Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Just now, thagkol said:

Αυτό δεν είναι παράνομο με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία;

Προφανώς και είναι.

Όπως είναι παράνομο να σου μπλοκάρουν την πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχεις αγοράσει επειδή καταπάτησες έναν όρο που δεν υπάρχει πουθενά γραμμένος.

Νομίζω ότι η MS για την ώρα τεστάρει τα νερά.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το support έχει αναφέρει ότι δεν έπεσαν bans λόγω της χρήσης VPN, έπεσαν γιατί έγιναν exploit τα stores άλλων regions.

Επιπλέον δεν έχουν πέσει bans για εξαργύρωση κλειδιών, έχουν πέσει bans επειδή αγοράστηκε content απευθείας από τα stores άλλων regions.

Αγορά από άλλο store όπως κάναμε παλιά με gift cards και VPN έχει καταργηθεί και δεν μπορείς να κάνεις από τις 31 Σεπτεμβρίου 2024 που ανανέωσαν τα  terms & conditions, έχω 115BRL Βραζιλίας στον λογαριασμό μου και δεν με αφήνει με τίποτα να κάνω αγορές από άλλο store πετάει Wrong Region. Απ όσο το έψαξα στο νετ λένε ότι απο 31/09 κοιτάνε σε ποια χώρα είχε γίνει αρχικά ο λογαριασμός και το κλειδώνουν σε αυτήν.

Επεξ/σία από Saloufas
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Saloufas said:

Αγορά από άλλο store όπως κάναμε παλιά με gift cards και VPN έχει καταργηθεί και δεν μπορείς να κάνεις από τις 31 Σεπτεμβρίου 2024 που ανανέωσαν τα  terms & conditions, έχω 115BRL Βραζιλίας στον λογαριασμό μου και δεν με αφήνει με τίποτα να κάνω αγορές από άλλο store πετάει Wrong Region.

Ναι, αλλά μπορούμε να ακολουθήσουμε την τακτική της Sony και της Nintendo: φτιάχνουμε accounts στα regions που μας ενδιαφέρουν και αγοράζουμε games ή εξαργυρώνουμε κλειδιά από εκεί με VPN. Το έκανα φτιάχνοντας λογαριασμό με χώρα την Ινδία και πέρασε η συνδρομή Ινδίας κανονικά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι, αλλά μπορούμε να ακολουθήσουμε την τακτική της Sony και της Nintendo: φτιάχνουμε accounts στα regions που μας ενδιαφέρουν και αγοράζουμε games ή εξαργυρώνουμε κλειδιά από εκεί με VPN. Το έκανα φτιάχνοντας λογαριασμό με χώρα την Ινδία και πέρασε η συνδρομή Ινδίας κανονικά.

Αυτό οκ μπορεί να γίνεται αλλά προσωπικά θα το ήθελα στο main account μου που τα έχω όλα και όχι σε νέο, τεσπ. Είπες ότι δοκίμασες να περάσεις core Ινδίας σε ήδη υπάρχον συνδρομή και δεν πέρασε ε? Να μην δοκιμάσω καν να περάσω Gamepass Ultimate India 3 months στην συνδρομή μου που λήγει Οκτώβριο του 2027, θα φάμε πόρτα λογικά έτσι?

• Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, Saloufas said:

Αυτό οκ μπορεί να γίνεται αλλά προσωπικά θα το ήθελα στο main account μου που τα έχω όλα και όχι σε νέο, τεσπ. Είπες ότι δοκίμασες να περάσεις core Ινδίας σε ήδη υπάρχον συνδρομή και δεν πέρασε ε? Να μην δοκιμάσω καν να περάσω Gamepass Ultimate India 3 months στην συνδρομή μου που λήγει Οκτώβριο του 2027, θα φάμε πόρτα λογικά έτσι?

Θα πετάξεις τα χρήματά σου θεωρώ, μην μπεις στην διαδικασία. Κι εμένα Νοέμβριο του 2027 λήγει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επόμενη εναλλακτική μια GPU Global στα 38.32€ με ταρίφα paypal, βγαίνει 12.80€ ο μήνας απο 18€ που έχει απευθείας στην ms, κερδίζεις 15.50€.

image.png.14a2609c64b96282c843719130f0d7a3.png

Και πιο φτηνά στο CDkeys.  35€

https://www.cdkeys.com/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc-eu

Επεξ/σία από Saloufas
  • Moderators
Δημοσ.

Τα bans που έπεσαν έχουν γίνει lifted σε γενικές γραμμές, προφανώς κατάλαβαν ότι έχουν κάνει σαχλαμάρα στην MS:

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται προσοχή και σύνεση από εδώ και στο εξής.

Και εδώ η απάντηση που έδωσε ο χρήστης στο support:

Να ενημερώσω ότι ο Rho που έφαγε το πρώτο ban δεν είναι τυχαίος χρήστης, είναι admin στο discord του www.xbox-now.com το οποίο είναι σάιτ για να συγκρίνονται οι τιμές στα διάφορα regions του XBOX. Έκαναν background check και τον στόχευσαν συγκεκριμένα επομένως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ινδο - πακια παντως εχουν στο support αμα χρειαστείς τωρα κατι μη αυτοποιημενο την έκατσες γμο τα bot τους . Αμα εισαι απλος χρηστης αντε να βγαλεις ακρη :D

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
16 hours ago, Malthador said:

Θα πετάξεις τα χρήματά σου θεωρώ, μην μπεις στην διαδικασία. Κι εμένα Νοέμβριο του 2027 λήγει.

έχω λογαριασμό ελληνικό που η συνδρομή λήγει απρίλη και έχω αρκετές κάρτες ινδίας για να πιασω τριετία. όταν δεν έχεις ενεργή συνδομή δουλεύει το vpn ή πρέπει να είναι ινδίας εξ αρχής ο λογαριασμός;

• Moderators
Δημοσ.
On 08/03/2025 at 13:59, The__Blade said:

έχω λογαριασμό ελληνικό που η συνδρομή λήγει απρίλη και έχω αρκετές κάρτες ινδίας για να πιασω τριετία. όταν δεν έχεις ενεργή συνδομή δουλεύει το vpn ή πρέπει να είναι ινδίας εξ αρχής ο λογαριασμός;

Δεν το ξέρω. Σε εμένα δεν δούλεψε στον ελληνικό μου λογαριασμό, αλλά είχα ενεργή συνδρομή. Στον ινδικό πέρασε κανονικά η συνδρομή.

Αν δοκιμάσεις ενημέρωσέ μας για να μάθουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...