pmpou Δημοσ. Σάββατο στις 11:23 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:23 πμ καλησπέρα. Μπορώ να μπω με vpn στο επίσημο site της microsoft στην Ινδία ή Βραζιλία και να αγοράσω game?
thagkol Δημοσ. Σάββατο στις 01:29 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:29 μμ Στις 21/6/2025 στις 8:23 ΠΜ, pmpou είπε καλησπέρα. Μπορώ να μπω με vpn στο επίσημο site της microsoft στην Ινδία ή Βραζιλία και να αγοράσω game? Αυτό ποτέ δε γινόταν
SaFiS Δημοσ. Σάββατο στις 04:00 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:00 μμ Γινοταν πριν αρκετα χρονια μεχρι που το κλειδωσαν. Εχω αγορασμενα παρα πολλα παιχνιδια απο το επισημο του Hong Kong που ηταν καποτε απο τα φθηνοτερα. Στην περιπτωση του GTA V αντιμετωπισα διπλοχρεωση και επικοινωνοντας με το support μου το εφτιαξαν χωρις να πουν καν τιποτα…
Seranoxt600 Δημοσ. Κυριακή στις 02:25 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:25 μμ Αγόρασα ένα gamesir g7 se, μέσα είχε και ένα κωδικό ultimate 1 μήνα,προσπάθησα να τον περάσω αλλά Τζιφός.λεει ότι έχει χρησιμοποιηθη ήδη Στο reddit διάβασα ότι αυτός ο κωδικός πάει μόνο σε νέους λογαριασμούς.δεν θα ασχοληθώ άλλο, αν καταφέρει κανείς να τον περάσει χαλάλι του. W9YPP D7MCK QPTP4 WGCXP XWXR2
ChristosG82 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:42 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:42 πμ Στις 21/6/2025 στις 8:23 ΠΜ, pmpou είπε καλησπέρα. Μπορώ να μπω με vpn στο επίσημο site της microsoft στην Ινδία ή Βραζιλία και να αγοράσω game? Αυτό λένε πως πλέον είναι = με ban. Πριν κανένα χρόνο με πολλές προσπάθειες είχα καταφέρει να αγοράσω ένα παιχνίδι από xbox live US, αλλά δεν το ξανά κάνω, για λέγεται πως υπάρχουν περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια που έγινε ban για αυτό το λόγο, για τα keys λένε πως είναι η διαδικασία πιο ασφαλές.
Paragontas-x Δημοσ. Δευτέρα στις 08:36 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:36 πμ Έχει δοκιμάσει να αγοράσει κανείς τελευταία παιχνίδια από άλλο region και να το βάλει στο Ελληνικό account του μέσω vpn?
Seranoxt600 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μόλις αγόρασα από eneba μία 3 μήνη ultimate.εκανανα έγκριση την συναλλαγή αλλά μου την απριψαν.λεω δεν δοκιμάζω ένα μήνα;εγκρίθηκε πλήρωσα το ποσόν και μου είπε δεύτερη έγκριση από την τράπεζα μου για 0 ευρώ,τι είναι αυτό;
kundi Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες https://news.samsung.com/us/samsung-electronic-arts-xbox-bring-ea-sports-fc-25-to-samsung-gaming-hub/
EuphangeL Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 ώρες πριν, kundi είπε https://news.samsung.com/us/samsung-electronic-arts-xbox-bring-ea-sports-fc-25-to-samsung-gaming-hub/ Σχέση με το thread?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από sphinxgr,
193 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα