Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έκανα και αυτή την αλλαγή και μάλιστα στην εξαργύρωση μέσα στην παρένθεση μου βγάζει κανονικά σαν χώρα την Ινδία αλλά και πάλι μου γράφει incorrect region.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, giannisag17 said:

Ναι έκανα και αυτή την αλλαγή και μάλιστα στην εξαργύρωση μέσα στην παρένθεση μου βγάζει κανονικά σαν χώρα την Ινδία αλλά και πάλι μου γράφει incorrect region.

Είσαι με ενεργή συνδρομή ή χωρίς;

Δημοσ.
42 minutes ago, giannisag17 said:

Όχι έχει λήξει εδώ και μία εβδομάδα 

πακέταρα φάγαμε, περίμενα να λήξει για να προσπαθήσω

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Μια και έκανα πατάτα και αγόρασα κατά λάθος δύο κλειδιά για το παιχνίδι The division 2 μαζί με το expansion, αν κάποιος το θέλει ας μου στείλει ενα pm να το χαρίσω. Σημειωτέον είναι region Αργεντινή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.!Έχω έναν κωδικό ultimate από Ινδία.Οποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα να του το δώσω.

Δόθηκε στο μέλος vangie.

Επεξ/σία από giannisag17
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Καλημέρα.!Έχω έναν κωδικό ultimate από Ινδία.Οποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα να του το δώσω.

Δόθηκε στο μέλος vangie.

Μπορείς να τον δώσεις αλλού, ευχαριστώ πάντως!

Τον δοκίμασα σε υπάρχουσα συνδρομή δεν περνάει με τίποτα. Μέχρι region άλλαξα αλλά δεν γίνεται.

Διάβασα στο reddit ότι θέλει να φτιάξεις νέο λογαριασμό με region Ινδία και εκεί με vpn σε κάποιους έχει περάσει.

Δημοσ.

εγώ έχω ενεργή συνδρομή. Δεν με ενδιαφέρει να τον κρατήσω, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BillT είπε

εγώ έχω ενεργή συνδρομή. Δεν με ενδιαφέρει να τον κρατήσω, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω

Κι εγώ σε ενεργή το δοκίμασα. Απ' ότι κατάλαβα η microsoft βλέπει σε τι region ενεργοποιήθηκε η τρέχουσα συνδρομή και δε σου επιτρέπει να προσθέσεις κωδικό από διαφορετικό region. Φυσικά μια δοκιμή θα σε πείσει περισσότερο.

Δημοσ.
3 minutes ago, Vangie said:

Κι εγώ σε ενεργή το δοκίμασα. Απ' ότι κατάλαβα η microsoft βλέπει σε τι region ενεργοποιήθηκε η τρέχουσα συνδρομή και δε σου επιτρέπει να προσθέσεις κωδικό από διαφορετικό region. Φυσικά μια δοκιμή θα σε πείσει περισσότερο.

Λοιπόν μου έστειλε ο φίλος τον κωδικό και δοκίμασα.

Αυτό που λες δε νομίζω να ισχύει γιατί η τελευταία μου ανανέωση στο game pass ήταν κάποια στιγμή περύσι τον Αύγουστο από Ινδία. Άρα θα έπρεπε να περάσει. δυστυχώς δεν περνάει ούτε σε μένα.

Ο λογααριασμός μου είναι καθαρά ελληνικός, χωρίς να έχει γίνει ποτέ αλλαγή region και άλλα τέτοια μπερδέματα. Έχω περάσει Αργεντινή, Ν. Αφρική και Ινδία στο παρελθόν. Δοκίμασα Urban vpn με χώρα Ινδία και Σινγκαπούρη, tunnel bear σε pc με Σινγκαπούρη, και VPN.lat στο κινητό επίσης Σινγκαπούρη. 

Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν από δω και πέρα

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, BillT είπε

Λοιπόν μου έστειλε ο φίλος τον κωδικό και δοκίμασα.

Αυτό που λες δε νομίζω να ισχύει γιατί η τελευταία μου ανανέωση στο game pass ήταν κάποια στιγμή περύσι τον Αύγουστο από Ινδία. Άρα θα έπρεπε να περάσει. δυστυχώς δεν περνάει ούτε σε μένα.

Ο λογααριασμός μου είναι καθαρά ελληνικός, χωρίς να έχει γίνει ποτέ αλλαγή region και άλλα τέτοια μπερδέματα. Έχω περάσει Αργεντινή, Ν. Αφρική και Ινδία στο παρελθόν. Δοκίμασα Urban vpn με χώρα Ινδία και Σινγκαπούρη, tunnel bear σε pc με Σινγκαπούρη, και VPN.lat στο κινητό επίσης Σινγκαπούρη. 

Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν από δω και πέρα

Μόνο σε νέο λογαριασμό θα περάσει στον οποίο θα έχεις επιλέξει από την αρχή region Ινδία. Θεωρώ ότι αυτό δε μπορεί να το κόψει η microsoft.

Μικρό το κακό, απλά δε μπορούμε να επεκτείνουμε τις υπάρχουσες συνδρομές όσοι το κάναμε κατά καιρούς.

Επομένως θα περιμένω μέχρι τον Μάιο του 2027 που λήγει η συνδρομή, για να το δοκιμάσω (νέος λογαριασμός με Ινδία στο region).

Και θα ελπίζουμε μην μας κόψει και το νέο λογαριασμό μέσω vpn κτλ...

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά αλλά με νέο λογαριασμό σε region India θα παίζουν τα υπάρχοντα digital παιχνίδια του παλιού λογαριασμού ;;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, jimbarca είπε

Ωραία όλα αυτά αλλά με νέο λογαριασμό σε region India θα παίζουν τα υπάρχοντα digital παιχνίδια του παλιού λογαριασμού ;;

Προφανώς και όχι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, jimbarca είπε

Τον παλιό λογαριασμό τον κρατάς.

Αν δε κάνω λάθος, φτιάχνεις νέο λογαριασμό India μόνο για το gamepass και μετά παίζεις από τον παλιό σου που θα μοιράζεται ο λογαριασμός India στην ίδια κονσόλα πάντα.

Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ που έχω (και με δύο κονσόλες) με τα παιδιά μου που έχουν τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς.

Υποθέτω θα παίζει και με τον νέο India.

Δημοσ.

Τον ήπιαμε πανηγυρικά από τη MSFT.

Ποτέ τόσα χρόνια δεν είχα θέμα με παιχνίδια και add ons από την Αργεντινή - πάντα έβαζα Tunnel Bear, πήγαινα στο redeem.microsoft.com, έβαζα τον κωδικό και παρ'όλο που δίπλα στη διευθύνση email είχε το Greece, ο κωδικός έπαιζε μπάλα (τελευταία φορά πέρσι το καλοκαίρι με το Red Dead 2).

Τώρα , μόλις αγόρασα από το Gamivo το add on για Dolby Atmos για Αργεντινή, κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία και μου πετάει κατευθείαν μήνυμα, "ο κωδικός είναι για άλλο region". Βάζω διεύθυνση στην Αργεντινή το Ελληνικό προξενείο, τη βάζω ώς τη default διεθύνηση μου και ξαναγυρνάω ΜΕ vpn στη σελίδα εξαργυρωσης. Δίπλα στο email μου βγάζει Argentina, βάζω τον κωδικό, τον δέχεται, μου τον αναγνωρίζει στο τελευταίο βήμα ως "Dolby Atmos for heardphones κτλ", και μόλις πατάω το redeem, μου πετάει "Wrong region".

Και τώρα, είμαι σε αναμονή 40 ατόμων για να παρακαλέσω κάποιον στο support να μου περάσει πλαγίως τον κωδικό - αν το δεχτεί.

Ας το απολαύσουμε, τσίαρς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...