Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ειδα και εγω το επεισοδιο, ενα 8.5 του βαζω ας μην πω σε λεπτομεριες λογω σποιλερ. Περα απο αυτο επειδη βλεπω πολλους που αναφερονται στους γκει και λεσβιες κ πιστεψτε με, ειμαι κ εγω απο αυτους που τους εχει κουρασει η woke agenda...

Αλλα στην συγκεκριμενη σειρα παραδοξως θεωρω ειναι λαθος οι αντιδρασεις ορισμενων εκτος αν δεν εχετε παιξει τα παιχνιδια ή δεν ειδατε την πρωτη σεζον.

Απο την πρωτη σεζον κιολας της σειρας εδειξαν οτι η Ελι ειναι γκει και εδωσε το πρωτο της φιλι σαν εφηβη στο εμπορικο κεντρο με την φιλη της Ραιλι.Το συγκεκριμενο επεισοδιο ειναι απο το dlc του παιχνιδιου left behind ( prequel ).

Επισης η σκηνη που διαδραματιζεται στο χθεσινο επεισοδιο ειναι παλι απο το παιχνιδι (Part 2) με λιγα λογια δεν καταλαβαινω το σοκ εκτος ξαναλεω αν δεν εχετε παιξει το παιχνιδι.Περα απο αυτο παιζει να ειναι απο τις λιγες σειρες-παιχνιδια που σεταρονται σωστα οι γκει χαρακτηρες σε σχεση με κατι αλλα woke σκουπιδια.

Αυτη ειναι η δικη μου προσωπικη αποψη, ασχετο αλλα το καστιγκ της Αμπι ειναι σαφως καλυτερο απο της ελι οσον αφορα το προσωπο-εμφανισιακο και καλυτερα που δεν βρηκαν καμια που να ειναι ντουκι αλλα ενα κοριτσι με φυσιολογικο σωματοτυπο.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, icenex είπε

Το ειδα και εγω το επεισοδιο, ενα 8.5 του βαζω ας μην πω σε λεπτομεριες λογω σποιλερ. Περα απο αυτο επειδη βλεπω πολλους που αναφερονται στους γκει και λεσβιες κ πιστεψτε με, ειμαι κ εγω απο αυτους που τους εχει κουρασει η woke agenda...

Αλλα στην συγκεκριμενη σειρα παραδοξως θεωρω ειναι λαθος οι αντιδρασεις ορισμενων εκτος αν δεν εχετε παιξει τα παιχνιδια ή δεν ειδατε την πρωτη σεζον.

Απο την πρωτη σεζον κιολας της σειρας εδειξαν οτι η Ελι ειναι γκει και εδωσε το πρωτο της φιλι σαν εφηβη στο εμπορικο κεντρο με την φιλη της Ραιλι.Το συγκεκριμενο επεισοδιο ειναι απο το dlc του παιχνιδιου left behind ( prequel ).

Επισης η σκηνη που διαδραματιζεται στο χθεσινο επεισοδιο ειναι παλι απο το παιχνιδι (Part 2) με λιγα λογια δεν καταλαβαινω το σοκ εκτος ξαναλεω αν δεν εχετε παιξει το παιχνιδι.Περα απο αυτο παιζει να ειναι απο τις λιγες σειρες-παιχνιδια που σεταρονται σωστα οι γκει χαρακτηρες σε σχεση με κατι αλλα woke σκουπιδια.

Αυτη ειναι η δικη μου προσωπικη αποψη, ασχετο αλλα το καστιγκ της Αμπι ειναι σαφως καλυτερο απο της ελι οσον αφορα το προσωπο-εμφανισιακο και καλυτερα που δεν βρηκαν καμια που να ειναι ντουκι αλλα ενα κοριτσι με φυσιολογικο σωματοτυπο.

Καταρχάς θα συμφωνήσω ότι το θέμα της ομοφυλοφιλίας/αμφιφυλοφιλίας και στα παιχνίδια και στην σειρά το έχουν χειριστεί με πολύ μεγάλο σεβασμό και σοβαρότητα, καμιά σχέση με κηρύγματα ή ηθικά διδάγματα για 5χρονα παιδιά.

Θα διαφωνήσω όμως στο τέλος του μηνύματός σου, καθώς έχει σημασία η ηθοποιός να είναι ντούκι, λόγω κινήτρου και πορείας του χαρακτήρα. Δεν λέω άλλα, για λόγους spoiler.

Επεξ/σία από Nate
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nate είπε

Καταρχάς θα συμφωνήσω ότι το θέμα της ομοφυλοφιλίας/αμφιφυλοφιλίας και στα παιχνίδια και στην σειρά το έχουν χειριστεί με πολύ μεγάλο σεβασμό και σοβαρότητα, καμιά σχέση με κηρύγματα ή ηθικά διδάγματα για 5χρονα παιδιά.

Θα διαφωνήσω όμως στο τέλος του μηνύματός σου, καθώς έχει σημασία η ηθοποιός να είναι ντούκι, λόγω κινήτρου και πορείας του χαρακτήρα. Δεν λέω άλλα, για λόγους spoiler.

Ηταν κατι που με χαλαγε στο παιχνιδι ( και οχι μονο αυτο αλλα τεσπα) γιατι μου φαινοταν πολυ παραταιρο το ποσο ντουκι ητανε για εναν τετοιον κοσμο, θα μπορουσαν απλα να την κανουν πολυ γυμνασμενη για γυναικα οχι bodybuilder κ στο παιχνιδι και στην σειρα κατα την ταπεινη μου αποψη.Για τις γυναικες ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξουν τετοια μυικη μαζα στον κοσμο μας, ποσο μαλλον σε ενα post apocalyptic περιβαλλον εκει βασιζεται η ενσταση μου.

Δεν θεωρω οτι επηρεαζει το κινητρο και την πορεια του χαρακτηρα η σωματοδομη γιατι ουτως η αλλως οι χαρακτηρες δεν ειναι οπως στο παιχνιδι που σκοτωνουν οτι κινειται στο διαβα τους ουτε η ελι εχει καμια σχεση με την ελι στο παιχνιδι οποτε αν εβαζαν ενα ντουκι θα ητανε τρομαχτικη η διαφορα μεταξυ τους.

Spoiler

Βεβαια με κανει να αναρωτιεμαι γιατι η σειρα σεταρε την ελι απο το πρωτο επεισοδιο να παλευει με τοσο ογκωδη αντιπαλο??

Νομιζω εβαλαν μια με σωματοδομη πιο κοντα στα κυβικα της Ελι ασε που πιστευω θα κανει τρομερη αντιθεση ολο αυτο στην συνεχεια.Ελπιζω μονο να μας εκπληξει ευχαριστα και να μην πεσω εξω.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, icenex είπε

Ηταν κατι που με χαλαγε στο παιχνιδι ( και οχι μονο αυτο αλλα τεσπα) γιατι μου φαινοταν πολυ παραταιρο το ποσο ντουκι ητανε για εναν τετοιον κοσμο, θα μπορουσαν απλα να την κανουν πολυ γυμνασμενη για γυναικα οχι bodybuilder κ στο παιχνιδι και στην σειρα κατα την ταπεινη μου αποψη.Για τις γυναικες ειναι πολυ δυσκολο να φτιαξουν τετοια μυικη μαζα στον κοσμο μας, ποσο μαλλον σε ενα post apocalyptic περιβαλλον εκει βασιζεται η ενσταση μου.

Δεν θεωρω οτι επηρεαζει το κινητρο και την πορεια του χαρακτηρα η σωματοδομη γιατι ουτως η αλλως οι χαρακτηρες δεν ειναι οπως στο παιχνιδι που σκοτωνουν οτι κινειται στο διαβα τους ουτε η ελι εχει καμια σχεση με την ελι στο παιχνιδι οποτε αν εβαζαν ενα ντουκι θα ητανε τρομαχτικη η διαφορα μεταξυ τους.

Απόκρυψη περιεχομένων

Βεβαια με κανει να αναρωτιεμαι γιατι η σειρα σεταρε την ελι απο το πρωτο επεισοδιο να παλευει με τοσο ογκωδη αντιπαλο??

Νομιζω εβαλαν μια με σωματοδομη πιο κοντα στα κυβικα της Ελι ασε που πιστευω θα κανει τρομερη αντιθεση ολο αυτο στην συνεχεια.Ελπιζω μονο να μας εκπληξει ευχαριστα και να μην πεσω εξω.

Spoiler

Στο παιχνίδι η Abby έχει πρόσβαση σε επαρκές φαγητό, γυμναστήριο κτλ., οπότε μυική μάζα θα μπορούσε να φτιάξει, αλλά το πόσο πολλή δεν γνωρίζω.

Αυτό που ρωτάς στο spoiler μάλλον έχει να κάνει για τις μάχες σώμα με σώμα που θα ακολουθήσουν. Ίσως δηλαδή ήταν εκεί το focus.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Και να μην εχει και μεσογειακη αναιμια φανταζομαι, ή στο παιχνιδι εχει?

Τι μεσογειακη αναιμια τι κορντισεπς ανοσια πανω κατω τα ιδια ειναι :P Προσωπικα θα ηθελα να κανει τον τζοελ ακομη κ αυτος που δινει την φωνη του στο παιχνιδι αλλα τεσπα.Και χιλιες φορες να εβαζαν αυτην που κανει την Ντινα να κανει την ελι και η Ραμσει να κανει την Ντινα.Πως γινεται η Ντινα να ειναι πιο γλυκια κ ομορφη απο την Ελι ακομη δεν μπορω να το χωνεψω.. :lol: 

2 ώρες πριν, Nate είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Στο παιχνίδι η Abby έχει πρόσβαση σε επαρκές φαγητό, γυμναστήριο κτλ., οπότε μυική μάζα θα μπορούσε να φτιάξει, αλλά το πόσο πολλή δεν γνωρίζω.

Αυτό που ρωτάς στο spoiler μάλλον έχει να κάνει για τις μάχες σώμα με σώμα που θα ακολουθήσουν. Ίσως δηλαδή ήταν εκεί το focus.

Οσο και γυμναστηριο να κανει μια γυναικα οσο και να τρωει απο φαγητο αν δεν εχει προσβαση σε πρωτεινη και κρεατινη τετοιο σωμα δεν φτιαχνει ξεχνα το.Ας μας διαφωτισει βεβαια ενας του γυμναστηριου αλλα το θεωρω αδυνατον με τα δεδομενα εκεινου του κοσμου, με αυτα τα δεδομενα που λες θα ειχε ενα πολυ γυμνασμενο σωμα και σε καμια περιπτωση το ντουκι που ειδαμε στο παιχνιδι.Εκτος αν πιστευεις οτι 24 χρονια μετα το ξεσπασμα της πανδημιας η Αμπι ειχε προσβαση σε πρωτεινες, κρεατινες και τεστοστερονη γιατι ετσι κανουν αυτες οι γυναικες τετοιο σωμα.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, kirileman είπε

Ξεκινάει σήμερα; Μεγάλη Εβδομάδα; Πόσο ταιριαστό.

Σαν δεν Ντρέπονται οι Αμερικάνοι που την Κυριακή έκανε πρεμιέρα παγκοσμίως... Να μην το ξανακάνουν και άλλη φορά να τσεκάρουν εαν έχουμε Πάσχα η όχι 😂🤣

Δημοσ.
22 ώρες πριν, speedman_26 είπε

Τι κόλλημα έχουν μια λεσβιακό μια με τους gay. Μια σειρά νορμάλ με ζόμπι δεν μπορούν να κάνουν;

Θα γυρίστηκε πριν εκλεγεί ο Trump.
LOOOL

• Haha 4
Δημοσ.
Στις 14/4/2025 στις 3:18 ΜΜ, speedman_26 είπε

Τι κόλλημα έχουν μια λεσβιακό μια με τους gay. Μια σειρά νορμάλ με ζόμπι δεν μπορούν να κάνουν;

Από τη στιγμή που είναι δικό τους ip και δεν αφορά διαστρέβλωση ενός ήδη υπάρχοντος (πχ να έκαναν τη Χιονάτη λεσβία - είμαι σίγουρος ότι το σκέφτηκαν btw αλλά είπαν εντάξει ας μην το ξεφτιλίσουμε και τελείως :P) μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν και σε όποιον αρέσει.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 14/4/2025 στις 3:18 ΜΜ, speedman_26 είπε

Το παιχνίδι είχε σαφέστατα μηνύματα για τη διαφορετικότητα (και όχι μόνο σεξουαλικώς). Οι ήρωες των παιχνιδιών ήταν όλοι "φτωχοδιάβολοι" και παραμελημένοι από την κοινωνία. Η Ellie ορφανή που μεγάλωνε σε ίδρυμα. Ο Τζοελ τελειωμένος πατέρας μπλεγμένος σε παρανομίες. Η Άμπι γυναίκα body builder με ψυχολογικά θέματα . Και όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες απέχουν πολύ από το "νορμάλ".

Οπότε give them a break που λένε και στο χωριό μου.

• Like 1
Δημοσ.

Για τη σωματοδομή της Abby ας περιμένουμε, μέχρι στιγμής την έχουμε δει πώς ήταν 5 χρόνια πριν, μπορεί στα επόμενα επεισόδια να έχει σφίξει. Αν και η σειρά έχει δείξει ότι δεν ασχολείται υπερβολικά με τέτοιες λεπτομέρειες. Και η επιλογή της Ramsey για τον ρόλο δεν με πειράζει. Ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών, όπου η ασχημότερη γυναίκα έχει αναλογίες μοντέλου το λιγότερο και πρόσωπο για κουτί βαφής μαλλιών, δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...