Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρώτο review λέει " Έχουν βγεί εκατομμύρια πολύ πιο καλές εφαρμογές που κάνουν fetch τις τιμές από site των supermarket και με τις τιμές ημέρας" και αναρωτιέμαι ποιο εννοεί γιατί δε ξέρω κανένα, και νομίζω δεν υπάρχει και κανένα

άρα ο κλασσικός ... Έλληνας που έλεγε και ο Γεωργίου

Επεξ/σία από circadian
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 5/3/2020 στις 11:07 ΜΜ, Predatorkill είπε

Λειπουν απο το κρατος 300$ να αγορασουν ενα dev account για iOS και να βρουν καποιον να τη κανει... Το να βλεπεις το ονομα του dev στο play store και οχι ενα κρατικο λογαριασμο δειχνει ποσο αρπα κολα ειναι η φαση. Τους κραζουν παντως στα reviews.

30 χιλιάρικα είπε ο υπουργός ότι κόστισε το app.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/3/2020 στις 9:07 ΜΜ, μπουρτζοβλαχος είπε

βρε φιλε παροτι ειμαι ασχετος απο web site βλεπω κατι τιμες στο google  σαν εδω https://www.hellasbusiness.com/ετήσιο-κόστος-διατήρησης-ιστοσελίδα/

και δεν πιστευω στα ματια μου

Δηλαδή τί τιμές είδες στο συγκεκριμένο λινκ που σε κάνουν να μην πιστεύεις στα μάτια σου για το κόστος του Δήμου, γιατί εγώ δεν είδα καμία.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαλανε για iOS εντελει. Ρε παιδες, τι κακο design/flow που εχουν φτιαξει οι τυποι. Μην μιλησουμε για accessibility... Δεν βρεθηκε ενας γαμω τα υπουργεια μεσα να πει, ρε μηπως να τη καναμε a11y?

καποιος να τους πει οτι υπαρχουν και τα iphone x/11, να τα δοκιμαζουν πριν λανσαρουν... συγχυστικα βραδιατικα παω να γραψω review

Επεξ/σία από Predatorkill

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...