Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Αφου δεν το έχει κανεις το Χ, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει αξιόπιστα!!!

Σωστό, έλεγα μήπως η Microsoft έχει πει κάτι σχετικά. Δηλαδή δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχεις και τις δύο consoles primary, εφόσον πάμε σε next gen μηχάνημα...;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Σωστό, έλεγα μήπως η Microsoft έχει πει κάτι σχετικά. Δηλαδή δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχεις και τις δύο consoles primary, εφόσον πάμε σε next gen μηχάνημα...;

To ότι ειναι next gen κονσόλα δεν έχει καμία σύνδεση με τις συνδρομές. Το να σου επιτρέπει 2 κονσολες με την ίδια συνδρομη, ειναι καθαρά θέμα πολιτικής της εταιρείας. Αυτη η πολιτική δεν έχει αλλάξει ακόμα και βάσει λογικής δεν θα αλλάξει.

Δεν νομίζω να το αλλάξουν το game sharing και σιγά μην σε αφήσουν να έχεις παραπάνω από μια κονσόλα σαν primary ανά λογαριασμό που κάνεις game sharing.

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ τον sphinxgr    !!

Με υπάρχον λογαριασμό πήρα  2 Χ 12 μήνες +1+1 μηνα απο βραζιλία -Cd keys (33+33 ευρώ) , τα περασα απο κινητο με το  Tunel Vpn , μετά log απο το Pc και με 13 ευρώ μετατροπή σε Ultimate  μέχρι ...  1- 2023 ..

Ολα καλά λοιπόν και κομπλέ για καιρό  ! 

• Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανανέωσα και εγώ μόλις, έληξε εχθές και ανανέωσα σήμερα 2 x 12Gold και μετατροπή σε Ultimate με 13€. Σύνολο κοντά στα 75€ με λήξη 8/1/2023! 

EDIT: 10 Χρονακια πίσω είχα βάλει! 😂

Επεξ/σία από Apoithaki
  • Like 1
  • Sad 1

2 ώρες πριν, Apoithaki είπε

Ανανέωσα και εγώ μόλις, έληξε εχθές και ανανέωσα σήμερα 2 x 12Gold και μετατροπή σε Ultimate με 13€. Σύνολο κοντά στα 75€ με λήξη 8/1/2013! 

Σου έχει λήξει σχεδόν 8 χρόνια 😁

καλησπερα παιδια η απορια μου ειναι λιγο σχετικη και λιγο ασχετη ταυτοχρονα με το θεμα αλλα την κανω εδω γιατι δεν βρηκα απαντηση σε αλλα threads

Εαν αγορασω πχ το fifa 21  στην εκδοση US θα εχω προσβλημα με το παιχνιδι επειδη ειναι ελληνικος ο λογαριασμος μου?

1 ώρα πριν, MySql είπε

καλησπερα παιδια η απορια μου ειναι λιγο σχετικη και λιγο ασχετη ταυτοχρονα με το θεμα αλλα την κανω εδω γιατι δεν βρηκα απαντηση σε αλλα threads

Εαν αγορασω πχ το fifa 21  στην εκδοση US θα εχω προσβλημα με το παιχνιδι επειδη ειναι ελληνικος ο λογαριασμος μου?

Οχι αν καταφέρεις και περάσεις τον κωδικό (αν μιλάμε για digital) δεν θα έχεις πρόβλημα. Το έχω κάνει και γω. Απλά παιδεύτηκα να περάσω τον κωδικό του παιχνιδιού.

• Like 2

1 ώρα πριν, aeljim είπε

Οχι αν καταφέρεις και περάσεις τον κωδικό (αν μιλάμε για digital) δεν θα έχεις πρόβλημα. Το έχω κάνει και γω. Απλά παιδεύτηκα να περάσω τον κωδικό του παιχνιδιού.

σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα τι ειναι αυτο που σε παίδεψε και πως το ελυσες με VPN? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα σας,

έχω μια απορία και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει....

στο XBOX που έχω σπίτι έχω 2 λογαριασμούς ("μπαμπάς"-"γιος" ας τους λέμε για ευκολία).

Στον λογαριασμό "μπαμπάς" έχω game pass ultimate μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021. Όπως είναι φυσικό τις υπηρεσίες game pass ultimate έχει κανονικά και ο λογαριασμός "γιος".

Θέλω να βάλω επιπλέον game pass ultimate (μήπως και έχουμε κάποια τεράστια αύξηση) με τον γνωστό τρόπο (2 ή 3 χρόνια gold και μετά 1 μήνα ultimate) αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό μέχρι να τελειώσει η υπάρχουσα συνδρομή ultimate.

Σκέφτηκα αν μπορώ να κάνω όλη την διαδικασία (2 ή 3 χρόνια gold και μετά 1 μήνα ultimate) στον λογαριασμό "γιος" και μετά να παίρνει ο λογαριασμό "πατέρας" την συνδρομή ultimate του "γιος". Δηλαδή τα πράγματα θα είναι όπως είναι σήμερα (ο "πατέρας" έχει την ultimate και ο "γιος" την παίρνει κ αυτός) αλλά με τους λογαριασμός ανάποδα (δηλ ο "γιος" να έχει την ultimate και ο "πατέρας" να την παίρνει κ αυτός).

Είναι δυνατό αυτό που θέλω να κάνω; 

Με τον τρόπο αυτό κανένας λογαριασμός δεν θα χάσει τα saves του και δεν θα μείνει χωρίς ultimate.

Επεξ/σία από tempo
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tempo είπε

καλησπέρα σας,

έχω μια απορία και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει....

στο XBOX που έχω σπίτι έχω 2 λογαριασμούς ("μπαμπάς"-"γιος" ας τους λέμε για ευκολία).

Στον λογαριασμό "μπαμπάς" έχω game pass ultimate μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021. Όπως είναι φυσικό τις υπηρεσίες game pass ultimate έχει κανονικά και ο λογαριασμός "γιος".

Θέλω να βάλω επιπλέον game pass ultimate (μήπως και έχουμε κάποια τεράστια αύξηση) με τον γνωστό τρόπο (2 ή 3 χρόνια gold και μετά 1 μήνα ultimate) αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό μέχρι να τελειώσει η υπάρχουσα συνδρομή ultimate.

Σκέφτηκα αν μπορώ να κάνω όλη την διαδικασία (2 ή 3 χρόνια gold και μετά 1 μήνα ultimate) στον λογαριασμό "γιος" και μετά να παίρνει ο λογαριασμό "πατέρας" την συνδρομή ultimate του "γιος". Δηλαδή τα πράγματα θα είναι όπως είναι σήμερα (ο "πατέρας" έχει την ultimate και ο "γιος" την παίρνει κ αυτός) αλλά με τους λογαριασμός ανάποδα (δηλ ο "γιος" να έχει την ultimate και ο "πατέρας" να την παίρνει κ αυτός).

Είναι δυνατό αυτό που θέλω να κάνω; 

Με τον τρόπο αυτό κανένας λογαριασμός δεν θα χάσει τα saves του και δεν θα μείνει χωρίς ultimate.

Ναι γίνεται κανονικά.. Εγώ έχω δύο προφίλ στο xbox.. Παλιά είχα ultimate από τον έναν λογαριασμό και μπορούσα να παίξω και με τον άλλο.. Τώρα έβαλα στον άλλο ultimate αφού τελείωσε από εκείνον που είχα και μπορώ να παίζω τα παιχνίδια και τα saves που έχω από τον άλλον που έχει τελειώσει η συνδρομή.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1

2 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Ναι γίνεται κανονικά.. Εγώ έχω δύο προφίλ στο xbox.. Παλιά είχα ultimate από τον έναν λογαριασμό και μπορούσα να παίξω και με τον άλλο.. Τώρα έβαλα στον άλλο ultimate αφού τελείωσε από εκείνον που είχα και μπορώ  και μπορώ και παίζω τα παιχνίδια και τα saves που έχω από τον άλλον που έχει τελειώσει η συνδρομή.. 

καλά νέα, θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση η επιλογή "my home Xbox";

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...