Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ιταλία εβαλα και στην εφαρμογη και στο vpn το οποιο το εκλεισα πριν να μπω στο game. Δοκιμασα το Bloodstained, Minecraft Dungeons και το Forza. Τα 2 πρωτα ηταν αρκετα playable ενω το Forza ειχε αισθητο lag. Η συνδεση μου ειναι γυρω στα 17 mbps.

• Sad 1
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, greekboy είπε

παιδια ετοιμαζομαι να εφαρμοσω τις οδηγιες του 2ου ποστ, εχει αλλαξει κατι που θα πρεπει να προσεξω?

Έχει αλλάξει!!! Τελειώνουν οι συνδρομές gold και δεν θα βρεις εύκολα. Αν βρεις, όλα τα υπολοιπα μένουν ίδια στη διαδικασία

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και τελειώνουν οι συνδρομές gold να ρωτήσω για πόσο μπορείς να κρατήσεις έναν κωδικό πριν τον βάλεις στη κονσόλα σου; 

Εν ολιγης έχει ημερομηνία λήξης; 

Και κάτι άλλο επίσημα η ms δεν έχει πει κάτι για τις gold συνδρομές ότι δηλαδή θα τις κατάργησει έτσι δεν ειναι; 

Πάντως στο eneba που έκανα την ίδια ερώτηση μου απάντησαν κάτι πολύ κουλό πραγματικά.

Ότι παρόλο που στο λινκ της κάρτας λέει ότι δεν λήγουν ποτέ το site προφέρει μόνο εγγύηση μέχρι και 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς και αυτό αν ΔΕΝ έχεις δει καν τον κωδικό.

Τι κουλό ειναι αυτό πραγματικά όμως. 

Πως θα ξέρεις αν ισχύει ο κωδικός αν δεν τον δεις πρώτα;;;

Τους ζήτησα επεξήγησει με 2 μέιλ αλλά ποτέ δεν μου απάντησαν. 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μιας και τελειώνουν οι συνδρομές gold να ρωτήσω για πόσο μπορείς να κρατήσεις έναν κωδικό πριν τον βάλεις στη κονσόλα σου; 

Εν ολιγης έχει ημερομηνία λήξης; 

Και κάτι άλλο επίσημα η ms δεν έχει πει κάτι για τις gold συνδρομές ότι δηλαδή θα τις κατάργησει έτσι δεν ειναι; 

Πάντως στο eneba που έκανα την ίδια ερώτηση μου απάντησαν κάτι πολύ κουλό πραγματικά.

Ότι παρόλο που στο λινκ της κάρτας λέει ότι δεν λήγουν ποτέ το site προφέρει μόνο εγγύηση μέχρι και 15 μέρες από την ημερομηνία αγοράς και αυτό αν ΔΕΝ έχεις δει καν τον κωδικό.

Τι κουλό ειναι αυτό πραγματικά όμως. 

Πως θα ξέρεις αν ισχύει ο κωδικός αν δεν τον δεις πρώτα;;;

Τους ζήτησα επεξήγησει με 2 μέιλ αλλά ποτέ δεν μου απάντησαν. 

Τα ίδια που γράφεις έχουν επιβεβαιώσει ξανά στο τρέχον θέμα. Τον παίρνεις και έχεις λίγες μέρες να τον βάλεις. Αν τον καθυστερήσεις, μπορεί και να μην δουλευει και κανείς δεν σου δίνει κάποια εγγύηση για αυτο. Απλά θα πάει χαμένος δηλαδή.

Οπότε όποιος πάρει κωδικό, πρέπει να τον βάλει άμεσα. Αλλιώς με δική του ευθύνη, μπορεί να πάει χαμένος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε για πιο λόγο στη περιγραφή του προϊόντος πριν το αγοράσεις λένε ότι ο κωδικός δεν λήγει ποτέ??

Δεν είναι αυτό ψεύτικη περιγραφή του προϊόντος που μπορεί κάποιος να πάει δικαστικώς αν θέλει το οποιοδήποτε site?

image.jpg

Και επίσημα η Microsoft δεν νομίζω να έχει πει ότι θα καταργήσει το xbox live gold.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Τότε για πιο λόγο στη περιγραφή του προϊόντος πριν το αγοράσεις λένε ότι ο κωδικός δεν λήγει ποτέ??

Δεν είναι αυτό ψεύτικη περιγραφή του προϊόντος που μπορεί κάποιος να πάει δικαστικώς αν θέλει το οποιοδήποτε site?

image.jpg

Και επίσημα η Microsoft δεν νομίζω να έχει πει ότι θα καταργήσει το xbox live gold.

Δεν είπε κάποιος ότι λήγει.

Αν δεν δουλέψει όμως για οποιοδήποτε λόγο, δεν σε υποστηρίζει κάποιος να σου πει το γιατί και να σου δώσει λύση.

Δημοσ.

Κάτσε γιατί θα τρελαθούμε.

Αν δεν λήγει όπως λες και από τη στιγμή που ο κωδικός είναι για Ευρώπη για πιο λόγο να μην τον δεχτεί αν τον βάλεις μετά από 15 μέρες?

Γιατί κάτι παρόμοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ σε κάρτες που μπορούμε να αγοράσουμε από φυσικά καταστήματα?

Και αν συμβεί σε καλύπτει η ίδια η Microsoft.

Τι το διαφορετικό λοιπόν έχουν οι κωδικοί που παίρνεις από ένα online store με αυτούς που παίρνεις από ένα φυσικό κατάστημα?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αν δεν λήγει όπως λες και από τη στιγμή που ο κωδικός είναι για Ευρώπη για πιο λόγο να μην τον δεχτεί αν τον βάλεις μετά από 15 μέρες?

Γιατί κάτι παρόμοιο δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ σε κάρτες που μπορούμε να αγοράσουμε από φυσικά καταστήματα?

Τι το διαφορετικό λοιπόν έχουν οι κωδικοί που παίρνεις από ένα online store με αυτούς που παίρνεις από ένα φυσικό κατάστημα?

Εγω σου λέω τι ισχύει γιατί έχει γίνει ξανά η συζήτηση. Κάποια άλλη απάντηση δεν έχω δυστυχώς να σε καλύψω. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Άλλο η αγορά από επίσημο πωλητή ψηφιακών καρτών και άλλο από marketplace. Αλήθεια τι περίμενες; Υποστήριξη και εγγύηση εφόρου ζωής;

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν υποτίθεται ότι και τα online stores πουλάνε επίσημα προϊόντα?

Δηλαδή συγνώμη αν είναι το 2020 να πρέπει να αγοράζουμε κάρτες xbox one ή οποιαδήποτε digital προϊόντα από φυσικά καταστήματα να το χέσω.

Πραγματικά δεν υπάρχει κάποιο πραγματικά αξιόπιστο site που να μπορείς να αγοράσεις κάποιον κωδικό που να είναι το ίδιο αξιόπιστος με το αν τον αγόραζες από κάποιο φυσικό κατάστημα?

Π.χ. να μπορείς να βάλεις τον κωδικό ακόμα και μετά από μήνες όπως μπορείς να κάνεις από τις φυσικές κάρτες με κωδικούς που αγοράζεις από φυσικά καταστήματα.

Π.χ. μια 12μηνη κάρτα xbox live gold ή game pass ultimate.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Ναι αλλά δεν υποτίθεται ότι και τα online stores πουλάνε επίσημα προϊόντα?

Δηλαδή συγνώμη αν είναι το 2020 να πρέπει να αγοράζουμε κάρτες xbox one ή οποιαδήποτε digital προϊόντα από φυσικά καταστήματα να το χέσω.

Πραγματικά δεν υπάρχει κάποιο πραγματικά αξιόπιστο site που να μπορείς να αγοράσεις κάποιον κωδικό που να είναι το ίδιο αξιόπιστος με το αν τον αγόραζες από κάποιο φυσικό κατάστημα?

Π.χ. να μπορείς να βάλεις τον κωδικό ακόμα και μετά από μήνες όπως μπορείς να κάνεις από τις φυσικές κάρτες με κωδικούς που αγοράζεις από φυσικά καταστήματα.

Π.χ. μια 12μηνη κάρτα xbox live gold ή game pass ultimate.

Η λογική είναι απλή. Μπορείς να αγοράσεις απο τον επίσημο πωλητή με υποστήριξη απο τον επίσημο πωλητή με τιμή Χ, ή

Να αγοράσεις απο επίσημο μεταπωλητή, που αυτος βγάζει ελάχιστο κέρδος με τιμή Χ/2, αλλά χωρίς υποστήριξη.

Ότι πληρώνεις παίρνεις.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας

Διάβασα τα βήματα στο πρώτο ποστ για τη μετατροπή αλλά χρειάζομαι μια διευκρίνιση. Πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσω καινούργιο λογαριασμό και να τον έχω σαν δεύτερο στο xbox ή μπορώ να ενεργοποιήσω κατευθείαν τον κωδικό με VPN στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από Leuteris.V.2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Leuteris.V.2 είπε

Καλημέρα σας

Διάβασα τα βήματα στο πρώτο ποστ για τη μετατροπή αλλά χρειάζομαι μια διευκρίνιση. Πρέπει οπωσδήποτε να δημιουργήσω καινούργιο λογαριασμό και να τον έχω σαν δεύτερο στο xbox ή μπορώ να ενεργοποιήσω κατευθείαν τον κωδικό με VPN στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπορείς και σε αυτον που έχεις, αλλά δεν πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή.

Επίσης ενδεχομένως να πληρώσεις 13€ για μετατροπή ultimate και όχι 1.

Τέλος πρέπει να έχεις παντού ολες τις ρυθμίσεις ως ελλάδα και σε τρόπους πληρωμής και σε προφιλ και σε 360 προφιλ κλπ αλλιώς δεν θα μπορείς να βάλεις την ultimate όπως αρκετοί που είχαν παλιό λογαριασμο και έτρεχαν μετα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...