Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μας πήρες τα μυαλά.... Τι εννοείς τελεσίδικο και επίσημο?

Από τις αρχές Νοεμβρίου έχει ανακοινώσει η MS ότι το EA PLAY θα ενσωματωθεί σαν υπηρεσία σε όσους έχουν Ultimate.

Επιπλέον όσοι έχουν ήδη συνδρομή EA PLAY τότε οι εναπομείνατες μήνες θα μετατραπούν σε ultimate με κλίμακα μετατροπής 3:1.

Άρα εαν τον Νοέμβριο έχεις 12 μήνες EA PLAY τότε θα σου προσθέσει 4 μήνες ultimate στην υπάρχουσα συνδρομή σου.

Ελπίζω να σε κατατόπησα.

• Like 3
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Εγώ όταν πήρα μεταχειρισμένη την κονσόλα έβαλα τον 1 μήνα game pass με 1 € που έτρεχε τότε. Φέτος πήρα άλλη κονσόλα που είχε τις συνδρομές game pass και gold χωρίς να τις έχω χρησιμοποιήσει. Μπορώ να τις χρησιμοποιήσω στο λογαριασμό που έχω ή είναι μόνο για νέους? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

Μας πήρες τα μυαλά.... Τι εννοείς τελεσίδικο και επίσημο?

Από τις αρχές Νοεμβρίου έχει ανακοινώσει η MS ότι το EA PLAY θα ενσωματωθεί σαν υπηρεσία σε όσους έχουν Ultimate.

Επιπλέον όσοι έχουν ήδη συνδρομή EA PLAY τότε οι εναπομείνατες μήνες θα μετατραπούν σε ultimate με κλίμακα μετατροπής 3:1.

Άρα εαν τον Νοέμβριο έχεις 12 μήνες EA PLAY τότε θα σου προσθέσει 4 μήνες ultimate στην υπάρχουσα συνδρομή σου.

Ελπίζω να σε κατατόπησα.

Άλλο ρώτησα.

Σε παρακαλώ πολύ διάβαζε πρώτα λίγο επ' ακριβώς(Άλλαξα το ποστ μου για να το κάνω πιο λιανά τι ακριβώς ρωτάω) τι ρωτάει ο άλλος πριν απαντήσεις γιατί στην ουσία η απάντηση σου είναι παντελώς άκυρη σε αυτό που ρώτησα.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Confused 3
Δημοσ.
7 hours ago, Tigio13 said:

Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Εγώ όταν πήρα μεταχειρισμένη την κονσόλα έβαλα τον 1 μήνα game pass με 1 € που έτρεχε τότε. Φέτος πήρα άλλη κονσόλα που είχε τις συνδρομές game pass και gold χωρίς να τις έχω χρησιμοποιήσει. Μπορώ να τις χρησιμοποιήσω στο λογαριασμό που έχω ή είναι μόνο για νέους? 

Για δες τι γράφουν επάνω. Νομίζω είναι μόνο για νέους λογαριασμούς

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Άλλο ρώτησα.

Σε παρακαλώ πολύ διάβαζε πρώτα λίγο επ' ακριβώς(Άλλαξα το ποστ μου για να το κάνω πιο λιανά τι ακριβώς ρωτάω) τι ρωτάει ο άλλος πριν απαντήσεις γιατί στην ουσία η απάντηση σου είναι παντελώς άκυρη σε αυτό που ρώτησα.

εσυ πας να μας τρελανεις ... 
μια με την εγγυηση ... 
τωρα με τις καρτες ... 

ξαναδιαβασε τι σου εγραψε ο skrutz και μην του κουνας το δακτυλο ! 

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μια χαρά διάβασα τι μου έγραψε ο Skrutz αλλά δεν ρώτησα αυτό. 

Κανείς δεν καταλαβαίνει τι θες να γράψεις. Ίσως ούτε εσύ. Άμα τα έχεις τόσο μπερδεμένα στο μυαλό σου καλύτερα άστο. Δεν είναι xbox live πάντως για να βάλεις τέτοιες κάρτες και μετά με ultimate να γίνουν upgrade. ΑΝ έχεις ήδη Ultimate και ΑΝ έχεις ενεργή συνδρομή EA Access, τις 10 Νοεμβρίου θα γίνει μια μετατροπή με την αναλογία που γράφουν παραπάνω και θα μετατραπεί το access σε ultimate. Αυτό πάνω κάτω. Αν δεν βγάζεις άκρη καλύτερα να το αφήσεις θα ξανά πω. Επίσης βρίσκεις κανονική κάρτα Ultimate στα 6 ευρώ τον μήνα.

• Like 4
Δημοσ.

Καλημέρα, αν πάρω live golg 12μηνη από microsoft μπορώ να τη χρησιμοποιήσω όποτε θέλω? Αν είναι να τις καταργήσουν να πάρω και να τις ενεργοποιήσω κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Δημοσ.
Στις 21/10/2020 στις 10:14 ΠΜ, aeljim είπε

Κανείς δεν καταλαβαίνει τι θες να γράψεις. Ίσως ούτε εσύ. Άμα τα έχεις τόσο μπερδεμένα στο μυαλό σου καλύτερα άστο. Δεν είναι xbox live πάντως για να βάλεις τέτοιες κάρτες και μετά με ultimate να γίνουν upgrade. ΑΝ έχεις ήδη Ultimate και ΑΝ έχεις ενεργή συνδρομή EA Access, τις 10 Νοεμβρίου θα γίνει μια μετατροπή με την αναλογία που γράφουν παραπάνω και θα μετατραπεί το access σε ultimate. Αυτό πάνω κάτω. Αν δεν βγάζεις άκρη καλύτερα να το αφήσεις θα ξανά πω. Επίσης βρίσκεις κανονική κάρτα Ultimate στα 6 ευρώ τον μήνα.

Αν δεν καταλαβαίνεις εσύ τι ρωτάω δεν φταίω εγώ γι' αυτό.

Έχω ρωτήσει πολύ απλά ότι στην ουσία αν οι κάρτες ea access θα συμπεριφέρονται σαν τις xbox live gold.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αν δεν καταλαβαίνεις εσύ τι ρωτάω δεν φταίω εγώ γι' αυτό.

Έχω ρωτήσει πολύ απλά ότι στην ουσία αν οι κάρτες ea access θα συμπεριφέρονται σαν τις xbox live gold.

Δεν υπάρχει απάντηση στην ερωτηση σου. Αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοινωση τι θα γινει με την gold συνδρομή. Ολα τα ενδεχόμενα ειναι ανοιχτά

Η ΕΑ θα υπάρχει ως ανεξάρτητη συνδρομη. Τώρα αν:

• καταργηθεί η Gold ή
  • αν υπάρχει Gold και θα είναι πρόσθετη της ΕΑ ή
  • αν η ΕΑ θα περιλαμβάνει την Gold χωρίς χρεωση,

δεν γινεται να το ξέρουμε απο τωρα

41 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Καλημέρα, αν πάρω live golg 12μηνη από microsoft μπορώ να τη χρησιμοποιήσω όποτε θέλω? Αν είναι να τις καταργήσουν να πάρω και να τις ενεργοποιήσω κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Ούτε εδω υπάρχει απάντηση. Παίρνεις με δικό σου ρίσκο και για όσο καιρό εγγύηση σου δίνει ο πωλητής. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Νομίζω από τη στιγμή που θα έχεις αγοράσει τις κάρτες από την ίδια την Microsoft δεν νομίζω να έχεις θέμα με λήξη της κάρτας.

Αλλά και να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μιλάς με την Microsoft και λογικά θα σου το λύσουν το πρόβλημα.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Νομίζω από τη στιγμή που θα έχεις αγοράσει τις κάρτες από την ίδια την Microsoft δεν νομίζω να έχεις θέμα με λήξη της κάρτας.

Αλλά και να υπάρξει κάποιο πρόβλημα μιλάς με την Microsoft και λογικά θα σου το λύσουν το πρόβλημα.

Η microsoft πλεον δεν βγαζει 12μηνες gold cards
Μονο οτι καρτα υπαρχει ακομα απο resellers 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dskoul είπε

Η microsoft πλεον δεν βγαζει 12μηνες gold cards
Μονο οτι καρτα υπαρχει ακομα απο resellers 

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/microsoft-xbox-live-gold-12-months-gold-card_1758780

Στα καταστήματα βλέπω πως υπάρχει κανονικά πάντως ακόμα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/microsoft-xbox-live-gold-12-months-gold-card_1758780

Στα καταστήματα βλέπω πως υπάρχει κανονικά πάντως ακόμα. 

ναι ! οτι τους εχει μεινει ... 

η MS το εχει ανακοινωσει εδω και καιρο οτι σταματαει τις 12μηνες gold 
φαινεται και στο site της 
https://www.microsoft.com/en-us/p/xbox-live-gold-membership-digital-code/cfq7ttc0k5zm/0002

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...