Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, billdanos είπε

Μια χαρά είναι τα live tiles όταν έχω ενεργό το tablet mode στο Surface Pro 7 μου!

(και δεν θέλω σχόλια)... :ph34r:

Μα γιατί καταστρέφεις με το tablet mod αυτό το μηχάνημα???

• Like 1
  • Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
43 minutes ago, AtiX said:

Μα γιατί καταστρέφεις με το tablet mod αυτό το μηχάνημα???

Γιατί σε κάποιες στιγμές το έχεις και σαν ταμπλετ στα χέρια σου. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Γιατί σε κάποιες στιγμές το έχεις και σαν ταμπλετ στα χέρια σου. 

Όπως βολεύεται ο κάθε ένας... 🙂

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, KoreanW είπε

Απλά ο συντάκτης δεν κατάλαβε τι έγραφε το πρωτότυπο άρθρο (μπορεί να μην ξέρει τί είναι live tiles...)..

Η αλλαγή είναι όχι ότι αλλάζουν τα live tiles, που καθόλου δεν αλλάζουν.

Αλλά  αλλάζουν μόνο τα tiles που δεν είναι live : φεύγει το υπάρχον σταθερό φόντο  (πχ σε accent color ) και μπαίνει φόντο άσπρο ή μαύρο.

Θα έλεγε κάνεις πως με αυτό τον τρόπο, θα βοηθήσει να διακρίνονται πιο άμεσα τα live tiles.

Επίσης η Microsoft πέραν του φόντου ολοκληρώνει έτσι και τον επανασχεδιασμό των βασικών εικονιδίων της στο fluent design.

Γενικά τα live tiles στο Windows κινητό μου ήταν όνειρο για αυτό και πήρα Windows launcher στο Android. Στους επιτραπέζιους υπολογιστές εγκαταλείφθηκαν τόσο από τη Microsoft όσο και από τους 3d party developers ούτε μπορούν να καρφωθούν στο desktop όπως παλιά τα widgets. Σου δίνεται η εντύπωση ότι τα έκανε μια παλαιότερη ομάδα της Microsoft κι απλώς ξέμειναν. Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τα Windows 10X το τέλος τους θα έρθει κάποια στιγμή αν και κάνουν τα Windows να ξεχωρίζουν από τα άλλα λειτουργικά έστω και με απομειωμένες δυνατότητες.

16 ώρες πριν, fwtonio είπε

Τα ζωντανά πλακίδια είναι χάρμα οφθαλμών στο κινητό.

Στο PC είναι γενικά αδιάφορα.

Συμφωνώ απόλυτα! Για αυτό το λόγο κατέβασα launcher στο Android κινητό μου γιατί γούσταρα το Lumia Windows Mobile κινητό μου.

Επεξ/σία από panathatube
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, AtiX said:

Όπως βολεύεται ο κάθε ένας... 🙂

Το tablet mode στα win 10 δεν σε περιορίζει σε τίποτα στις κλασικές λειτουργίες των Windows. Απλά έχεις αλλά gestures που αν τα συνηθίσεις είναι πολύ πρακτικά και επιπλεον βελτιώνουν πολλά μενού για χρήση με την touch screen (πχ file explorer που τα μενού αποκτούν μεγαλύτερα διαστήματα κλπ για να τα επιλέγεις με τα δάχτυλα). 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, billdanos είπε

Το tablet mode στα win 10 δεν σε περιορίζει σε τίποτα στις κλασικές λειτουργίες των Windows. Απλά έχεις αλλά gestures που αν τα συνηθίσεις είναι πολύ πρακτικά και επιπλεον βελτιώνουν πολλά μενού για χρήση με την touch screen (πχ file explorer που τα μενού αποκτούν μεγαλύτερα διαστήματα κλπ για να τα επιλέγεις με τα δάχτυλα). 

Ναι βρε το ξέρω αυτό... το θέμα είναι ότι σε εφαρμογές που τρώνε το 80% από τον χρόνο σου τα μενού είναι για τον κλασσικό χειρισμό...

Δημοσ.
Στις 5/3/2020 στις 7:26 ΜΜ, _Theo_ είπε

Ας διορθώσουν πρώτα το πρόβλημα με την Stand-By memory και ας τα αφήσουν αυτά. Είναι πολύ πιο σημαντικό αυτό από τα πλακίδια.

Το έχει διορθώσει.

KB4458469 Addresses an issue that ignores the MM_DONT_ZERO_ALLOCATION flag. This issue leads to degraded performance, and, occasionally, error 0x139 appears.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...