Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, tempo είπε

καλά νέα, θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση η επιλογή "my home Xbox";

Απλά θα κάνεις τράμπα τα μπαμπας γιος στις ρυθμίσεις. 

Να ρωτήσω κάτι εγώ κάτι όμως. Μπορούν και κατεβάζουν παιχνίδια και ο μπαμπάς και ο γιος στο τωρινό setup? 

Επεξ/σία από sphinxgr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, tempo είπε

καλά νέα, θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση η επιλογή "my home Xbox";

Όχι δεν έχω βάλει primary κτλ.. Απλά δεν μπορείς να παίξεις ταυτόχρονα με το ίδιο προφίλ συνδεμένος.. Ο καθένας πρέπει να παίζει με το δικό του προφίλ..

56 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Απλά θα κάνεις τράμπα τα μπαμπας γιος στις ρυθμίσεις. 

Να ρωτήσω κάτι εγώ κάτι όμως. Μπορούν και κατεβάζουν παιχνίδια και ο μπαμπάς και ο γιος στο τωρινό setup? 

Ναι μπορούν.. Θα μπεις από το προφίλ που έχει gamepass η κάποιο αγορασμένο παιχνίδι και θα πατήσεις να κατέβει και μετά θα κάνεις logout από αυτό το προφίλ και θα μπεις από το άλλο και θα παίζεις κανονικά και το παιχνίδι και online αν έχει ultimate συνδρομή.. Αλλά όταν μπεις στο προφίλ του να για να πατήσεις download να κατέβει το παιχνίδι δεν πρέπει να είναι συνδεμένος και αυτός στο ίδιο προφίλ γιατί κάποιον θα τον κάνει logout αυτόματα.. 

• Like 1

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

τώρα κατεβάζω τα πάντα απο το προφιλ "μπαμπάς" (που έχει και την ultimate συνδρομή) και είναι όλα διαθέσιμα και στο προφίλ "γιος"

Ότι ισχύει δηλαδή στο game sharing setup.

Απλά με πολύ απλά λόγια για να μην μπερδεύεστε όταν ένας home-primary-master λογαριασμός είναι σε μια κονσόλα ΟΛΟΙ οι άλλοι λογαριασμοί σε αυτή τη κονσόλα μπορούν να παίζουν τα ψηφιακά παιχνίδια του master λογαριασμού.

Εφόσον δοκιμασει καποιος τη διαδικασία του 12μηνου από brazil με νέο account και εχει ήδη και ενα παλιο στο xbox. Σε περίπτωση που γίνει κάποιο block από τη Microsoft φαντάζομαι ότι θα γίνει μόνο στον έναν λογαριασμό σωστα;

Καλημέρα αν αγοράσω εδώ αυτήν την συνδρομή https://www.eneba.com/el/xbox-ea-access-pass-code-12-months-xbox-live-key-global  και μετά βάλω με το 1 euro game pass ultimate θα την μετατρέψει το έχει κάνει κάποιος αυτό?

3 λεπτά πριν, andreas443 είπε

Καλημέρα αν αγοράσω εδώ αυτήν την συνδρομή https://www.eneba.com/el/xbox-ea-access-pass-code-12-months-xbox-live-key-global  και μετά βάλω με το 1 euro game pass ultimate θα την μετατρέψει το έχει κάνει κάποιος αυτό?

Θα στην μετατρέψει σε 4 μήνες Game Pass Ultimate

• Thanks 1

Στις 10/10/2020 στις 1:04 ΜΜ, andreas443 είπε

Αν δεν έχεις ενεργή συνδρομή αυτή τη στιγμή, ναι θα στην κάνει Ultimate. Μετατροπή θα γίνει, μόνο εφόσον έχεις ενεργή συνδρομή όταν την βαζεις

2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Αν δεν έχεις ενεργή συνδρομή αυτή τη στιγμή, ναι θα στην κάνει Ultimate. Μετατροπή θα γίνει, μόνο εφόσον έχεις ενεργή συνδρομή όταν την βαζεις

Mάλλον μπεδρεύτητα, αν δεν έχεις ενεργή συνδρομή (ή κάνεις νέο χρήστη) την 12μηνη ea-access, στην μετατρέπει σε 12μηνη ultimate ή σε τέσσερις μήνες ultimate;

36 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Mάλλον μπεδρεύτητα, αν δεν έχεις ενεργή συνδρομή (ή κάνεις νέο χρήστη) την 12μηνη ea-access, στην μετατρέπει σε 12μηνη ultimate ή σε τέσσερις μήνες ultimate;

η ΕΑ ΘΑ μετατραπει σε λίγους μήνες, σε 4 μήνες. To 1€ Ultimate δεν έχει σχέση με την ΕΑ

*πριν σου απάντησα για την live.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, εχω ένα θέμα με το xcloud.  Κατέβασα το gamepass app, έχω κανονικά ultimate, συνέδεσα με Bluetooth το ds4 και έβαλα VPN, τρέχω την εφαρμογή και δεν μου έχει πουθενά επιλογή cloud πάρα μόνο pc και console. Τι κάνω λάθος;

Άλλαξα την τοποθεσία μέσα από την εφαρμογή και δούλεψε, μου το είχε Ελλάδα!

Επεξ/σία από xaralas

1 ώρα πριν, xaralas είπε

Καλησπέρα, εχω ένα θέμα με το xcloud.  Κατέβασα το gamepass app, έχω κανονικά ultimate, συνέδεσα με Bluetooth το ds4 και έβαλα VPN, τρέχω την εφαρμογή και δεν μου έχει πουθενά επιλογή cloud πάρα μόνο pc και console. Τι κάνω λάθος;

Άλλαξα την τοποθεσία μέσα από την εφαρμογή και δούλεψε, μου το είχε Ελλάδα!

Τρέχει με την max ταχύτητα του Ίντερνετ ; Σε ποια χώρα έβαλες ; 
Γιατι ενώ πιάνω γύρω στα 22-23 mbps , μέσα στην εφαρμογή κατεβάζει με μόλις 2-3mbps . 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...