Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα site cd Keys και οπως το  eneba θα υπάρξει πρόβλημα αν αγορασω με την πιστωτική μου κάρτα? 

Επεξ/σία από manthos_27
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Σε αυτά τα site cd Keys και οπως το  eneba θα υπάρξει πρόβλημα αν αγορασω με την πιστωτική μου κάρτα? 

Πάντα σε όλες τις αγορές μας μέσω internet χρησιμοποιούμε PAYPAL για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Προσωπικά δεν συνιστώ κανέναν άλλον τρόπο πληρωμής.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Καλημέρα

Έχει πάρει το μάτι ή το αυτί σας, πότε προβλέπεται να έχουμε xcloud στην Ελλάδα;

Μιλάω για official, οχι με χρηση vpn

Δυστυχώς όχι.,....

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Δυστυχώς όχι.,....

ευχαριστώ για την απάντηση. Το ειχα φανταστεί. 

Ερώτηση: εχω ενεργή ultimate μέχρι Ιούλιο. Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος να προσθέσω ενα/δύο έτη ακομη?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

ευχαριστώ για την απάντηση. Το ειχα φανταστεί. 

Ερώτηση: εχω ενεργή ultimate μέχρι Ιούλιο. Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος να προσθέσω ενα/δύο έτη ακομη?

με 3*25 ΕΑ access θα εχεις με 75€, ένα χρόνο. Περίπου 6€ το μήνα.

Αλλιώς νέο λογαριασμό και βάζεις με 60€, 27 μήνες Ultimate, με gold brazil.  2,2€/month, αλλά έτσι θα χάσεις τους 8 μηνες που έχεις, οπότε θα σου πάει 27-8= 19 μήνες. Δηλαδή 3.2€/μήνα.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να βάλεις με 90€ 3 έτη -8 μήνες που έχεις, πάλι με 3,2€/μηνα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Αλλιώς νέο λογαριασμό και βάζεις με 60€, 27 μήνες Ultimate, με gold brazil.  2,2€/month, αλλά έτσι θα χάσεις τους 8 μηνες που έχεις, οπότε θα σου πάει 27-8= 19 μήνες. Δηλαδή 3.2€/μήνα.

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να βάλεις με 90€ 3 έτη -8 μήνες που έχεις, πάλι με 3,2€/μηνα

Ευχαριστώ για την απαντηση

Δεδομενου ότι δεν θελω να παω σε νέο λογαριασμό, μαλλον η λύση ειναι το EA Access. Μου επιτρέπει αντι για 3*25 να βαλω 9*25?

Να φανταστώ οτι σε αυτήν την περίπτωση απο ληξη 7/21 παω για 7/24????? Αν ζούμε μεχρι τότε.......

Edit: βλέπω οτι υπάρχει EA Access 12 months με 22€. Αυτό δεν μας κανει?

Επεξ/σία από jon_pallis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Ευχαριστώ για την απαντηση

Δεδομενου ότι δεν θελω να παω σε νέο λογαριασμό, μαλλον η λύση ειναι το EA Access. Μου επιτρέπει αντι για 3*25 να βαλω 9*25?

Να φανταστώ οτι σε αυτήν την περίπτωση απο ληξη 7/21 παω για 7/24????? Αν ζούμε μεχρι τότε.......

Kαι σε υφιστάμενο λογαριασμό εάν δεν έχεις ultimate game pass μπορείς να πας με τον τρόπο που σου ανάφερε ποιο πάνω ο sphinxgr

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dream21 είπε

Kαι σε υφιστάμενο λογαριασμό εάν δεν έχεις ultimate game pass μπορείς να πας με τον τρόπο που σου ανάφερε ποιο πάνω ο sphinxgr

Δυστυχώς/Ευτυχως εχω.....

• Like 1
Δημοσ.

Είχα κάνει και εγώ την βλακεια και είχα πάρει μόνο 1 χρόνο gold και μάλιστα ούτε καν Βραζιλίας... Τώρα έχω μέχρι τον Μάιο, λογικά μέχρι τότε δεν παίζει να ισχύουν τα τωρινά δεδομένα ε;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dream21 είπε

εννοεις με gold βραζιλιας?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, greekboy είπε

εννοεις με gold βραζιλιας?

Nαι οπως εκανα και εγω πριν 1 μηνα ,  απλος με χρεωσε 12.99 ευρω μια φορα για το ultimate

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, foler79 είπε

Είχα κάνει και εγώ την βλακεια και είχα πάρει μόνο 1 χρόνο gold και μάλιστα ούτε καν Βραζιλίας... Τώρα έχω μέχρι τον Μάιο, λογικά μέχρι τότε δεν παίζει να ισχύουν τα τωρινά δεδομένα ε;

Κανείς δεν ξέρει τι θα ισχύει μέχρι τότε. Ίσως να υπάρχει Gold ισως να μην υπάρχει. Ίσως να υπάρχει αλλά να μην γίνεται μετατροπή σε Ultimate. Γενικά δεν υπάρχει τιποτα σίγουρο.

Όλα ειναι ρίσκο και βάσει αυτού προαγοράζουμε κάποια χρόνια απο τώρα που σίγουρα μπορούμε. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Κανείς δεν ξέρει τι θα ισχύει μέχρι τότε. Ίσως να υπάρχει Gold ισως να μην υπάρχει. Ίσως να υπάρχει αλλά να μην γίνεται μετατροπή σε Ultimate. Γενικά δεν υπάρχει τιποτα σίγουρο.

Όλα ειναι ρίσκο και βάσει αυτού προαγοράζουμε κάποια χρόνια απο τώρα που σίγουρα μπορούμε. 

Προαγοράζουμε τώρα για να γλιτώσουμε πιθανές αυξήσεις ΑΛΛΑ παίρνουμε ταυτόχρονα και το ρίσκο να βγει κάποια πιο φθηνή προσφορά ή η MS να μη βγάλει ποιοτικούς τίτλους.........
Προσωπικά, βρίσκομαι σε αλλαγή. Από xbox360 πήγα σε PS4 και τώρα θα πάω σε Series X. Έχω κι ένα One X που ζήτημα είναι να έχει παίξει 100 ώρες........ Απλά με το χρόνο που πλεόν ΔΕΝ διαθέτω, το Pass είναι μάλλον η ιδανική λύση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Τελικά είναι τελεσίδικο και επίσημο?

Αναγνωρίζει πλέον και τις κάρτες ea access από την Microsoft και μπορούν να μετατραπούν και αυτές σε ultimate οπως οι καρτες xbox live gold.

Ειδικά αν δεν έχεις καμία συνδρομή(Δείτε ποστ 3)

Αυτή η κάρτα κάνει για μετατροπή σε ultimate?

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...