VaggD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 τα games with gold τα εμφανίζει στο game pass app ?
xaralas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 29/9/2020 στις 12:57 ΜΜ, Elven_King είπε λογικά θα στην ακυρώσουν, έχουν μάλλον τελειώσει οι 12μηνες από το cd keys. Τα λεφτα τα τραβηξαν ομως..τα επιστρεφουν ή θέλει dispute;
john1080 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Να ρωτησω εγω κατι;Ειχα κανει το κολπο με 12μηνη gold και με +1€ Μετατροπη σε ultimate Σε λιγες μερες ληγει η συνδρομη ομως,οποτε αν καταλαβα καλα,θα πρεπει να την αφησω να ληξει και μετα να ξανακανω το ιδιο,απλα αντι για 1€ την ultimate θα πρεπει να πληρωσω 12,99€ ,σωστα;;;
Elven_King Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 30/9/2020 στις 6:08 ΠΜ, john1080 είπε Να ρωτησω εγω κατι;Ειχα κανει το κολπο με 12μηνη gold και με +1€ Μετατροπη σε ultimate Σε λιγες μερες ληγει η συνδρομη ομως,οποτε αν καταλαβα καλα,θα πρεπει να την αφησω να ληξει και μετα να ξανακανω το ιδιο,απλα αντι για 1€ την ultimate θα πρεπει να πληρωσω 12,99€ ,σωστα;;; ακριβώς 1
john1080 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 30/9/2020 στις 6:40 ΠΜ, Elven_King είπε ακριβώς Ευχαριστω πολυ φιλε μου 1
Billie13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Σήμερα έληξε η συνδρομή μου και έβαλα 3 δωδεκαμηνες brazil και μετα με 13 ευρώ το έκανα ultimate.Ευχαριστω τα παιδιά για τον πλήρη οδηγό.Πολυ καλό σκηνικό. 3 1
Errik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, Μόλις μου έληξε ένα trial που είχα με 1Ε και θα ήθελα τα έμπειρα φώτα σας για το τι μπορώ να κάνω για να έχω XBOX GAME PASS διαθέσιμο τους επόμενους μήνες του λοκντάουν που έρχονται χωρίς να το πληρώνω 15Ε το μήνα στη μικρομαλακη. Η αλήθεια είναι οτι δεν ασχολούμαι πολύ αλλά τώρα που είδα οτι θα βγάλει το doom eternal ψήθηκα λίγο. Είδα κάτι κολπάκια για 2-3 χρόνια συνδρομής αλλά δε νομίζω να την αξιοποιήσω. Τίποτα για 3-4 μήνες παίζει; Κάπου είχα διαβάσει για ένα κόλπο μετατροπής της συνδρομής EA σε XBOX https://www.hotukdeals.com/deals/4-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc-for-ps1999-at-ms-store-3552514 Έχει κάνει κανεις τιποτα τέτοιο? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από Errik
greengr21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 30/9/2020 στις 12:10 ΜΜ, Errik είπε Παιδιά καλησπέρα, Μόλις μου έληξε ένα trial που είχα με 1Ε και θα ήθελα τα έμπειρα φώτα σας για το τι μπορώ να κάνω για να έχω XBOX GAME PASS διαθέσιμο τους επόμενους μήνες του λοκντάουν που έρχονται χωρίς να το πληρώνω 15Ε το μήνα στη μικρομαλακη. Η αλήθεια είναι οτι δεν ασχολούμαι πολύ αλλά τώρα που είδα οτι θα βγάλει το doom eternal ψήθηκα λίγο. Είδα κάτι κολπάκια για 2-3 χρόνια συνδρομής αλλά δε νομίζω να την αξιοποιήσω. Τίποτα για 3-4 μήνες παίζει; Επέκταση εχει κωδικους γυρω στο 20αρικο για τριμηνη Ultimate σε ολα τα γνωστα κλειδαδικα,δες εκει 1
Errik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.hotukdeals.com/comments/permalink/42058483 Να εδώ ο τύπος κάτι λέει για ουγκαρίες. Παίζει να είναι καλό κόλπο για κανα τριμηνάκι. Αν και τα ουγγρικά μου είναι λίγο πτωχά για να πλοηγηθώ σωστά στο ουγγρικό σαιτ. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από Errik
Errik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι αλλά αν κατάλαβα καλά λόγω ένταξης του EA Play στο XBOX GAME PASS η μαικροσοφτ θα αντιστοιχήσει 1:3 τη συνδρομή με GPU οπότε με ένα χρόνο ΕΑ play που έχει ~15Ε στο ουγγρικό σαιτ παίρνεις 4 μήνες GPU 1
dream21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά αγόρασα κανονικά 2 χρόνια έκανα όλα τα βήματα όπως λέει ο οδηγός και όταν πάω να εγγράφω με το 1€ μου βγάζει σφάλμα
sphinxgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 30/9/2020 στις 1:38 ΜΜ, dream21 είπε Παιδιά αγόρασα κανονικά 2 χρόνια έκανα όλα τα βήματα όπως λέει ο οδηγός και όταν πάω να εγγράφω με το 1€ μου βγάζει σφάλμα Άλλαξε όλες τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στη Microsoft, του προφίλ στο xbox και στους τρόπους πληρωμής και βαλτα όλα Ελλάδα. Προφανώς έκανες τη διαδικασία με λογαριασμό που είχες από παλιά, με ρυθμίσεις εξωτερικού Στις 30/9/2020 στις 12:10 ΜΜ, Errik είπε Παιδιά καλησπέρα, Μόλις μου έληξε ένα trial που είχα με 1Ε και θα ήθελα τα έμπειρα φώτα σας για το τι μπορώ να κάνω για να έχω XBOX GAME PASS διαθέσιμο τους επόμενους μήνες του λοκντάουν που έρχονται χωρίς να το πληρώνω 15Ε το μήνα στη μικρομαλακη. Η αλήθεια είναι οτι δεν ασχολούμαι πολύ αλλά τώρα που είδα οτι θα βγάλει το doom eternal ψήθηκα λίγο. Είδα κάτι κολπάκια για 2-3 χρόνια συνδρομής αλλά δε νομίζω να την αξιοποιήσω. Τίποτα για 3-4 μήνες παίζει; Κάπου είχα διαβάσει για ένα κόλπο μετατροπής της συνδρομής EA σε XBOX https://www.hotukdeals.com/deals/4-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc-for-ps1999-at-ms-store-3552514 Έχει κάνει κανεις τιποτα τέτοιο? Επέκταση Δεν έχεις πολλές επιλογές για να γλιτώσεις 2~3 €. Πάρε 3μηνη ultimate να κάνεις τη δουλειά σου. Αν θες να κάνεις κάτι σωστά και να έχεις αρκετό χρόνο, παίξε με τις οδηγίες του 3ου post για 2 χρόνια + Όταν με 60€ έχεις πάνω από 2 χρόνια συνδρομής, δεν βλέπω κανένα λόγο να ασχοληθείς για 20€ για μόνο 3 μήνες Στις 30/9/2020 στις 12:26 ΜΜ, Errik είπε Ναι αλλά αν κατάλαβα καλά λόγω ένταξης του EA Play στο XBOX GAME PASS η μαικροσοφτ θα αντιστοιχήσει 1:3 τη συνδρομή με GPU οπότε με ένα χρόνο ΕΑ play που έχει ~15Ε στο ουγγρικό σαιτ παίρνεις 4 μήνες GPU ΘΑ το κάνει, κάποτε στο μέλλον. Στις 30/9/2020 στις 12:26 ΜΜ, Errik είπε Ναι αλλά αν κατάλαβα καλά λόγω ένταξης του EA Play στο XBOX GAME PASS η μαικροσοφτ θα αντιστοιχήσει 1:3 τη συνδρομή με GPU οπότε με ένα χρόνο ΕΑ play που έχει ~15Ε στο ουγγρικό σαιτ παίρνεις 4 μήνες GPU Σε κάθε περίπτωση δοκίμασα να το αγοράσω και ολοκλήρωσα όλη τη διαδικασία για το καλό της έρευνας. Έβαλα κάρτα, δεν ξέρω με τι τιμή πλήρωσα κλπ. Σίγουρα μου ζήτησε εκ νέου εγγραφή για το πως τα πληρώνω μεσω Microsoft. Τι έγινε? Ιδέα δεν έχω. Στην κάρτα μου, λέει σε αναμονή χρέωσης 2
dream21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/9/2020 στις 2:00 ΜΜ, sphinxgr είπε Άλλαξε όλες τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στη Microsoft, του προφίλ στο xbox και στους τρόπους πληρωμής και βαλτα όλα Ελλάδα. Προφανώς έκανες τη διαδικασία με λογαριασμό που είχες από παλιά, με ρυθμίσεις εξωτερικού Στην microsoft με βλεπει κανονικα ελλαδα στο xbox δεν μπορω να τα αλλαξω διοτι το πουλησα πριν 2 εβδομαδες αλλα ειχα αφαιρεσει τον λογαριασμο μου πριν το πουλησω και στην διαχειρηση δεν βλεπει συσκευες xbox να εχω στο λογαριασμο μου. Δεν πειράζει θα το αφήσω έτσι και εάν μπορέσω στις 10 Νοεμβρίου να το κάνω μετατροπή σε ultimate καλος ειδαλλως θα δωσω το account αυτο στον ανηψιο μου και φτιαχνω εγω καινουργιο account μολις παραλαβω xbox series x. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από dream21
sphinxgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 30/9/2020 στις 2:20 ΜΜ, dream21 είπε Στην microsoft με βλεπει κανονικα ελλαδα στο xbox δεν μπορω να τα αλλαξω διοτι το πουλησα πριν 2 εβδομαδες αλλα ειχα αφαιρεσει τον λογαριασμο μου πριν το πουλησω και στην διαχειρηση δεν βλεπει συσκευες xbox να εχω στο λογαριασμο μου. Δεν πειράζει θα το αφήσω έτσι και εάν μπορέσω στις 10 Νοεμβρίου να το κάνω μετατροπή σε ultimate καλος ειδαλλως θα δωσω το account αυτο στον ανηψιο μου και φτιαχνω εγω καινουργιο account μολις παραλαβω xbox series x. Στο Xbox profile σου εννοώ. Όχι στη συσκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από sphinxgr,
193 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα