SOADNICK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Ποσό που διαθέτουμε : 500€ αυστηρά Χρήση υπολογιστή : Σε λογιστικό γραφείο θα χρησιμοποιηθεί, προφανώς καθόλου παιχνίδια. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δε γνωρίζω κάποια εξειδικευμένα (δεν είναι δικός μου υπολογιστής) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειάζεται Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Επαρχία, ας είναι από οπουδήποτε Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να είναι στα 500€ Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμάς Όπως καταλάβατε το πισί δεν είναι για μένα αλλά για φίλο, έχω σκεφτεί ήδη κάποια κομμάτια άλλα θέλω και μια δεύτερη άποψη. Συγκεκριμένα σκέφτομαι αυτά: Αυτά είναι στα 360 χωρίς SSD και οθόνη. Οθόνη σκέφτομαι για LG 22MK430H-B στα 102€ ή Philips 223V7QDSB στα 95€, οπότε φτάνουμε στα 450-460€ και μένει η αγορά κάποιου δίσκου. Γνώμες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μπορείς να βγάλεις τον επεξεργαστή αυτό και την κάρτα γραφικών και να τα αλλάξεις με τον 3200g! Για ssd έναν 240+ θα βρεις από 40 ευρώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, Duck Dodgers είπε Μπορείς να βγάλεις τον επεξεργαστή αυτό και την κάρτα γραφικών και να τα αλλάξεις με τον 3200g! Για ssd έναν 240+ θα βρεις από 40 ευρώ! Σίγουρα, αλλά γιατί να μην πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από επεξεργαστή; Αφού είναι το βασικό εργαλείο του. Δε ξέρω ακριβώς και ποια προγράμματα χρησιμοποιεί πέρα από excel. SSD κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και γω απλά δεν έκατσα να σκαλίσω και πολύ τις μικροδιαφορές που έχουν μεταξύ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να έχει 6/12 για απλά πράγματα γραφείου μπορεί τα λεφτά που θα γλυτώσει να τα βάλει σε καλύτερη (πιο ξεκούραστη) οθόνη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, SOADNICK είπε Σίγουρα, αλλά γιατί να μην πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από επεξεργαστή; Αφού είναι το βασικό εργαλείο του. Δε ξέρω ακριβώς και ποια προγράμματα χρησιμοποιεί πέρα από excel. SSD κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και γω απλά δεν έκατσα να σκαλίσω και πολύ τις μικροδιαφορές που έχουν μεταξύ τους. Θα σου έλεγα να πάρει τον 1600AF που είναι σχεδόν τα ίδια με τον 2600 αλλά έχει ακριβύνει και δεν αξίζει τώρα. Συνήθως παίζει ~90€, αν δεν βιάζεσαι , θα ξανα γυρίσει η τιμή του σε λογικά πλαίσια Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από leros2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε βλέπω κάτι για windows,δε θες σπασμένα σε επιχειρήσεις...συμφέρει λοιπόν κάτι έτοιμο,hp η dell θα πρότεινα,κάτι με επεξεργαστή 3200g, 8gb ram και προσοχή,να σιγουρευτείτε ότι έρχεται με εγκατεστημένα windows. Και ο 2200g σχεδόν το ίδιο είναι.απλα ξαναλέω, σιγουρευτείτε κι ας το λέει στο Σκρουτζ ότι έχει windows 10. https://www.skroutz.gr/s/17268988/HP-Pro-A-G2-MT-2200G-8GB-256GB-Radeon-Vega-8-W10.html Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από countass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, SOADNICK είπε Ποσό που διαθέτουμε : 500€ αυστηρά Χρήση υπολογιστή : Σε λογιστικό γραφείο θα χρησιμοποιηθεί, προφανώς καθόλου παιχνίδια. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δε γνωρίζω κάποια εξειδικευμένα (δεν είναι δικός μου υπολογιστής) Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Χρειάζεται Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Επαρχία, ας είναι από οπουδήποτε Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να είναι στα 500€ Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμάς Όπως καταλάβατε το πισί δεν είναι για μένα αλλά για φίλο, έχω σκεφτεί ήδη κάποια κομμάτια άλλα θέλω και μια δεύτερη άποψη. Συγκεκριμένα σκέφτομαι αυτά: Αυτά είναι στα 360 χωρίς SSD και οθόνη. Οθόνη σκέφτομαι για LG 22MK430H-B στα 102€ ή Philips 223V7QDSB στα 95€, οπότε φτάνουμε στα 450-460€ και μένει η αγορά κάποιου δίσκου. Γνώμες; DEEPCOOL MATREX 30 (MICRO ATX, TG) COOLERMASTER 400WATT AMD R3 3200G GIGABYTE A320 DS2H CRUCIAL 16GB DDR4 3200Mhz PNY SC900 240GB TOSHIBA P300 1TB SATA III AOC 24B1XHS IPS MONITOR REBELTEC MAXIMUS KEYBOARD MOUSE ================================== 410€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, adtakhs είπε DEEPCOOL MATREX 30 (MICRO ATX, TG) COOLERMASTER 400WATT AMD R3 3200G GIGABYTE A320 DS2H CRUCIAL 16GB DDR4 3200Mhz PNY SC900 240GB TOSHIBA P300 1TB SATA III AOC 24B1XHS IPS MONITOR REBELTEC MAXIMUS KEYBOARD MOUSE ================================== 410€ Να πεις στο μαγαζί να κάνει bios update την μητρική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, countass είπε Δε βλέπω κάτι για windows,δε θες σπασμένα σε επιχειρήσεις...συμφέρει λοιπόν κάτι έτοιμο,hp η dell θα πρότεινα,κάτι με επεξεργαστή 3200g, 8gb ram και προσοχή,να σιγουρευτείτε ότι έρχεται με εγκατεστημένα windows. Και ο 2200g σχεδόν το ίδιο είναι.απλα ξαναλέω, σιγουρευτείτε κι ας το λέει στο Σκρουτζ ότι έχει windows 10. https://www.skroutz.gr/s/17268988/HP-Pro-A-G2-MT-2200G-8GB-256GB-Radeon-Vega-8-W10.html Εμένα 500ε για κουτί + οθόνη μου είπε, τα άλλα τα ξέρει αυτός. 8 ώρες πριν, adtakhs είπε DEEPCOOL MATREX 30 (MICRO ATX, TG) COOLERMASTER 400WATT AMD R3 3200G GIGABYTE A320 DS2H CRUCIAL 16GB DDR4 3200Mhz PNY SC900 240GB TOSHIBA P300 1TB SATA III AOC 24B1XHS IPS MONITOR REBELTEC MAXIMUS KEYBOARD MOUSE ================================== 410€ Η aoc είναι καλύτερη απ τις άλλες που γράφω το αρχικό μήνυμα; Εκτός απ το μεγαλύτερο μέγεθος δηλαδή. Κατά τα άλλα μπορείς να εξηγήσεις λίγο το σκεπτικό για τα υπόλοιπα; Περιφερειακά δε χρειάζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα