Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Και δέχτηκε την τουρκική κάρτα παρόλο που είχες δηλώσει Brazil vpn???

Το δοκίμασε κανείς και με ea access 12μηνες κάρτες να δούμε αν γίνονται μετά ultimate?

Δεν μιλάω για το EA Access αλλά για το Xbox Gold. Δεν το πολύ έχω ποιάσει αυτό που κάνετε με το EA Access να πω την αλήθεια

EDIT: Τώρα το έποιασα και αυτό με το EA Access. Δεν πειράζει έκανα ήδη την φάση με το Gold

1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Εντελώς of topic όμως γιατί μιλάς για playstation ενώ εδώ είναι τοπικ καθαρά για xbox κονσόλες.

Ναι εγώ φταίω για αυτό, ρώτησα λίγο πιο πριν

Επεξ/σία από takjar
EA Access understanding update
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Εντελώς of topic όμως γιατί μιλάς για playstation ενώ εδώ είναι τοπικ καθαρά για xbox κονσόλες.

Γιατί τι έχει το playstation εκτός από καλύτερα παιχνίδια :ρ ρώτησε το παλικάρι από πάνω και του απάντησε.. λολ δηλ.. μετοχές έχεις;

Δημοσ.

Καλησπερα,εκανα τη διαδικασια,αγορασα 2 δωδεκαμηνες gold,τις ενεργοποιησα και οταν πηγα να κανω upgrade σε  ultimate μου βγαζει αυτο,(

Change your Microsoft Store region 

You currently have a subscription from a different region. If it still doesn't work, please contact customer support.Καμια ιδεα,αγορασα europe gold..Τη διαδικασια την εκανα απο pc γιατι δεν εχω ακομα κονσολα,περιμενω το xsx ..Ειχα το game pass για pc που εληξε χθες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimtriol είπε

Καλησπερα,εκανα τη διαδικασια,αγορασα 2 δωδεκαμηνες gold,τις ενεργοποιησα και οταν πηγα να κανω upgrade σε  ultimate μου βγαζει αυτο,(

You currently have a subscription from a different region. If it still doesn't work, please contact customer support.Καμια ιδεα,αγορασα europe gold..Τη διαδικασια την εκανα απο pc γιατι δεν εχω ακομα κονσολα,περιμενω το xsx ..Ειχα το game pass για pc που εληξε χθες

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ γιατί η Gold κατωχυρώθηκε στην Ελλάδα, αλλά είχα και Game Pass PC που ήταν σε Αγγλικό region γιατί μένω Αγγλία και το είχα αγοράσει από εδώ.

Προσπάθησα όταν έληξε το Game Pass για PC να  κάνω την Gold -> Ultimate αλλά και πάλι έβγαζε error.

Μίλησα με support και μου είπαν ότι φαινόταν ακόμα active το Game Pass για PC. Μόλις το άλλαξε σε inactive το status του μπόρεσα και έκανα κανονικά τη μετατροπή. Οπότε μίλα με support και λογικά θα βρεις άκρη.

Επεξ/σία από Merdock
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jimtriol είπε

To ιδιο γίνεται σε όσους έχουν παλιό λογαριασμό με ρυθμίσεις εκτός Ελλάδος. Σε παλιό λογαριασμό πρέπει να γυρίσεις σε Ελληνικά στοιχεία, ότι έχεις στο λογαριασμό σου σχετικά με:

• Microsoft Account
  • X box acount
  • X Box 360 acount
  • και τρόπους πληρωμής των από πάνω.
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Merdock είπε

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ γιατί η Gold κατωχυρώθηκε στην Ελλάδα, αλλά είχα και Game Pass PC που ήταν σε Αγγλικό region γιατί μένω Αγγλία και το είχα αγοράσει από εδώ.

Προσπάθησα όταν έληξε το Game Pass για PC να  κάνω την Gold -> Ultimate αλλά και πάλι έβγαζε error.

Μίλησα με support και μου είπαν ότι φαινόταν ακόμα active το Game Pass για PC. Μόλις το άλλαξε σε inactive το status του μπόρεσα και έκανα κανονικά τη μετατροπή. Οπότε μίλα με support και λογικά θα βρεις άκρη.

50 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

To ιδιο γίνεται σε όσους έχουν παλιό λογαριασμό με ρυθμίσεις εκτός Ελλάδος. Σε παλιό λογαριασμό πρέπει να γυρίσεις σε Ελληνικά στοιχεία, ότι έχεις στο λογαριασμό σου σχετικά με:

• Microsoft Account
  • X box acount
  • X Box 360 acount
  • και τρόπους πληρωμής των από πάνω.

ευχαριστω παιδια..Εβγαλα ακρη,εκανα κατι ,αλλαξα γλωσσα στη σελιδα του account και το πηρε....

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δοκίμασε κανείς αντί για xbox live gold συνδρομή να το κάνει με ea access συνδρομή και μετά να την μετατρέψει σε xbox game pass ultimate?

Αν ναι δούλεψε?

Πως να γίνει αυτό βρε συ? Αφού η μετατροπή θα γίνει αυτόματα σε κάνα μήνα. 

Αυτή τη στιγμή είναι 2 ανεξάρτητες συνδρομες η gold /gp/ ultimate και η EA. 

Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ααα οκ αυτό δεν το ήξερα.

Sorry

Δηλαδή σε κάνα μηνά θα γίνεται αυτό που λέω?

Αν ναι τότε και οι κάρτες xbox live gold να σταματήσουν θα έχουμε τις Ea access.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

παιδια καντε καλυτερα το κλασικο που προτεινουν εδω να μαζεψουμε ultimate που ειναι σιγουρο ,για να ειμαστε και σιγουροι γιατι δε ξερουμε τι μπορει να γινει μετα .Παιζει να ακριβυνει με τοσα που προσφερει η υπηρεσια ..Ηδη και ετσι συμφερει τρελα,μην ειμαστε και πλεονεκτες και τη πατησουμε😀😀

• Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Ααα οκ αυτό δεν το ήξερα.

Sorry

Δηλαδή σε κάνα μηνά θα γίνεται αυτό που λέω?

Αν ναι τότε και οι κάρτες xbox live gold να σταματήσουν θα έχουμε τις Ea access.

Το μόνο που έχουν πει επίσημα, είναι ότι όποιος έχει υπόλοιπο ΕΑ θα μετατραπεί σε Ultimate με αναλογία 12μήνες ΕΑ = 4 μήνες Ultimate (και όλες οι υποαναλογίες πχ 6m EA = 2m Ulti etc)

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος αν μπορεί να έχεις την ίδια συνδρομή ultimate σε δύο διαφορετικά xbox;  Έχω το XBOX ONE X και σκοπεύω να πάρω το Series X. Από το να σκοτώσω το παλιό για 200€, θα προτιμούσα να το κρατήσω και να το βάλω στη δεύτερη tv που έχω, το ΟΝΕ Χ είναι έτσι και αλλιώς μία πολύ καλή κονσόλα.... 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος αν μπορεί να έχεις την ίδια συνδρομή ultimate σε δύο διαφορετικά xbox;  Έχω το XBOX ONE X και σκοπεύω να πάρω το Series X. Από το να σκοτώσω το παλιό για 200€, θα προτιμούσα να το κρατήσω και να το βάλω στη δεύτερη tv που έχω, το ΟΝΕ Χ είναι έτσι και αλλιώς μία πολύ καλή κονσόλα.... 

https://www.businessinsider.com/how-to-gameshare-on-xbox-one

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gdal73 είπε

Eυχαριστώ, υποθέτω ότι ο οδηγός θα ισχύει και για το Series X...

Αφου δεν το έχει κανεις το Χ, κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει αξιόπιστα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...