Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα, βάλει πριν πιλλα χρόνια 2011 2012 κάπου εκεί στο 360 μου live 1  έτους. Εκείνο τον λογαριασμό μπορώ να τον χρησιμοποιήσω τώρα? Θα, παρειτο 1 μήνα ultimate  με 1 ευρώ? Επίσης ανοίξτε ρε παιδιά το τοπικ του Χ δηλαδή εντάξει 2 μέρες κλειστό τι έκαναν φόνο? 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ερώτηση γιατί έχω μπλέξει τα μπούτια μου.

Εξετάζω το ενδεχόμενο να αγοράσω xbox series x και αρα ψάχνω να βρω εναν τρόπο να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ από το gamepass.

Έχω xbox account απο εποχές xbox 360, είχα και xbox one που λόγω ανάγκης πούλησα.

Είμαι συνδρομητής στο gamepass μέσω pc ( που παρεμπιπτόντως πληρώνω ακόμα 3,99€! το μήνα)

Ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να βάλω gamepass σε ένα μήνα;

1) Μπορώ να φορτώσω 2-3 χρόνια xbox live gold και να επωφεληθώ τις αναβάθμισης με 1€;

2) Να φορτώσω EA play?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περιπτωση που δεν εχει αναφερθει κ μιας κ δεν το σκεφτηκα εγω οταν το κανα,χτες οταν εβαλα 3 ετησιες ea play χρεωσα την πιστωτικη με 3 ιδιες κινησεις απο cd key σχεδον σε 7 λεπτα ....Οποτε αναμενομενα μου απενεργοποιησε την καρτα η τραπεζα

Οποτε το αναφερω ωστε τουλαχιστον τετοιες κινησεις να αποφευγονται κ να γινονται ανα μερα 

*δεν ξερω ισως αμα εβαζα στο ταμειο 3 ποσοτητες κατευθειαν κ γινοταν μια χρεωση να ηταν καλυτερα αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω με την διαθεσιμοτητα των κωδικων...οποτε το εκανα ενα ενα

Επεξ/σία από pigos23

1 λεπτό πριν, pigos23 είπε

Σε περιπτωση που δεν εχει αναφερθει κ μιας κ δεν το σκεφτηκα εγω οταν το κανα,χτες οταν εβαλα 3 ετησιες ea play χρεωσα την πιστωτικη με 3 ιδιες κινησεις απο cd key σχεδον σε 7 λεπτα ....Οποτε αναμενομενα μου απενεργοποιησε την καρτα η τραπεζα

Οποτε το αναφερω ωστε τουλαχιστον τετοιες κινησεις να αποφευγοντε κ να γινονται ανα μερα 

την εκατσες ... 
στην ενεργοποιησαν τηλεφωνικα ? 

αν οχι ... δεν το γλυτωνεις το 6ευρω 

25 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Οποτε το αναφερω ωστε τουλαχιστον τετοιες κινησεις να αποφευγονται κ να γινονται ανα μερα 

*δεν ξερω ισως αμα εβαζα στο ταμειο 3 ποσοτητες κατευθειαν κ γινοταν μια χρεωση να ηταν καλυτερα αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω με την διαθεσιμοτητα των κωδικων...οποτε το εκανα ενα ενα

Εγώ από eneba αγόρασα 3 δωδεκαμηνες με τη μία και δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα.Ποια τράπεζα έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Νομίζω σου απενεργοποίησε η τράπεζα τη κάρτα προσωρινά για δική σου ασφάλεια γιατί τόσο απανωτές & γρήγορες αναλήψεις γίνονται από bot και προγράμματα που χρησιμοποιούν hackers.

Λογικά σε 1-2 μέρες θα μπορείς να την δουλέψεις ξανά.

Επεξ/σία από Paragontas-x

1 ώρα πριν, pigos23 είπε

Πειραιως

Κ καλα εκαναν στο κατω κατω

Ναι την εκαναν ανενεργη ... Δεν την ακυρωσαν

Αυριο θα παρω τηλεφωνο

Καλα εκαναν ... 

Αλλα Αδελφε αν σου πουνε να πας σε καταστημα ... κανε φασαρια ... γιατι θα μπλεξεις ... 
ΖΗΤΑ να γινει η διαδικασια τηλεφωνικα 

την εχω πατησει ... 

2 ώρες πριν, pigos23 είπε

Πειραιως

Κ καλα εκαναν στο κατω κατω

Ναι την εκαναν ανενεργη ... Δεν την ακυρωσαν

Αυριο θα παρω τηλεφωνο

Έπρεπε να βάλεις όλες τις κάρτες σε μια και μόνο παραγγελία και να τις πληρώσεις όλες μαζί σαν μια έτσι δεν θα είχες κανένα πρόβλημα προσωρινού μπλοκαρίσματος της κάρτας σου.

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Έπρεπε να βάλεις όλες τις κάρτες σε μια και μόνο παραγγελία και να τις πληρώσεις όλες μαζί σαν μια έτσι δεν θα είχες κανένα πρόβλημα προσωρινού μπλοκαρίσματος της κάρτας σου.

το ειπα κ πιο πανω 

Δεν το εκανα τελικα γιατι δεν ηξερα διαθεσιμοτητα κωδικων

Μετά από αρκετό καιρό κάτω από 7 ευρώ ο μήνας για Ultimate. Η τιμή συνήθως βρίσκεται στα 22-24 ευρώ.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...