Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ημουν ετοιμος να πάρω χρόνο απο Ινδία με αυτα που ακούω όμως δεν την εχ. οαρει ακόμα οποτε να μξν το ρισκαρω σωστα

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/3/2025 στις 11:50 ΠΜ, vdeseris είπε

Πέρασα 6 μηνη core Europe από instant με 21,49€ οπότε βγαίνει 10,8€ ο μήνας (δύο μήνες ultimate προστέθηκαν)

https://www.instant-gaming.com/en/2662-buy-xbox-game-pass-core-6-month-6-months-xbox-one-xbox-series-x-s-game-microsoft-store-europe/

Υπόψην οι τιμές απο Instant ειναι χωρις ΦΠΑ(κανονικά είναι παράνομο στην Ευρώπη πώληση χωρις ΦΠΑ). 

22 ώρες πριν, Paikths είπε

Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός αλλάζει πολύ το πράμα..

Απλά πλέον η συνδρομή έχει νόημα όπως σε Ubisoft/EA μεριά. Κοινώς περιμένεις να μαζευτούν παιχνιδια που σε ενδιαφέρουν, και βάζεις για 1-2 μήνες να τα παίξεις.

Ακόμα και αυτό έχει περισσότερο νόημα σε PC μεριά που δίνεις 12ευρώ το μήνα και δεν χρειάζεσαι Ultimate.

Το στακάρισμα για πολλούς μήνες ειδικά σε κονσόλες μεριά/ultimate ειναι πολύ ακριβό πλέον χωρις vpn.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Στις 17/3/2025 στις 5:14 ΜΜ, Fulgore είπε

Το στακάρισμα για πολλούς μήνες ειδικά σε κονσόλες μεριά/ultimate ειναι πολύ ακριβό πλέον χωρις vpn.

Με VPN δεν γίνεται πλέον; Έχω κανένα χρόνο να ανανεώσω και τώρα που θέλω, ψάχνω να δω αν ισχύουν τα παλιά.

Τι είναι το καλύτερο για PC;

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε

Με VPN δεν γίνεται πλέον; Έχω κανένα χρόνο να ανανεώσω και τώρα που θέλω, ψάχνω να δω αν ισχύουν τα παλιά.

Τι είναι το καλύτερο για PC;

Στο PC έχει 12ευρώ το μήνα αλλά δεν χρειάζεται να μπλέξεις με Ultimate για να παιζεις τα νέα παιχνιδια day one(ούτε  χρειάζεσαι συνδρομή για να παιζεις online οπως σε xbox)

Στην ουσία στο Pc ειναι φθηνότερα αν δεν βάζεις πολλούς μήνες σε σχέση με κονσόλα.

Για VPN ότι γράφουν τα παιδια πιο πίσω, δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Στο PC έχει 12ευρώ το μήνα αλλά δεν χρειάζεται να μπλέξεις με Ultimate για να παιζεις τα νέα παιχνιδια day one(ούτε  χρειάζεσαι συνδρομή για να παιζεις online οπως σε xbox)

Στην ουσία στο Pc ειναι φθηνότερα αν δεν βάζεις πολλούς μήνες σε σχέση με κονσόλα.

Για VPN ότι γράφουν τα παιδια πιο πίσω, δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά.

Ναι για το απλό λέω γιατί 12€ είναι πολλά δεδομένου ότι παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια. 

Πχ θέλω να παίξω το forza 5, αλλά το αγοράζεις με 30€, κάτι παραπάνω από 2 συνδρομές gamepass

Αν έβρισκα κάτι πραγματικά οικονομικό, όπως 2,5€-3,5€ τον μήνα που έβρισκα πέρυσι, θα είχε νόημα να ανανεώσω αλλιώς συμφέρει η αγορά

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε

Ναι για το απλό λέω γιατί 12€ είναι πολλά δεδομένου ότι παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια. 

Πχ θέλω να παίξω το forza 5, αλλά το αγοράζεις με 30€, κάτι παραπάνω από 2 συνδρομές gamepass

Αν έβρισκα κάτι πραγματικά οικονομικό, όπως 2,5€-3,5€ τον μήνα που έβρισκα πέρυσι, θα είχε νόημα να ανανεώσω αλλιώς συμφέρει η αγορά

Εγώ αναφέρομαι στην φθηνότερη συνδρομή αν θέλεις να παίζεις day one τα νέα παιχνιδια πχ το νέο Doom κλπ.

Στο PC μπορείς να δώσεις 12ευρώ για ένα μηνα και να παίξεις αυτά τα παιχνίδια, δεν χρειάζεται να μπλέκεις με Gamepass Ultimate όπως στις κονσόλες, οπως ακριβώς λειτουργούν οι συνδρομές σε EA και Ubisoft.

Αν παίζεις συγκεκριμένα παιχνίδια και κυρίως παλιότερα, προφανώς αξίζει περισσότερο η αγορά ειδικά σε τέτοιες τιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλαβω, επηρεαζεται μόνο το Ultimate?

Εγώ που θέλω Core για το online, μπορώ να περνάω κανονικά ετήσεις india με 25€?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά γράφω πώς μόλις πέρασα ένα παιχνίδι από Αργεντινή κανονικά χωρίς πρόβλημα με vpn εννοείται λογικά θα κάνουν και οι ινδικές συνδρομές 

Επεξ/σία από manthos_27
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, manthos_27 είπε

Ενημερωτικά γράφω πώς μόλις πέρασα ένα παιχνίδι από Αργεντινή κανονικά χωρίς πρόβλημα με vpn εννοείται λογικά θα κάνουν και οι ινδικές συνδρομές 

Αγοράζεις και μεμονωμένα παιχνίδια; Μπορείς να πεις ποια πλατφόρμα;

Δημοσ.
Στις 17/3/2025 στις 9:39 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Τον τελευταιο καιρο εχουν αναφερθει προβληματα σε αρκετους οτι δεν μπορουν να περασουν τον κωδικο απο ινδια.Δεν ισχυει για αλλους αλλα σε αρκετους.

Έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις σε παιχνίδια?

Με αυτά που διάβασα, είπα να δοκιμάσω ένα κωδικό, αγόρασα ένα παιχνίδι με 1,50 ευρώ από Αργεντινή, το πέρασε κανονικά.

Μήπως είναι κάποιο πρόβλημα στο σύστημα, γιατί και παλιότερα υπήρξαν τέτοια θέματα, αλλά διορθώθηκαν.

Προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο το θέμα με τα παιχνίδια, αν σταματήσει αυτό, τέλος το xbox!

Δημοσ.

Στις συνδρομές υπάρχει πρόβλημα.Για παιχνίδια δεν γνωρίζω.παντως ψήνομαι και εγώ να βάλω μια 6μηνη να προσθέσω συνδρομή.πιο πολύ για δοκιμή θέλω να το κάνω.το καλοκαίρι του 2024 στοκαρα 3 έτη ultimate,δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείτε να με ενημερώσετε πως έχουν τώρα τα πράγματα;;; 

Και σε Αίγυπτο για xbox live core ισχύουν οι περιορισμοι; 

Σε ένα φίλο τελειώνει το game pass ultimate που έχει τέλος του μήνα  και θα ήθελα να ρωτήσω που ειμαστε τώρα. 

Τι περιορισμοί υπάρχουν κτλ. 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Στις συνδρομές υπάρχει πρόβλημα.Για παιχνίδια δεν γνωρίζω.παντως ψήνομαι και εγώ να βάλω μια 6μηνη να προσθέσω συνδρομή.πιο πολύ για δοκιμή θέλω να το κάνω.το καλοκαίρι του 2024 στοκαρα 3 έτη ultimate,δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Είχα βάλει τελευταία φορά 2 χρόνια, είναι ως τον Αύγουστο νομίζω, για αν χρειαστεί για κανένα online multiplayer.

Μακάρι να συνεχίσει, να μην αλλάξει η κατάσταση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...