1
xavier Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες το μονο στεναχωρο ειναι οτι η σειρα δεν θα μπορεσει να ξεπερασει ποτε αυτο το επεισοδιο. Απο τις πιο σοκαριστικες στιγμες στο gaming, αποδοθηκε τελεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα