fwtonio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Τα ζωντανά πλακίδια είναι χάρμα οφθαλμών στο κινητό. Στο PC είναι γενικά αδιάφορα. 1
Phoenix4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 clown fiesta στην MS έχουν περιόδους την μία έτσι την άλλη γιουβέτσι. σε δουλειά να βρισκόμαστε. 1
jumaru99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) O "συντάκτης" αντιγραφέας του άρθρου καλό θα ήταν να αντιγράφει σωστά τις ειδήσεις και να μεταφέρει και σωστά το υλικό αναφοράς. Αυτές είναι οι εικόνες όπου στη δεύτερη φαίνονται οι αλλαγές σε σχέση με την υπάρχουσα που παρουσιάζεται ήδη. ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από jumaru99 6 5
Kostasspil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 12 hours ago, Federer said: Κακά τα ψέματα, το start menu των XP παραμένει ακόμα και σήμερα αξεπέραστο. Less is more.. 1
Hellenicsun Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Insider φωτογραφία από το τμήμα σχεδιασμού της Microsoft, επιφορτισμένο με τις αισθητικές αλλαγές στα Windows: 1 1
KoreanW Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, jumaru99 said: O "συντάκτης" αντιγραφέας του άρθρου καλό θα ήταν να αντιγράφει σωστά τις ειδήσεις και να μεταφέρει και σωστά το υλικό αναφοράς. Αυτές είναι οι εικόνες όπου στη δεύτερη φαίνονται οι αλλαγές σε σχέση με την υπάρχουσα που παρουσιάζεται ήδη. ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ Απλά ο συντάκτης δεν κατάλαβε τι έγραφε το πρωτότυπο άρθρο (μπορεί να μην ξέρει τί είναι live tiles...).. Η αλλαγή είναι όχι ότι αλλάζουν τα live tiles, που καθόλου δεν αλλάζουν. Αλλά αλλάζουν μόνο τα tiles που δεν είναι live : φεύγει το υπάρχον σταθερό φόντο (πχ σε accent color ) και μπαίνει φόντο άσπρο ή μαύρο. Θα έλεγε κάνεις πως με αυτό τον τρόπο, θα βοηθήσει να διακρίνονται πιο άμεσα τα live tiles. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από KoreanW 1
gregory22 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μας έχει ζαλίσει με αυτό το start menu που η ίδια δεν μπορεί να ξεφύγει. Μακάρι να μπορούσε να βάλει ένα dock αλλά οι χρήστες των 50+ ετών θα κάνουν επανάσταση. Προσωπικά συμφωνώ με το start menu των XP οτι ήταν το καλύτερο και πιο εύχρηστο. 1
nikosjc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Προσωπικά δεν θυμάμαι από πότε έχω να ανοίξω το start menu. Η search μπάρα δίπλα ακριβώς κάνει όλη τη δουλειά πλέον! Καμιά σοβαρή δουλειά στον explorer θα κάνουν επιτέλους; Ευτυχώς που υπάρχει το Directory opus και μπορείς να κάνεις κάτι παραγωγικά στα windows...! 1
AtiX Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Τώρα ειλικρινά θεωρώ τα live tiles άχρηστα στα windows... όταν υπήρχαν οι εκδόσεις για κινητά και τάμπλετ ήταν λογικό και αρκετά έξυπνο αντί για τα notification... Τώρα όμως στα 10άρια κανένας δεν ασχολείτε με αυτό το χαρακτηριστικό... 2 1
ethereum Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 γενικά χρειάζονται βελτίωση εμφανισιακά και τα πλακίδια να φύγουν , τα εικονίδια πολύ επίπεδα και άχαρα , τα 7 ήταν πολύ πιο όμορφα
aypnia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Επιτέλους ξεφορτωνόμαστε τα solid backgrounds. Έκανα δικούς μου launchers με το autoit και έφτιαχνα δικά μου VisualElementsManifest.xml με σκούρο υπόβαθρο που να δίνουν της αίσθηση της διαφάνειας (γιατί το κάθε exe αν είχε δικό του και έκανε update το έκανε override). Τέλος οι αλχημείες , οπότε η καλύτερη "ψηφιακή" είδηση της ημέρας για μένα 🙂. Δεν εύχομαι ποτέ να αφαιρεθεί κάτι από πουθενά γιατί μπορεί να το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος, αλλά πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον για τα tiles, τουλάχιστον στο desktop, ούτε από τη πλειοψηφία του κόσμου, ούτε από τους 3rd party developers. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από aypnia
Constantin Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) η Microsoft να προσλάβει επειγόντως τον τύπο που έφτιαξε το ακόλουθο βίντεο: Παίρνω πόπκορν και αράζω στην gaming chair... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Constantin 1 1
Xtheodor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Ποποτας για Δήμαρχος .... Μπρος πίσω εμπρός πίσω ....
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 4 hours ago, AtiX said: Τώρα ειλικρινά θεωρώ τα live tiles άχρηστα στα windows... όταν υπήρχαν οι εκδόσεις για κινητά και τάμπλετ ήταν λογικό και αρκετά έξυπνο αντί για τα notification... Τώρα όμως στα 10άρια κανένας δεν ασχολείτε με αυτό το χαρακτηριστικό... Μια χαρά είναι τα live tiles όταν έχω ενεργό το tablet mode στο Surface Pro 7 μου! (και δεν θέλω σχόλια)... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα