Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tommy^ είπε

E προφανως αμα εισαι βοσκος και δεν εχουν δει τα ματακια σου οθονες με υψηλοτερο ρυθμο ανανεωσης, να θεωρεις οτι ειναι οι ιδιες με τις 60αρες. 

Στο θεμα μας, φαινονται τιμιες και δυνατες προτασεις! Για να δουμε και στην πραξη!

Σαφώς και οι οθόνες 90 και βάλε Hz είναι καλύτερες. Το θέμα είναι να δουλεύουν συνέχεια σε αυτό το refresh rate και ότι πλέον επειδή η τεχνολογία προχωράει με σχετικά αργά βήματα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια (εκτός 5G φυσικά) οι εταιρίες βασίζονται σε 2ης μοίρας χαρακτηριστικά και τα προβάλλουν ως ισχυρά selling points

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommy^ είπε

E προφανως αμα εισαι βοσκος και δεν εχουν δει τα ματακια σου οθονες με υψηλοτερο ρυθμο ανανεωσης, να θεωρεις οτι ειναι οι ιδιες με τις 60αρες. 

Στο θεμα μας, φαινονται τιμιες και δυνατες προτασεις! Για να δουμε και στην πραξη!

Επιμένω. Έχω δει οθόνη 90hz. Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να δώσω τα επιπλέον χρήματα. Μάλλον Εύα δεν είδες, ή μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ότι το αυξημένο κόστος δεν δικαιολογεί τα 30 επιπλέον hz

Δημοσ.

Τίμιες συσκευές, σ αυτές τις τιμές δεν υπάρχει άλλη εταιρεία με αυτά τα χαρακτηριστικά, προφανώς άμεσα θα βγάλει και η Xiaomi κάτι αντίστοιχο γιατί στην Ινδία σφάζονται οι 2 εταιρίες. Είναι σούπερ η γρήγορη φόρτιση στα 30W , η 90Hz οθόνη θα κάνει διαφορά στο gaming φυσικά εις βάρος την μπαταρίας η οποία αυξήθηκε 300mah λογικά και για αυτό το λόγο. Μόλις βγάλει global έκδοση αντίο Realme 3 Pro και καλώς ήρθες Realme 6 Pro

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Η realme αν συνεχίσει έτσι θα εξαφανίσει τα redmi note από την συγκεκριμένη κατηγορία.Το realme 5 κοστίζει όσο ένα xiaomi εισαγωγής με τα αντίστοιχα specs.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, seseji είπε

χωρις amoled κ με πλαστικα unibody ομως σωματα δεν κανουμε ομως τιποτα

Με αυτά όμως θα ανέβει η τιμή και θα κανιβαλίσει κάποιο μοντέλο της...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Με αυτά όμως θα ανέβει η τιμή και θα κανιβαλίσει κάποιο μοντέλο της...

ναι οκ αλλα αν θες να φτιαξεις ονομα στην αγορα δεν φτανουν οι καλες τιμες ,θες κ ενα minimum επιπεδο ποιοτητας παντα σε σχεση με τον ευρυτερο ανταγωνισμο

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Istelios είπε

Εγινε μοδα τωρα το ρεφρες ρατε στος οθονες.Και οι ασχετοι ξενερωνουν οταν ακουνε 60.Εχουμε μυρισει προβατιλα.Λες και το ματι καταλαβαινει τπτ καλυτερο.Μπεεεεεεε🙈🙈

Εάν φίλε δεν μπορείς να ξεχωρίσεις διαφορά μεταξύ οθονών με refresh rate 60 Hz και 90 Hz σε σκηνές με κίνηση τότε φίλε έχεις σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να σε δει γιατρός. Δεν είναι όπως τα 4K σε οθόνη κινητού 6 ιντσών όπου πραγματικά το μάτι δεν μπορεί να δει διαφορά από μια καλή οθόνη 2Κ. Στην κίνηση φαίνεται πολύ η διαφορά σε κάθε είδους οθόνη μεταξύ 60 Hz και 90 Hz και σε video και σε racing games.  Και για να εναλλάσσονται ομαλά τα frames σε σκηνές όπου η εικόνα κινείτε με μεγάλη ταχύτητα κανονικά χρειάζεσαι 120 hz οθόνη. Δυστυχώς αυτό το χαρακτηριστικό άργησε πολύ να βελτιωθεί και είναι πραγματικά απαράδεκτο όπου ακόμα και τώρα κυκλοφορούν δήθεν gaming laptops με refresh rate 60 Hz.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, seseji είπε

ναι οκ αλλα αν θες να φτιαξεις ονομα στην αγορα δεν φτανουν οι καλες τιμες ,θες κ ενα minimum επιπεδο ποιοτητας παντα σε σχεση με τον ευρυτερο ανταγωνισμο

Έχω την εντύπωση ότι σε αυτές τις τιμές ούτε amoled δίνουν ούτε αλουμίνιο ή γυαλί...

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, anax111 είπε

Εάν φίλε δεν μπορείς να ξεχωρίσεις διαφορά μεταξύ οθονών με refresh rate 60 Hz και 90 Hz σε σκηνές με κίνηση τότε φίλε έχεις σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να σε δει γιατρός. Δεν είναι όπως τα 4K σε οθόνη κινητού 6 ιντσών όπου πραγματικά το μάτι δεν μπορεί να δει διαφορά από μια καλή οθόνη 2Κ. Στην κίνηση φαίνεται πολύ η διαφορά σε κάθε είδους οθόνη μεταξύ 60 Hz και 90 Hz και σε video και σε racing games.  Και για να εναλλάσσονται ομαλά τα frames σε σκηνές όπου η εικόνα κινείτε με μεγάλη ταχύτητα κανονικά χρειάζεσαι 120 hz οθόνη. Δυστυχώς αυτό το χαρακτηριστικό άργησε πολύ να βελτιωθεί και είναι πραγματικά απαράδεκτο όπου ακόμα και τώρα κυκλοφορούν δήθεν gaming laptops με refresh rate 60 Hz.

Θα την δεις την διαφορά. Το θέμα είναι αν αξίζει το καπέλα στην τιμή και το ότι θα πίνει την μπαταρία. Για μένα πχ δεν αξίζει. Η μόνη υλοποίηση στην αγορά που δεν καταπίνει την μπαταρία είναι στα iPad Pro.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Θα την δεις την διαφορά. Το θέμα είναι αν αξίζει το καπέλα στην τιμή και το ότι θα πίνει την μπαταρία. Για μένα πχ δεν αξίζει. Η μόνη υλοποίηση στην αγορά που δεν καταπίνει την μπαταρία είναι στα iPad Pro.

Για μένα που παίζω Asphalt 8 και για όλους τους εκατομμύρια fans των racing games σε κινητό αξίζει και παραξίζει και πολύ άργησε κι όλας να γίνει. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, anax111 είπε

Για μένα που παίζω Asphalt 8 και για όλους τους εκατομμύρια fans των racing games σε κινητό αξίζει και παραξίζει και πολύ άργησε κι όλας να γίνει. 

Αν αξίζει για σένα δεν το συζητώ. Αλλά για το 99% του κόσμου είναι ένα άχρηστο feature που δεν θα ξέρουν καν τι σημαίνει ή δεν θα μπορούν να δουν την διαφορά

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kitharas είπε

Συμφωνώ, και κυρίως όταν οι περισσότεροι έχουν 60Hz στις τηλεοράσεις και τις οθόνες τους...

Απλα αδερφε μου το κακο ειναι οτι παμε με την μοδα και προσπαθουμε να την ακολουθησουμε.Γτ ομως "πρεπει" να την ακολουθησουμε;Για να βγαζουν αυτοι τα φραγκα;Επειδη δλδ αυτοι κανουν αγωνα κινητων η μιλαω για οτιδηποτε και να παρουμε παραδειγμα στους υπολογιστες που σημερα φτιαχνεις εναν δυνατο πυργο και αυριο ηδη εχει παλιωσει πρεπει να τον αλλαζουμε;Αλλα εμεις φταιμε γτ αγοραζουμε😒😒

44 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Καλα εσενα πρεπει να σε δει γιατρος αδερφε μου γτ μαλλον δεν εχεις ιδεα για το ματι μας τι εικονες περνει η οτιδηποτε.Κατσε να σου πασαρουν εσενα 500 ρεφρερ ρατε.Θα παιζεις πιο καλα και θα ανεβεις στα ρανκ.Κλαιω αληθεια.Απορω γτ σου απανταω κιολας.😂😂😂Νιωστε λιγο να πουμε δλδ ελεος.Εχουμε ξεφτιλισει τα παντα.Απο τοτε που εβγαλε 90 χερτζ η 1πλας ακουτε 60 και ξινιζεται.Δεν μπορω αλλο θα μαλλιοτραβηχτω μονος μου😂😂

16 ώρες πριν, yiannis_1 είπε

Μπορεί να υπάρχει λόγος για τα 90hz.

Πχ για εφαρμογές vr τα 90hz είναι τελείως απαραίτητα για να μην υπάρχει motion sickness.

Μπορεί να ετοιμάζουν τις συσκευές τους να είναι vr ready με μια απλή μάσκα στο στύλ του galaxy gear.

Το ίδιο ισχύει με τις πολλαπλές κάμερες.

Με 2 κάμερες και πάνω δίνεται η δυνατότητα για 3d λήψη άρα με τις σωστές κάμερες το κινητό δεν είναι απλή κάμερα αλλά και 3d camera πλέον.

Γιατί να μην βάζουν πράγματα αφού μπορούν και γιατί οι καταναλωτές να αλλάζουν αν δεν τους προσφέρουν κάτι νέο οι συσκευές.

Ναι αδερφε μου συμφωνω αλλα οχι οτι μας εγινε και αναγκαιο στα κινητα.Δλδ νταξει μην ξεφευγουμε.Τα παραπανω φπς χερτζ ρεφρες ρατε πες τα οπως θελετε απλα ξεγελαει το ματι και τον εγκεφαλο τπτ παραπανω☺️☺️

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istelios είπε

Καλα εσενα πρεπει να σε δει γιατρος αδερφε μου γτ μαλλον δεν εχεις ιδεα για το ματι μας τι εικονες περνει η οτιδηποτε.Κατσε να σου πασαρουν εσενα 500 ρεφρερ ρατε.Θα παιζεις πιο καλα και θα ανεβεις στα ρανκ.Κλαιω αληθεια.Απορω γτ σου απανταω κιολας.😂😂😂Νιωστε λιγο να πουμε δλδ ελεος.Εχουμε ξεφτιλισει τα παντα.Απο τοτε που εβγαλε 90 χερτζ η 1πλας ακουτε 60 και ξινιζεται.Δεν μπορω αλλο θα μαλλιοτραβηχτω μονος μου😂

Για πες μου εσύ για το μάτι τι εικόνες παίρνει που ξέρεις. Επίσης εγώ δεν ξίνισα με τίποτα. Είμαι αντίθετος με πάνω από 60Hz ειδικά αν θυσιάζω μπαταρία γι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...