vagelis06 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Στις 1/10/2020 στις 7:34 ΜΜ, hid3 είπε Παταω get code αλλα μου βγαζει κατι που λεει under review. Αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι σαν αγορα δειχνει μια καρτα με χρεωση 32. 99. Ενω αγορασα 3. Και σε εμενα συμβαινει το ιδιο αλλα εγω αγορασα 2.
hid3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Στις 1/10/2020 στις 9:14 ΜΜ, vagelis06 είπε Και σε εμενα συμβαινει το ιδιο αλλα εγω αγορασα 2. Σου εχει ερθει κανα email επιβεβαιωσης? Πηρες τον κωδικο?
vagelis06 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Εχει ερθει το mail για την παραγγελια και στο site κανει ακριβως το ιδιο πραγμα
hid3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Εμενα ουτε το mail δεν εχει ερθει. Να το παω απο την τραπεζα να δω αν ακυρωνεται η συναλλαγη η να προσπαθησω να επικοινωνησω με αυτους?
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2020 στις 9:22 ΜΜ, hid3 είπε Εμενα ουτε το mail δεν εχει ερθει. Να το παω απο την τραπεζα να δω αν ακυρωνεται η συναλλαγη η να προσπαθησω να επικοινωνησω με αυτους? Στις 1/10/2020 στις 9:18 ΜΜ, vagelis06 είπε Εχει ερθει το mail για την παραγγελια και στο site κανει ακριβως το ιδιο πραγμα στo email σας είναι το cd key στο my account αν πας το βλέπεις κιολας Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από xtrmsnpr 1
argimeg Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά μην αγχώνεστε, και εμένα έκανε κανένα μισάωρο να έρθει ίσως και παραπάνω. Πριν 2 εβδομάδες που τα αγόρασα. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Στις 1/10/2020 στις 9:56 ΜΜ, argimeg είπε Παιδιά μην αγχώνεστε, και εμένα έκανε κανένα μισάωρο να έρθει ίσως και παραπάνω. Πριν 2 εβδομάδες που τα αγόρασα. αυτό! https://www.cdkeys.com/user/xtrmsnpr/
SaFiS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Καλά ξεμπερδέματα αν σας λέει "Under Review". Τελευταία φορά που δοκίμασα από CDKeys και πήρα το παραπάνω μήνυμα, στο support μου είπαν ότι φαινόμουν ως επιχείρηση και αν ήθελα να αγοράσω ποσότητα έπρεπε να μιλήσω με το τμήμα χονδρικής τους. Έκαναν μια βδομάδα να μου κάνουν refund...
Merdock Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Κι εγώ πήγα δυο 12μηνες Gold και στη δεύτερη μου έβγαλε Under Review. Μίλησα με το support και αμέσως έριξε μια ματιά στην παραγγελία και μου τη ξεμπλόκαρε. Μιλήστε με support αν λέει Under Review. 1
hid3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω παλι το εχω αγορασει εδω και κανα 5 ωρο και εχω στειλει και mail κανα διωρο και δεν εχω καμμια ανταποκριση. Αν δεν γινει κατι μεχρι το πρωι θα απευθυνθω στην τραπεζα να δω τι μπορω να κανω. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από hid3
MySql Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2020 στις 9:10 ΜΜ, DRIFT_KING είπε Για όποιον δεν θέλει να αλλάξει λογαριασμό (όπως εγώ λόγω saves κλπ) μπορεί με τον παλιό,παρόλο που είχα ξανα βάλει παλιότερα με μετατροπή 10 μήνες,αντι για 1€ να δώσει 12.99€ στην μετατροπή και ενεργοποιούνται κανονικά όλοι οι μήνες του gold σε ultimate.Έβαλα μόλις 2 12μηνα gold brazil από eneba (μου ήρθαν άμεσα οι κωδικοί) με τον τρόπο του 3ου ποστ,απλά προσέξτε το recurring billing (περιοδική χρέωση),την πρώτη φορά που το απενεργοποίησα αμέσως μετά το οκ για την χρέωση μου τον αφαίρεσε τον επιπλέον μήνα,το ενεργοποίησα πάλι και το άφησα έτσι μέχρι να βάλω και τον 2ο κωδικό και μετά το έκλεισα και τους έδωσε όλους τους μήνες. Επέκταση Επειδή ειμαι στην ιδια φαση δηλαδη δεν θελω να χασω τα save μου αλλα τρέχει ήδη ultimate μέχρι 1/1/2021 μπορώ να το κανω και εγω χωρις να γίνει μετατροπή? Μπορείς σε παρακαλω εαν δεν σου ειναι κόπος να διευκρινίσεις τα βηματα και το ποσο που σου βγηκε συνολο τα 2 χρονια? Επίσης τι πρεπει να προσεξουμε με το recurring billing? Ευχαριστώ Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από MySql
DRIFT_KING Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2020 στις 11:55 ΜΜ, MySql είπε Επειδή ειμαι στην ιδια φαση δηλαδη δεν θελω να χασω τα save μου αλλα τρέχει ήδη ultimate μέχρι 1/1/2021 Μπορείς σε παρακαλω εαν δεν σου ειναι κόπος να διευκρινίσεις τα βηματα και το ποσο που σου βγηκε συνολο τα 2 χρονια? Επίσης τι πρεπει να προσεξουμε με το recurring billing? Ευχαριστώ Τα βήματα είναι αυτά του 3ου ποστ. Αναφορά σε κείμενο Τρόπος 1ος Τα βήματα είναι τα ακόλουθα και μόνο με αυτή τη σειρά, με τη χρήση VPN. Φτιάχνουμε λογαριασμό στη Microsoft με τα πραγματικά στοιχεία μας (και χώρα και όλα τα στοιχεία πραγματικά) και κάνουμε Login. Επιβεβαιώνουμε πως είναι ενεργό και υπάρχει σαν επιλογή αγοράς αφού είμαστε logged in, με 1€ η αγορά συνδρομής Ultimate με διάρκεια 1 μήνα. Δεν την αγοράζουμε όμως. Είναι το πιο σημαντικό της όλης διαδικασίας αυτή η προσφορά, γιατί μετατρέπει ότι συνδρομή έχουμε ήδη, σε Ultimate. Δείτε το σε αυτό το Link Κάνουμε logout Αγοράζουμε 2 συνδρομές των 12 μηνών brazil https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil Κάνουμε εγγραφή στο site με πραγματικά στοιχεία (και χώρα και όλα τα στοιχεία πραγματικά) . Μόλις κάνουμε την αγορά, λαμβάνουμε αμέσως τους κωδικούς στο mail (σαφώς κοιτάμε και στα Junk μήπως πήγε εκεί το mail). Σε κινητό κατεβάζουμε το TunnelBear VPN. To ανοίγουμε και βάζουμε περιοχή Βραζιλία Στο ίδιο κινητό μπαίνουμε στο ακόλουθο https://redeem.microsoft.com/ και κάνουμε login με το λογαριασμό μας στη microsoft / xbox Βάζουμε τον 1ο κωδικό του CD Keys και ενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση μετά το 1ο 12μηνο (recurring) . Μας δίνει 1 μήνα τσάμπα επιπλέον. Την απενεργοποιούμε. Βάζουμε τον 2ο κωδικό του CD Keys και ενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση μετά το 1ο 12μηνο (recurring). Μας δίνει 1 μήνα τσάμπα επιπλέον. Την απενεργοποιούμε. Αν μόλις αγοράσαμε νέα κονσόλα, έχει πιθανότατα μέσα δωρεάν κωδικό για πρόσβαση 1 μήνα στη συνδρομή Gold . Τον εισάγουμε και αυτόν στο https://redeem.microsoft.com/. Δεν βάζουμε οτιδήποτε διαφορετικό από κωδικό Gold (πχ gamepass) Κλείνουμε το TunnelBear. Αγοράζουμε το 1€ Ultimate, για 1 μήνα και μετά απενεργοποιούμε την αυτόματη χρέωση (recurring) Έχουμε 12+1+12+1+1= 27 μήνες Ultimate με 30€+30€+1€=61€. Επέκταση Τα 2 12μηνα gold από eneba τώρα είναι 30€ x2 (μπορείς να βάλεις και κανένα κωδικό από διάφορους youtubers που δίνουν κωδικό για 3% έκπτωση) και μετά η μετατροπή σε ultimate σε εμένα ήταν 12.99€ δλδ σύνολο 73€. Το recurring billing αφού έβαλα τον πρώτο κωδικό και πάτησα οκ στην χρέωση και πήρα τον επιπλέον μήνα,το απενεργοποίησα κατευθείαν και για κάποιο λόγο μου τον αφαίρεσε.Αυτό που έκανα ήταν να ενεργοποιήσω πάλι την περιοδική χρέωση,έτσι τον πήρα πάλι πίσω τον μήνα και μετά έβαλα τον 2ο κωδικό και στο τέλος έκλεισα την περιοδική χρέωση και το έκανα ultimate χωρίς να χάσω κανέναν μήνα.Δεν ξέρω αν έγινε μόνο σε εμένα.Συνολικά πήρα 27 μήνες με 73€ με vpn με παλιό λογαριασμό που είχα ξανα βάλει ultimate και είχε λήξει. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2020 από DRIFT_KING 1
MySql Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Στις 2/10/2020 στις 12:10 ΠΜ, DRIFT_KING είπε Τα βήματα είναι αυτά του 3ου ποστ. Τα 2 12μηνα gold από eneba τώρα είναι 30€ x2 (μπορείς να βάλεις και κανένα κωδικό από διάφορους youtubers που δίνουν κωδικό για 3% έκπτωση) και μετά η μετατροπή σε ultimate σε εμένα ήταν 12.99€ δλδ σύνολο 73€. Το recurring billing αφού έβαλα τον πρώτο κωδικό και πάτησα οκ στην χρέωση και πήρα τον επιπλέον μήνα,το απενεργοποίησα κατευθείαν και για κάποιο λόγο μου τον αφαίρεσε.Αυτό που έκανα ήταν να ενεργοποιήσω πάλι την περιοδική χρέωση,έτσι τον πήρα πάλι πίσω τον μήνα και μετά έβαλα τον 2ο κωδικό και στο τέλος έκλεισα την περιοδική χρέωση και το έκανα ultimate χωρίς να χάσω κανέναν μήνα.Δεν ξέρω αν έγινε μόνο σε εμένα.Συνολικά πήρα 27 μήνες με 73€ με vpn με παλιό λογαριασμό που είχα ξανα βάλει ultimate και είχε λήξει. Επέκταση ευχαριστω οποτε δεν ειμαστε ακριβως ιδια περιπτωση γιατι εγω έχω ενεργο ultimate μεχρι 1/1/2021 οπως σου ειπα οποτε πρεπει να περιμενω μεχρι να λήξει 😥
tempo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Στις 2/10/2020 στις 1:39 ΠΜ, MySql είπε ευχαριστω οποτε δεν ειμαστε ακριβως ιδια περιπτωση γιατι εγω έχω ενεργο ultimate μεχρι 1/1/2021 οπως σου ειπα οποτε πρεπει να περιμενω μεχρι να λήξει 😥 έχεις δοκιμάσει να πας https://account.microsoft.com/ έπειτα "All subscriptions" και μετά "manage" στο xbox game pass ultimate"; Εκει εμφανίζεται επιλογή "Cancel Subscription".....δεν ξέρω αν λειτουργεί απλά το είδα και το προτείνω.
sndev Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 κανενας πανικος δε γινετε. επειδη ειμαστε 1 2 100 σε ενα τεχνολογικο φορουμ κ ψαχνόμαστε δε σημαίνει τπτ η πλειονότητα δε ξέρει καν τι είναι vpn για να στακαρει συνδρομές. anyway η επιλογή cancel δεν ειναι τπτ άλλο απο το να μην κανει ανανεωση μετα το περας που εχεις πληρώσει. Δε σου ακυρώνει την υπάρχων συνδρομή που έχεις πληρώσει έστω κ μισο σεντς. προφανώς αυτο ισχυει για ολες τις συνδρομές ειτε για περιοδικο ειτε για γυμναστήριο , δεν είναι καμία πρωτοτυπία της microsoft 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από sphinxgr,
193 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα