Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Κάποια στιγμή θα κλείσει αυτή η τρύπα με αγορές μέσω vpn.Πολυ το φοβάμαι.

Μπα αν ηταν θα τι είχαν κάνει και θα εκλειναν λογαριασμούς αλλά αυτό που βλέπω εγω είναι πως δεν τους νοιάζει 

Δημοσ.
1 hour ago, manthos_27 said:

Μπα αν ηταν θα τι είχαν κάνει και θα εκλειναν λογαριασμούς αλλά αυτό που βλέπω εγω είναι πως δεν τους νοιάζει 

Νομίζω ο φίλος εννοεί (και συμφωνώ κι εγώ) ότι θα κλείσει η τρύπα για από δω και πέρα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε, αλλά στο εξής μόνο full price.

Δημοσ.

παιδια εννοω οτι δεν θα μπορουμε να κανουμε αγορες απο τριτες χωρες με vpn.Φοβαμαι οτι καποια στιγμη αυτο το κενο που υπαρχει θα το κλεισει η ms εντελως.Βεβαια απο την αλλη λεφτα βγαζει και ετσι.Ειναι πολλα χρονια που γινεται αυτη η ιστορια και δεν εχει κανει κατι η ms να το σταματησει.Αν αξιζει κατι αυτη την στιγμη στο xbox ειναι οι φθηνες αγορες που εχει.Αν κλεισει και αυτο θα μειωθει ακομα περισσοτερο το ενδιαφερον να εχεις κονσολα της ms.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!Τελικά υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση αν μπορούμε σε λογαριασμό που έχει λήξει να προσθέσουμε μήνες από Ινδία;Είναι θέμα vpn σε όσους διαβάζω πως εχουν πρόβλημα ή είναι θέμα ms;;Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί και εγώ τώρα,ελειξε η συνδρομή και ψαχνω να την ανανεώσω .

Εχει βάλει κάποιος με επιτυχία core από Ινδία τις τελευταίες μέρες η άλλη χώρα;

Με δυο 12 μήνες core και 1 μήνα ultimate από Ινδία  έχει πολύ διαφορά στην τιμή  με δύο 12 μηνες και ένα μήνα ultimate από ευρωπη αντίστοιχα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, serpico777 είπε

Καλημερα σε ολους!Τελικά υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση αν μπορούμε σε λογαριασμό που έχει λήξει να προσθέσουμε μήνες από Ινδία;Είναι θέμα vpn σε όσους διαβάζω πως εχουν πρόβλημα ή είναι θέμα ms;;Ευχαριστώ 

Πάντα ήταν ρίσκο συνδρομές από τρίτες χώρες.Απλα οι 9 στους δέκα που βάζανε συνδρομή από Τρίτη χώρα δεν είχαν πρόβλημα.Τυπικα δεν έχει αλλάξει κάτι ούτε έχει κλείσει την τρύπα η ms.Απλα τον τελευταίο καιρό πολλά παιδιά έχουν αντιμετωπίσει προβλημα να μην περνάει ο κωδικος με χρηση vpn. Τι πραγματικά φταίει κανείς δεν το ξέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά κάποιος που να ασχολείται ακόμα να μας πει τι ισχύει και τι όχι τώρα υπάρχει?

Λογικά με βάση αυτό:

https://support.xbox.com/el-GR/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-subscription-extension-limits

Δεν υπάρχει περιορισμός στους 13 μήνες εκτός από τις χώρες: "Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Μεξικό, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν και Τουρκία"

Οπότε για παράδειγμα αν αγοράσουμε xbox game pass core από Ινδία ή Αίγυπτο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σχετικά με το όριο των 13 μηνών.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
1 hour ago, Paragontas-x said:

Οπότε για παράδειγμα αν αγοράσουμε xbox game pass core από Ινδία ή Αίγυπτο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σχετικά με το όριο των 13 μηνών.

Δεν υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά το όριο των 13 μηνών, απλά πολλοί τώρα τελευταία έχουν αναφέρει ότι δε δουλεύει γενικώς αυτό το κόλπο με Ινδία ή άλλες τρίτες χώρες.

Αν δοκιμάσεις και σου πετύχει ενημέρωσέ μας!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δηλαδή με κωδικούς απο Ινδία και το ανάλογο vpn δεν δέχεται τους κωδικούς; 

Σε μενα που έβαλα μέσω αρηεντινης ενα παιχνίδι δούλεψε κανονικά λογικα δεν θα υπάρχει θέμα ακόμα τουλάχιστον!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, Paragontas-x said:

Δηλαδή με κωδικούς απο Ινδία και το ανάλογο vpn δεν δέχεται τους κωδικούς; 

Αυτό έχει αναφερθεί νωρίτερα εδώ αν διαβάσεις τα ποστ, ότι δηλαδή τον τελευταίο καιρό δεν δέχεται τους κωδικούς από Ινδία και δε φταίει το VPN. Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά τον τελευταίο μήνα. Μιλάμε για συνδρομή και όχι για παιχνίδια.

Επεξ/σία από thagkol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...