Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 23/3/2025 στις 10:11 ΜΜ, jimbarca είπε

Δυστυχώς ναι…

Δεν ξέρω τι να κάνω. Να ζητήσω βοήθεια από Microsoft να μου τον περάσουν;; Να ζητήσω refund από την Eneba;; Τι να κάνω;;;

UPDATE: επικοινώνησα με Microsoft και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος: (το region Ireland που λέει ο τυπάκος υπήρχε στο ΧΒΟΧ 360 που είχα πριν αιώνες… Έχω ήδη αλλάξει τα πάντα και ακόμα δεν περνάει η συνδρομή…)

IMG_1442.png

IMG_1443.png

IMG_1444.png

Δημοσ.

Θα ήθελα να αγοράσω κάποια παιχνίδια από Αργεντινή αλλα με τον καινούριο νόμο το φοβάμαι λίγο θα υπάρχει πρόβλημα λετε?

Οι αγορές θα ειναι απο ενεμπα!

Δημοσ.
3 hours ago, manthos_27 said:

Θα ήθελα να αγοράσω κάποια παιχνίδια από Αργεντινή αλλα με τον καινούριο νόμο το φοβάμαι λίγο θα υπάρχει πρόβλημα λετε?

Ποιο νόμο;;;;

• Haha 1
Δημοσ.

Ότι απο δω και πέρα θα συνδέεται η ip σου με το αφμ και θα σου ερχςται τ οι  πρόστιμο σπίτι αν δουν οτι κατεβαζεις απο πειρατικά ταινίες και άλλα διάφορα 

• Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Ότι απο δω και πέρα θα συνδέεται η ip σου με το αφμ και θα σου ερχςται τ οι  πρόστιμο σπίτι αν δουν οτι κατεβαζεις απο πειρατικά ταινίες και άλλα διάφορα 

Είναι πειρατικό το Ενεμπα;; 🧐

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο. Δεν ηταν ποτε παρανομο να αγορασεις παιχνιδι απο αλλο region.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
55 minutes ago, manthos_27 said:

1. Το ΑΦΜ είναι συνδεδεμένο με την IP της γραμμής εδώ και περίπου 25 χρόνια.
  2. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση ο νόμος αυτός με τα κλειδάδικα.
  3. Η παραβίαση των ToS μιας υπηρεσίας δεν συνιστά παραβίαση του νόμου ενός κράτους.
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ...τα εχω κανει σαλατα στο μυαλο μου με τοσα που διαβαζω... Τελειωνει τελος του μηνα η συνδρομή ...την αφηνω να λήξει ??η κανω επεκταση.... Δεν με ενδιαφέρει με vpn κτλ.δεν κατεχω....και απο που να κανω την αγορα πιο οικονομικη?

Επεξ/σία από Agapan
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agapan είπε

Καλησπερα ...τα εχω κανει σαλατα στο μυαλο μου με τοσα που διαβαζω... Τελειωνει τελος του μηνα η συνδρομή ...την αφηνω να λήξει ??η κανω επεκταση.... Δεν με ενδιαφέρει με vpn κτλ.δεν κατεχω....και απο που να κανω την αγορα πιο οικονομικη?

Απ' όσο έχω καταλάβει κι εγώ πλέον με VPN είναι πολύ ρίσκο αν θα στο πάρει.. Κι αν όχι κλαις τα λεφτά σου (ή κάνεις νέο account με την χώρα που αγόρασες το κλειδί; κάτι τέτοιο το οποίο βρίσκω περιττό). Οπότε για κάτι πιο φθηνό από την Microsoft προτείνω να δεις αν υπάρχει στο Kinguin, Eneba, CDkeys, Allkeyshop, G2A, και να γράφει EU ή worldwide, και σαφώς διάβασε την περιγραφή/όρους στο κλειδί.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά: μετά την επαφή με το customer της Microsoft και τις οδηγίες για ρύθμιση του account κλπ., χτες βράδυ δοκίμασα να περάσω το κλειδί και δεν το πήρε πάλι… Μίλησα ξανά μαζί τους και ο τυπάκος μου είπε ότι τα Microsoft services στο λογαριασμό μου δείχνουν Ireland 😳😳 Αυτο ήταν ένα τρικ από το 2008 για το XBOX 360 και είχε μείνει στο account μου από τότε… Ο άνθρωπος μου το ρύθμισε ο ίδιος και μου ζήτησε να περιμένω 24 ώρες και να βάλω πάλι το κλειδί, λέγοντας μου ότι όλα θα είναι οκ… Αυτό ισχύει;; Σας έχει τύχει;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimbarca είπε

Λοιπόν παιδιά: μετά την επαφή με το customer της Microsoft και τις οδηγίες για ρύθμιση του account κλπ., χτες βράδυ δοκίμασα να περάσω το κλειδί και δεν το πήρε πάλι… Μίλησα ξανά μαζί τους και ο τυπάκος μου είπε ότι τα Microsoft services στο λογαριασμό μου δείχνουν Ireland 😳😳 Αυτο ήταν ένα τρικ από το 2008 για το XBOX 360 και είχε μείνει στο account μου από τότε… Ο άνθρωπος μου το ρύθμισε ο ίδιος και μου ζήτησε να περιμένω 24 ώρες και να βάλω πάλι το κλειδί, λέγοντας μου ότι όλα θα είναι οκ… Αυτό ισχύει;; Σας έχει τύχει;;

Τι εννοείς Microsoft services, μήπως ήταν ο λογαριασμός σε χώρα Ireland?

Και τώρα τι θα δείχνει, Ελλάδα ή Ινδία, γιατί αν δείχνει Ελλάδα, τι Ελλάδα τι κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα, εσύ προσπαθείς να περάσεις κωδικό εκτός Ευρώπης.

Επεξ/σία από ChristosG82

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...