Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω ψάξει στο μισό ελληνικό ίντερνετ και δεν μπορώ να βρω ένα μαγαζί που να την πουλάει. Θέλω να κάνω ένα ακριβό build κάπου στα 2000€ και θα ήθελα να την τσιμπίσω από ένα ωραίο black Friday και να παίζω τις παιχνίδαρες μου. Παρόλο είμαι διατεθειμένος να διαθέσω ένα τέτοιο μεγάλο ποσό δεν μπορώ να βρω ένα πουθενά. Προτείμω από καταστήματα/eshops που έχουν αντικαταβολή και ακόμη καλύτερα εάν είναι κοντά στην περιοχή μου (Σέρρες). Επίσης βασική προϋπόθεση είναι να κόβουν τιμολόγιο/αποδείξη , άμα χαλάσει από εργοστάσιακη βλάβη να έχω να δείξω το έγγραφο.  Δείτε και το link για να ξέρετε πιο μοντέλο ακρίβως ψάχνω.

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/msi-vga-gtx-1080-ti-gaming-11gb_2860856?gclid=CjwKCAiA44LzBRB-EiwA-jJipHTMgDos4w0TQwDhYOp6qw9yEiiDqtjUnTrFIzKvcr8_ph2VWvjUdBoCensQAvD_BwE

Ευχαριστώ , περιμένω απάντησεις...

Δημοσ.

Έχει καταργηθεί, είναι προηγούμενης γενιάς μοντέλο. Μονο σε μεταχειρισμένο θα την βρεις 

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις μια και θες να βάλεις 2ρη ή να πάρεις την συγκεκριμένη? Στην πρώτη περίπτωση πουλά την και πάρε από την νέα γενιά αν είναι το 2ρο δες την 2070 super και πάνω! 

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Duck Dodgers είπε

Έχεις μια και θες να βάλεις 2ρη ή να πάρεις την συγκεκριμένη? Στην πρώτη περίπτωση πουλά την και πάρε από την νέα γενιά αν είναι το 2ρο δες την 2070 super και πάνω! 

Νέα γενιά δλδ;

Δημοσ.

Η αντιστοιχη 1080ti πλεον που ειναι και λιγο καλυτερη ειναι η 2080Super.

Αρα δες σε builds που να εχουν αυτην μεσα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, JBL FAN είπε

Νέα γενιά δλδ;

Αν δεν έχεις την 1080 ti και θες αντιστοίχησες επιδώσεις η 2070 super που σου έιπα και πιο πριν, αν έχεις την 1080 ti και θες το έξτρα πάρε μια 2080 ti!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, JBL FAN είπε

Νέα γενιά δλδ;

Όπως λέμε, Young blood.... Έκανες δλδ την έρευνα σου και δεν έπεσες πουθενά και ποτέ σε καμία nvidia 2060, 2070, 2080, 2080ti.

Όπως λέμε ούτε απ'εξω δλδ 

3 ώρες πριν, 3DJIN είπε

που ζεις?

Στα ΣέρρΑς  ! Εκεί που έχει κάθε μέρα black friday και δεν κόβουν απόδειξη/τιμολόγιο, μόνο φίδια.

Image result for σερρες φιδι

Επεξ/σία από leros2004
Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, leros2004 είπε

Όπως λέμε, Young blood.... Έκανες δλδ την έρευνα σου και δεν έπεσες πουθενά και ποτέ σε καμία nvidia 2060, 2070, 2080, 2080ti.

Όπως λέμε ούτε απ'εξω δλδ 

Στα ΣέρρΑς  ! Εκεί που έχει κάθε μέρα black friday και δεν κόβουν απόδειξη/τιμολόγιο, μόνο φίδια.

Image result for σερρες φιδι

Πολύ αστείος , κοροϊδεύουμε τον άλλον όταν έχει μια απορία αντί να τον βοηθάμε.

15 ώρες πριν, 3DJIN είπε

εδω και πανω απο χρονο εχει βγει η σειρα 2080/2070/2060 που ζεις?

Γενικά ξέρω από specs υπολογιστών , από 8 χρόνων ασχολούμαι . Απλά ποτέ δεν είχα pc , μόνο ένα ότι νάνε laptop. Τώρα..., βρήκα αυτά που θέλω , θα τα πάω σε συγγενή που ξέρει και θα το "χτίσει".

15 ώρες πριν, 3DJIN είπε

εδω και πανω απο χρονο εχει βγει η σειρα 2080/2070/2060 που ζεις?

Υπό άλλες συνθήκες θα απαντούσα αλλά ας μην το κάνω χειρότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...