Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, red1 είπε

Παιδιά, έχω ultimate μέχρι Ιούλιο του 2022 - τον Απρίλιο είχα κανει την μετατροπή απο 2 χρόνια Gold σε Ultimate μέσω της προσφοράς αναβάθμισης με 1€.
Aυτή τη στιγμή, για να προσθέσω αλλο ενα χρόνο (επρεπε να είχα κάνει για 3 χρόνια τελικά και οχι για 2), ποιος είναι ο πιο "ανώδυνος"/φτηνός τρόπος ? Με stacking EA acess καρτών ? Με stacking xbox live Gold καρτών ? 

Ευχαριστώ 

Ea 12 μήνες.

3*23€

3 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Α οκ thanks. Θεωρούσα πως οτι έχει να κάνει με συνδρομές microsoft της βάζεις όποτε θες. Δηλαδή θα μπορούσε μια κονσόλα να πουληθεί με ληγμένες κάρτες? Μου κάνει εντύπωση γενικά. 

Ναι θα μπορούσε. Της δικιάς μου είχαν λήξει 1 χρόνο όταν την πήρα. 

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαδικασία του πρώτου ποστ δεν γίνεται και από PC;

Έχω Windscribe VPN.

Επίσης μπορώ απλά να βάλω μια 12μηνη αντί για 2, σωστά;

Επεξ/σία από Cyberdemon87

6 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Η διαδικασία του πρώτου ποστ δεν γίνεται και από PC;

Έχω Windscribe VPN.

Επίσης μπορώ απλά να βάλω μια 12μηνη αντί για 2, σωστά;

Θεωρητικά γίνεται και από pc. Ναι μπορείς να βάλεις 1*12

Λοιπόν παιδιά έγινε το τεστ και μπορούν να είναι ον λάιν pc και Xbox ακόμα και σε διαφορετικές πόλεις. Οπότε θα δημιουργηθεί καινούργιο προφίλ και θα μας βγει 3χ45€ gold + 1€ μετατροπή ultimate=136€ για 3 χρόνια, ουσιαστικά από 70€ για τον καθένα μας με τον φίλο που θα την μοιραστούμε. Έχω κάποιες ερωτήσεις για κάποιον που έκανε πρόσφατα την διαδικασία:

1. Οι ετήσιες από cdkeys είναι ακόμα κομπλέ για άμεση αγορά;

2. Ξέρω ότι δεν πρέπει να ενεργοποιήσω την αυτοματη πληρωμή για να μην πάρω τους έξτρα μήνες και δεν μπορώ να βάλω την 3η ετήσια αφού θα ξεπεράσω τους 36 μήνες. Τι είχε συμβεί όμως σε κάποιους και έπρεπε να περιμένουν ένα μήνα; Όταν βάζεις το ultimate με 1€ σου δίνει και αυτό ένα έξτρα μήνα ή απλά κάνει την μετατροπή;

3. Το ultimate 1€ για νέους λογαριασμούς υπάρχει ακομα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε έχασα.

Έκανες game sharing με 3 profile ταυτόχρονα???

Αυτό δεν νομίζω να γίνεται και να μπορούν και τα 3 profile να είναι ενεργά την ίδια στιγμή και να παίζουν και το ίδιο παιχνίδι.

Αν το σύνολο των καρτών που θέλεις να περάσεις ξεπερνάνε τους 36 μήνες απλά δεν θα τους δεχτεί και θα πρέπει να περιμένεις 1 μήνα για να βάλεις τον ultimate μήνα.

Επεξ/σία από Paragontas-x

1 ώρα πριν, foler79 είπε

Λοιπόν παιδιά έγινε το τεστ και μπορούν να είναι ον λάιν pc και Xbox ακόμα και σε διαφορετικές πόλεις. Οπότε θα δημιουργηθεί καινούργιο προφίλ και θα μας βγει 3χ45€ gold + 1€ μετατροπή ultimate=136€ για 3 χρόνια, ουσιαστικά από 70€ για τον καθένα μας με τον φίλο που θα την μοιραστούμε. Έχω κάποιες ερωτήσεις για κάποιον που έκανε πρόσφατα την διαδικασία:

1. Οι ετήσιες από cdkeys είναι ακόμα κομπλέ για άμεση αγορά;

2. Ξέρω ότι δεν πρέπει να ενεργοποιήσω την αυτοματη πληρωμή για να μην πάρω τους έξτρα μήνες και δεν μπορώ να βάλω την 3η ετήσια αφού θα ξεπεράσω τους 36 μήνες. Τι είχε συμβεί όμως σε κάποιους και έπρεπε να περιμένουν ένα μήνα; Όταν βάζεις το ultimate με 1€ σου δίνει και αυτό ένα έξτρα μήνα ή απλά κάνει την μετατροπή;

3. Το ultimate 1€ για νέους λογαριασμούς υπάρχει ακομα;

βαζεις κανονικα τις τρεις (3) δωδεκαμηνες. 
Προσοχη μην ενεργοποιησεις αυτοματη πληρωμη. 
οταν τελειωσεις ... βαζεις την ultimate (ειτε με το 1 ευρω ... ειτε με τα 13 ευρω ... δεν εχει τοση σημασια ... μακαρι να σου κατσει η προσφορα με το 1€) 
αυτοματα θα σου μετατρεψει τους 36μηνες gold ...σε 36 μηνες Ultimate

• Like 1

21 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Σε έχασα.

Έκανες game sharing με 3 profile ταυτόχρονα???

Αυτό δεν νομίζω να γίνεται και να μπορούν και τα 3 profile να είναι ενεργά την ίδια στιγμή και να παίζουν και το ίδιο παιχνίδι.

Αν το σύνολο των καρτών που θέλεις να περάσεις ξεπερνάνε τους 36 μήνες απλά δεν θα τους δεχτεί και θα πρέπει να περιμένεις 1 μήνα για να βάλεις τον ultimate μήνα.

Δεν έκανα share τπτ. Από το προφίλ που έχει ultimate δουλεύω κανονικά σε Xbox και σε pc  ταυτόχρονα. Έχω ένα φίλο που έχει μόνο pc και εγώ μόνο Xbox οπότε θα μοιραστούμε ένα προφίλ ultimate και θα δώσουμε τα χρήματα για τα 3 έτη από μισα. 

Dskoul thanks, το έχω κάνει ήδη στο  προφίλ μου για ένα χρόνο και έχει υπόλοιπο  6 μήνες αλλά δεν με νοιάζει να κάνω καινούργιο προφιλ με τον φίλο κ να δώσω 70 για 3 χρόνια από τώρα. 

Υπάρχει κάποιος που να αγοράσε από cdkeys ετήσια gold αυτές τις μέρες ; Γιατί είχα ακούσει για κάτι άκυρα.

Δηλαδή στην ουσια το 1 profile θα είναι κοινό και στους 2;;;;

Γιατι νομίζω ότι αυτό δεν το επιτρέπει η ms και λογικά μελλοντικά θα έχετε θέμα. 

Πάντως μην καθησυχάζεις τόσο εύκολα ειδικά από τη στιγμή που θέλεις να δουλέψεις ένα profile με αυτόν τον τρόπο. 

2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δηλαδή στην ουσια το 1 profile θα είναι κοινό και στους 2;;;;

Γιατι νομίζω ότι αυτό δεν το επιτρέπει η ms και λογικά μελλοντικά θα έχετε θέμα. 

Πάντως μην καθησυχάζεις τόσο εύκολα ειδικά από τη στιγμή που θέλεις να δουλέψεις ένα profile με αυτόν τον τρόπο. 

Αφού μου δίνει την δυνατότητα με το profile μου να έχω πρόσβαση είτε στο Xbox μου είτε στο pc μου γιατί δεν το επιτρέπει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλο να είσαι στο ένα ή στο άλλο και άλλο να είσαι και στα 2 ταυτόχρονα με το ίδιο profile. 

Καλά εγώ απλά σου λέω κράτα και μια πισινή 

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά λίγη βοήθεια. 

Αγόρασα 12μηνη Gold Brazil. 
Έβαλα στο κινητό VPN express. Συνδέθηκα με Brazil. 
Πάω μέσω του κινητού σε https://redeem.Microsoft.com

Συνδέομαι με τα στοιχεία μου κανονικά (τον κανονικό μου λογαριασμό)
Βάζω τον κωδικό, μου λέει 12 μήνες Gold, εχει και επιλογή για αυτόματη ανανέωση ώστε να παρεις +1 μήνα. 
πατάω οκ 

Μετα όμως μου πετάει αυτο:

Contact us at Microsoft support

Were having trouble processing your payment and we’d like to get it sorted out. 

Edit: Solution

Τελικά παιδιά ηταν θέμα της expressVPN. Την έβγαλα, έβαλα TunnelBear και όλα καλά. 
με 35+35+13 = 12+1+12+1+1 = 27 μήνες. Καθόλου άσχημα :)

Επεξ/σία από juliahna12
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, juliahna12 είπε

Παιδιά λίγη βοήθεια. 

Αγόρασα 12μηνη Gold Brazil. 
Έβαλα στο κινητό VPN express. Συνδέθηκα με Brazil. 
Πάω μέσω του κινητού σε https://redeem.Microsoft.com

Συνδέομαι με τα στοιχεία μου κανονικά (τον κανονικό μου λογαριασμό)
Βάζω τον κωδικό, μου λέει 12 μήνες Gold, εχει και επιλογή για αυτόματη ανανέωση ώστε να παρεις +1 μήνα. 
πατάω οκ 

Μετα όμως μου πετάει αυτο:

Contact us at Microsoft support

Were having trouble processing your payment and we’d like to get it sorted out. 

Τελικά παιδιά ηταν θέμα της expressVPN. Την έβγαλα, έβαλα TunnelBear και όλα καλά. 
με 35+35+13 = 12+1+12+1+1 = 27 μήνες. Καθόλου άσχημα :)

εαν θες μπορεις να βαλεις επιπλεον και 2 ετησιες ΕΑ οι οποιες θα μετατραπουν σε 8 μήνες οποτε θα εχεις 27+8=35 μηνες ultimate

Επεξ/σία από dream21
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...