CarnetXlow Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Θέλω να πάρω νέο smartphone καθώς το p9 lite που έχω από τον Γενάρη του 17 έχει αρχίσει να τρώει τα κολλήματα του. Έχοντας κάνει μια ψαξιματική σε skroutz κατέληξα σε 4 επιλογές που θα παραθέσω από την φθηνότερη εως την ακριβότερη (prise range 200-300). Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι η οθόνη, η κάμερα, η αυτονομία καθώς φυσικά και η ταχύτητα απόκρισης της συσκευής. Δεν επιθυμώ να αγοράσω Xiaomi, ούτε να ξαναγοράσω Huawei. Ποιο από αυτά τα τέσσερα θα μου προτείνατε βάσει τιμών στο skroutz? 1)Tcl Plex 128gb 2)Motorola One Vision 128gb 3)Samsung Galaxy A51 128gb 4)Nokia 7.2 128gb. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
chios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Σε αυτά τα λεφτά παίζει μπάλα η xiaomi, mi9 t, mi9 lite, αυτά που κοιτάς είναι χειρότερα, μπορείς να δεις και realme 5 Pro, realme x2, realme xt από Amazon.es, τρομερά κινητά. 1
apostolisk86 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν σε ενδιαφέρουν μόνο αυτά, τότε: Galaxy A51 > TCL Plex > One Vision > Nokia 7.2 Το Α51 είναι αξιοπρεπεστατο. Αρκετά μέτριος επεξεργαστής, αλλά αναπληρώνει λόγω άψογη οθόνης. Η TCL είναι καινούρια εταιρία (στα κινητά δηλαδή) και δεν ξέρουμε πως θα χειριστεί το after sales (κυρίως τα updates), αλλά το Plex είναι πολύ τίμιο σε σχέση με την τιμή του. Το One Vision ωραίο, όμορφο, android one, 21:9 οθόνη, αλλά....... χάλια μπαταρία. Πολλά παράπονα online για τη μπαταρία του, δεν βγάζει ούτε μέρα. Το Nokia πολύ ακριβό για αυτά που δίνει. 300+ ευρώ για Snapdragon 660; No way. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από apostolisk86 1
Payne83 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 16 ώρες πριν, chios είπε Σε αυτά τα λεφτά παίζει μπάλα η xiaomi, mi9 t, mi9 lite, αυτά που κοιτάς είναι χειρότερα, μπορείς να δεις και realme 5 Pro, realme x2, realme xt από Amazon.es, τρομερά κινητά. +1
CaptainChris Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 TCL Plex για €199 από τον Γερμανό, αξίζει πολύ περισσότερο, εκπληκτική συσκευή.
life is music Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/3/2020 στις 5:49 ΜΜ, CarnetXlow είπε Θέλω να πάρω νέο smartphone καθώς το p9 lite που έχω από τον Γενάρη του 17 έχει αρχίσει να τρώει τα κολλήματα του. Έχοντας κάνει μια ψαξιματική σε skroutz κατέληξα σε 4 επιλογές που θα παραθέσω από την φθηνότερη εως την ακριβότερη (prise range 200-300). Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι η οθόνη, η κάμερα, η αυτονομία καθώς φυσικά και η ταχύτητα απόκρισης της συσκευής. Δεν επιθυμώ να αγοράσω Xiaomi, ούτε να ξαναγοράσω Huawei. Ποιο από αυτά τα τέσσερα θα μου προτείνατε βάσει τιμών στο skroutz? 1)Tcl Plex 128gb 2)Motorola One Vision 128gb 3)Samsung Galaxy A51 128gb 4)Nokia 7.2 128gb. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Το κακό με τα xiaomi είναι το ότι θέλουν βελτιώσεις στην κάμερα το ηχείο μέτριο ....αν έχεις 300 ευρώ ....πάρε το nokia 8 που νομίζω το είδα και προσφορά στον Γερμανό στα 200 ευρώ !!! https://www.germanos.gr/product/nokia-8/20368775/ Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από life is music
vagtech Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει να διαθέσει 300 ευρώ και θα πάρει κινητό του 2017 nokia 8 ? Αν ΔΕΝ θες xiaomi τότε Α51 από αυτά που είπες. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από vagtech
life is music Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, vagtech είπε Έχει να διαθέσει 300 ευρώ και θα πάρει κινητό του 2017 nokia 8 ? Τα specs που έχει το νοκια 8 και για την τιμή είναι σούπερ ....ειδικά ο Snapdragon 835 σε συνδιασμό με τα 4 gb ram και 64 gb χώρου το Κινητο θα τρέχει σαν αστραπή!!
vagtech Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δες λίγο τι παίρνει πχ σε xiaomi με τα λεφτά του διαθέτει και θα μοιάζει ο 835 και τα 4 ραμ αστεία. Δεν λέω ότι δεν είναι ακόμα δυνατό το νοκια 8 αλλά αν τώρα κάποιος δώσει 300 ευρώ παίρνει πάρα πολύ δυνατό πακετο. Συν ότι είναι γκουμουτσα για το μέγεθος της οθόνης, παλιομοδίτικο κλπ Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από vagtech 1
chios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Mi9t πατάει κάτω το νοκια σε όλα, τρομερή κάμερα, μπαταρία, αν είναι δυνατόν να πάρει τηλέφωνο του 17 ούτε για αστείο. 2
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγορια , ειχα το Nokia 8 . Ενταξει δεν το λες και σαπιο , αλλα ειναι τηλεφωνο του '17 , με bezels που οσο ναναι δηλωνουν την παρουσια τους Σιγουρα εχουν βγει καλυτερα κινητα απο τοτε στο price range του.Επισης η hmd global ή οπως λεγεται αυτη η μαλακια που εμπορευεται το Nokia brand , σε θεματα updates το ειχε γραψει στα αρχιδια της το 8αρι , και ειχε ριξει το βαρος και την προσοχη της στα νεοτερα μοντελα.Επισης δεν ξερω ποσα ακομα updates θα παρει ή αν εφτασε ηδη στο τελος. Οσον αφορα την καμερα , ενω υπηρχε ενα καλο hardware , το camera app ηταν για το πεος.Το gcam ηταν μονοδρομος και εβγαζε ΘΕΙΚΕΣ φωτογραφιες με αυτο. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από mphxths
GeorgeR1_700 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι πως ο Snapdragon 835 (Nokia 8) εκ πρώτης όψεως φαίνεται λίγο καλύτερος σε σχέση με τον Snapdragon 730 (Μi 9t). Όμως χωρίς να είμαι απόλυτος σε αυτό που λέω θεωρώ πως ο 730 είναι καλλίτερος. Ένας λόγος είναι το ότι έχει καλύτερη gpu οπότε σε οτιδήποτε χρειάζεται να ανοιχτεί με βαριά γραφικά θα ανοίγει πιο εύκολα σε σχέση με τον 835. Επίσης ναι μεν είναι λίγο ταχύτερος ο 835 αλλά θεωρώ πως σε αυτές τις ταχύτητες που τρέχουν και οι 2 επεξεργαστές δεν θα είναι εμφανής η διαφορά. Πέρα από όλα αυτά, το Mi 9t έχει πιο καινούργιο hardware, συν αυτά που πολύ σωστά είπε πιο πάνω ο @chios. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από GeorgeR1_700
mphxths Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δεν λεω οτι το mi 9t δεν ειναι καλο κινητο για τα λεφτα του , αλλα αυτη η πτυσσομενη καμερα με φοβιζει Επισης για μενα η ελλειψη OIS γενικα στα κινητα ειναι μεγαλο μειον. Το ειχε στο mi 8 και παει και το βγαζει απο τα 9αρια..με ποια λογικη ρε xiaomi ? Και παλι μια χαρα κινητα ειναι τα 9αρια..μην νομισει κανενας οτι τα κραζω
GeorgeR1_700 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, mphxths είπε Δεν λεω οτι το mi 9t δεν ειναι καλο κινητο για τα λεφτα του , αλλα αυτη η πτυσσομενη καμερα με φοβιζει Επισης για μενα η ελλειψη OIS γενικα στα κινητα ειναι μεγαλο μειον. Το ειχε στο mi 8 και παει και το βγαζει απο τα 9αρια..με ποια λογικη ρε xiaomi ? Και παλι μια χαρα κινητα ειναι τα 9αρια..μην νομισει κανενας οτι τα κραζω Έχω ακούσει πως κάποιοι δοκίμασαν με την πτυσσόμενη κάμερα να ανοίξουν μια μπύρα, τελικά την άνοιξαν, το κινητό δεν έπαθε τίποτα και ήπιαν στην υγειά του 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα