Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ χθες πήρα από το cd keys τρεις μηνες pc game pass για 24 ευρώ. Την προηγούμενη φορά που το είχα πάρει μου έκανε δώρο 1 μήνα έξτρα. Αυτή τη φορά όχι.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 hours ago, Atropos28 said:

Έδωσα 12,45€ για μήνα από eneba.Μου κακοφάνηκε.

Μετά πήγα έδωσα 3,5€ για έναν καπουτσίνο που τον έκανε χάλια.

Συμφορουμίτες, 10-13€ το μήνα αν δίνουμε κλέβουμε εκκλησία, καλό ήταν όσο κράτησε, ας ανεβάσουμε τον προϋπολογισμό λίγα ευρουλάκια, δεν πειράζει.

πριν κανα χρονο ειχα φορτωσει μηνες , με  5ε το μηνα.. το εβαζα κ ας μην πολυ παιζω.. τωρα που βγαινει 13ε , μου φαινονται πολλα..εχω μεχρι σεπτεμβριο του '27 αν θυμαμαι καλα, αλλα αν γινανε τοσο αυστηροι, χλωμο να ξαναβαλω. δεν τουσ συμφερει και αυτους να εχει ο κοσμος game pass , να φαινονται πολλοι οι συνδρομητες στην υπηρεσια και ας μην παιζουν? πολυς κοσμος δεν θα ανανεωσει τωρα..

Δημοσ.
18 ώρες πριν, demmian είπε

δεν τουσ συμφερει και αυτους να εχει ο κοσμος game pass , να φαινονται πολλοι οι συνδρομητες στην υπηρεσια και ας μην παιζουν? πολυς κοσμος δεν θα ανανεωσει τωρα..

Ε, η περίοδος χάριτος πέρασε.. Κάπως πρέπει να βγουν και τα χρήματα των εξαγορών.. Εξ' ου και το άνοιγμα προς πλεϊστέισιον , η φημολογούμενη νέα γενιά κονσόλας που θα είναι κάποιου είδους υβρίδιο κτλ κτλ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απαντηση tigio 13, αλλά κάπου μπερδεύτηκα,άλλοι λένε γίνετε,άλλοι λένε όχι χωρίς κάρτα.ελεγα να πάρω κωδικό από Κωτσόβολο 3 μήνες,και πάλι άλλοι γίνετε,άλλοι όχι.μαλλον τσάμπα πήρα την κονσόλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Seranoxt600 είπε

Ευχαριστώ για την απαντηση tigio 13, αλλά κάπου μπερδεύτηκα,άλλοι λένε γίνετε,άλλοι λένε όχι χωρίς κάρτα.ελεγα να πάρω κωδικό από Κωτσόβολο 3 μήνες,και πάλι άλλοι γίνετε,άλλοι όχι.μαλλον τσάμπα πήρα την κονσόλα.

H συνδρομή που θα πάρεις από επώνυμη αλυσίδα (όπως ο Κώτσος που ανέφερες), θα είναι ευρωπαϊκή και μπορεί να εξαργυρωθεί κανονικά. Την ίδια μπορείς να την αγοράσεις κάπως φθηνότερα ηλεκτρονικά, αλλά χρειάζεται πιστωτική/χρεωστική. 

Το πρόβλημα υπάρχει εάν θες να αγοράσεις συνδρομή για  άλλη γεωγραφική περιοχής εκτός Ελλάδας, οπου τα πράγματα έχουν μάλλον αλλάξει. Εσένα δεν σε απασχολεί βάσει τον λεγομένων σου.

Επεξ/σία από gregpec2
Δημοσ.

gregpec2 ναι το πρόβλημα είναι με τις κάρτες,μόνο μετρητά μπορώ δώσω και να πάρω κωδικό από κωτσο,αλλά λένε και κωδικό να πάρω και να τον βάλω στην κονσόλα,πάλι θα ζήτηση τρόπο πληρωμής,άρα πάλι κάρτα θα θέλω.τι είναι σωστό τώρα;άντε βγάλε άκρη.

Δημοσ.
14 minutes ago, Seranoxt600 said:

gregpec2 ναι το πρόβλημα είναι με τις κάρτες,μόνο μετρητά μπορώ δώσω και να πάρω κωδικό από κωτσο,αλλά λένε και κωδικό να πάρω και να τον βάλω στην κονσόλα,πάλι θα ζήτηση τρόπο πληρωμής,άρα πάλι κάρτα θα θέλω.τι είναι σωστό τώρα;άντε βγάλε άκρη.

Ούτε μια προπληρωμένη τύπου payzy δεν μπορείς να βγάλεις για τέτοιες δουλειές; Σόρρυ αλλά εν έτει 2025 που όλο το σύμπαν λειτουργεί με κάρτες λίγο δύσκολο να έχεις απαιτήσεις για cash only σε ψηφιακές υπηρεσίες όπως το gamepass.

• Like 1
Δημοσ.

thagkol  Και χρεωστική,και preipad   έχω,,την microsoft την μπλόκαρε η τράπεζα μου.την προηγούμενη φορά που έβαλα κάρτα για αγορά συνδρομής,μου ακύρωσαν την κάρτα ως ύποπτη συναλλαγή χριστουγεννιάτικα και έμεινα ένα μήνα μέχρι να έρθει η καινούργια.οπωτε δεν ξανά ρισκάρω να βάλω κάρτα στο xbox.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seranoxt600 είπε

thagkol  Και χρεωστική,και preipad   έχω,,την microsoft την μπλόκαρε η τράπεζα μου.την προηγούμενη φορά που έβαλα κάρτα για αγορά συνδρομής,μου ακύρωσαν την κάρτα ως ύποπτη συναλλαγή χριστουγεννιάτικα και έμεινα ένα μήνα μέχρι να έρθει η καινούργια.οπωτε δεν ξανά ρισκάρω να βάλω κάρτα στο xbox.

Payzy όπως είπε ο @thagkol ή revolut/N26. 

Δημοσ.

Ίσως ξεφεύγουμε από το θέμα, αλλά να ξέρετε ότι η Revolut έχει κάρτες μιας χρήσης. Τη χρησιμοποιείς μια φορά και μετά ο αριθμός της κάρτας ακυρώνεται αυτόματα. Άρα κανένα ρίσκο υποκλοπής κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...