Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

12 Μαρτη ληγει η Ultimate συνδρομη μου που ειχα κανει με ινδικα Core. Συμφερει να το αφησω να ληξει και να το ξανακανω ε?  Δεν εχω προβλημα να μεινω ενα-δυο μερες χωρις συνδρομη.

Επεξ/σία από eko13
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Ούτε εμένα μου πέρασε σήμερα η ινδική 6μηνη από το Eneba. 

Έφτιαξα ένα spare ινδικό account και την πέρασα για να υπάρχει, μιας και προβλέπω ότι σύντομα θα μας χαιρετήσουν εντελώς τα workarounds.

• Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, Malthador said:

Ούτε εμένα μου πέρασε σήμερα η ινδική 6μηνη από το Eneba. 

Έφτιαξα ένα spare ινδικό account και την πέρασα για να υπάρχει, μιας και προβλέπω ότι σύντομα θα μας χαιρετήσουν εντελώς τα workarounds.

ο λογαριασμός είχε ενεργή συνδρομή ή όχι;

On 01/03/2025 at 22:15, theripper7 said:

Όσοι έχετε συνδρομή από άλλο region από αυτό που θέλετε να βάλετε δοκιμάστε να προσθέσετε μια ultimate global και μετά προσπαθήστε ξανά.

έχει δοκιμάσει κανείς αυτό;

• Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, The__Blade said:

ο λογαριασμός είχε ενεργή συνδρομή ή όχι;

Ναι έχω συνδρομή μέχρι τον Νοέμβριο του 2027, για αυτό δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Θα το εξετάσω πάλι τότε.

Δημοσ.
Just now, kundi said:

αγόρασα αυτή την 'σύνδρομη πάω να την βάλω και δεν την δέχεται καμία ιδέα />

(έχω cloud xbox ) 

image.png.5fa2b4d095e7119ef4adbc15657b27ae.png

Μήπως είναι non-stackable ή trial; Αν κρίνω από την τιμή της είναι πιθανό. Αν είναι non-stackable και έχεις ενεργή συνδρομή δεν μπαίνει. Αν είναι trial και είχες στο παρελθόν συνδρομή επίσης δεν μπαίνει.

Δημοσ.

Να αρχίσουμε να ανησυχούμε ?

According to Xbox's support team, that particular ban was for "exploiting the differences in pricing" on the Xbox Store rather than anything specific to the VPN.

This account was suspended for the fraudulent acquisition or use of Xbox content. In this instance, your account was found to be purchasing content from out-of-region marketplaces, exploiting the differences in pricing between regions or countries that are not the region or country of the account.

As a sign of trust and good faith, we will be lifting the permanent account suspension and trust that this account, and other accounts and devices that you own do not participate in these types of fraudulent activity.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ειναι προσφατο γεγονος αυτο που δειχνεις?

Ναι σημερινό το σήκωσαν στο γκρουπ του fb για το ΧΒΟΧ

https://www.purexbox.com/news/2025/03/xbox-players-say-theyre-being-banned-indefinitely-for-using-a-vpn?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2QBuW7h7NMaMAIMEptQ24bRRDscn0b0MzYdZPdO7-ZeMQCX4IEG8Xmeno_aem_ul0GkhuGwDqTiK8ZLUbivw

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι καλο αυτο αλλα μπορει να ειναι μεμονωμένο γεγονος.Υπομονη και ψυχραιμια.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Δεν ειναι καλο αυτο αλλα μπορει να ειναι μεμονωμένο γεγονος.Υπομονη και ψυχραιμια.

Το θέμα είναι αν ισχύει επιρρεαζει και όσους το χρησιμοποίησαν στο παρελθόν η όσους πάνε τώρα? Γιατί αν πιάσει και το παρελθόν καηκαμε . 

• Moderators
Δημοσ.

Δεν προβλέπεται στα ToS του ΧΒΟΧ ban για χρήση VPN, πάντως, κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση αυτή. Για την ακρίβεια, σε κανένα σημείο των Community Standards δεν αναφέρεται ότι απαγορεύεται η χρήση VPN ή η αγορά από store άλλου region από αυτό που είναι δηλωμένος ο MS λογαριασμός. Υπάρχει λόγος που δεν υπάρχει αυτή η προσθήκη, μιας και σε ορισμένες χώρες δεν υπάρχει XBOX/MS store και άρα αναγκαστικά ψωνίζουν από άλλα regions οι owners αυτών των χωρών.

Επιπλέον, είναι ύποπτη ακόμα και η λέξη που χρησιμοποιεί το support, το «fraudulent» συνήθως υπονοεί κλεμένες πιστωτικές κάρτες.

Είτε υπάρχει άλλος λόγος πίσω από τα bans, είτε κάποιος υπάλληλος πήρε πολύ πατριωτικά την δουλειά του.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Δεν συμφωνω με το τουιτερ εντος του αρθρου. Αναφερει οτι στο "V" κομματι των xbox community standards δεν απαγορευει, οπως σωστα λεει το vpn, αλλα την αγορα απο αλλες περιοχες. Βασικα οχι ακριβως ετσι, αλλα να μην εκμεταλλευτεις τροπους να κανεις exploit το xbox, που περιλαμβανει να κανεις αγορες μεσω vpn για να κερδισεις εσυ προσωπικα. Ακομα και στον λογο του ban, το αναφερει ξεκαθαρα "The suspension for the violation is specifically for the act of purchasing the content, and not for the use of VPNs"

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν προβλέπεται στα ToS του ΧΒΟΧ ban για χρήση VPN

Οποτε, το Ban στεκει, ασχετως αν του την χαρησαν.

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, SabotazNic said:

Βασικα οχι ακριβως ετσι, αλλα να μην εκμεταλλευτεις τροπους να κανεις exploit το xbox, που περιλαμβανει να κανεις αγορες μεσω vpn για να κερδισεις εσυ προσωπικα.

Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα, τα ToS κάθε υπηρεσίας οφείλουν να είναι απολύτως ξεκάθαρα στο τι επιτρέπεται και στο τι όχι. Αν είναι obscure, τότε ο καθένας τα ερμηνεύει όπως γουστάρει.

Επομένως, όχι, το ban δεν στέκει, γιατί ο υπάλληλος που το έριξε έφερε ως επιχείρημα το Section 5 των Community Standards. Για να δούμε τι αναγράφεται εκεί:

«5. Fraud benefits no one

Fraud is any attempt to use deceit or misrepresentation for personal or financial gain. When players commit fraud against Xbox, it circumvents the processes that keep things fair for everyone, and ends up making games, add-ons, and subscriptions more expensive for everyone. This also applies to trying to make money through Xbox in unapproved ways, since doing so bypasses safeguards that exist to help keep everyone safe and financially secure.

For example, don’t:

• Give another person access to your Microsoft account
  • Sell or attempt to sell your gamertag or account to someone else
  • Sell in-game content outside of official in-game mechanisms and stores 
  • Trade game lessons for Xbox gift cards or other compensation
  • Buy a game from an unauthorized seller
  • Share ways to fraudulently get subscription codes for free
  • Try to get out-of-policy refunds or compensation from Xbox support
  • Give other players the impression that you’re a Microsoft employee
  • Pretend to be an employee of a game developer
  • Intentionally represent yourself as a player other than yourself to cause drama
  • Charge another player to help them complete a level in a game»

Παρατηρούμε ότι αναγράφονται μερικές ιδιαίτερα λεπτομερείς συμπεριφορές και θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν specified η απαγόρευση από store διαφορετικού region απ' ότι το MS account του χρήστη. Σε έναν νορμάλ πλανήτη φαντάζομαι ότι θα είχε προτεραιότητα το «μην κάνεις exploit τα stores των φτωχών χωρών» πολύ περισσότερο από το «μην παριστάνεις άλλο παίκτη για να προκαλέσεις drama».

Δεν γράφει κάπου ότι απαγορεύεται να φτιάξεις account με άλλο region, δεν γράφει ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιήσεις VPN και δεν γράφει ότι απαγορεύεται να ψωνίσεις από άλλα regions. Επομένως αφού όλα αυτά δεν απαγορεύονται, τότε επιτρέπονται. Μπορεί να μην τα προτείνουν στα ίσια όπως κάνουν η Sony και η Nintendo, αλλά πάντως δεν τα απαγορεύουν.

Οφείλουν πρώτα να αλλάξουν τα ToS και μετά να αρχίζουν να μοιράζουν bans. Τα ToS όμως δεν μπορούν να αλλάξουν με τρόπο που να απαγορεύουν τις αγορές από άλλα stores, για μια σειρά από λόγους, μερικοί που μου έρχονται στα γρήγορα:

1. Οι κονσόλες έχουν πάψει να είναι region-locked εδώ και δεκαετίες. Αφού μπορώ να παραγγείλω δισκάκια από όποιο μέρος του πλανήτη θέλω, τότε πρέπει να μπορώ να αγοράζω και από όποιο store θέλω.
  2. Υπάρχουν χώρες που δεν έχουν XBOX store, ακόμα και χώρες της ΕΕ, όπως η Βουλγαρία. Οι owners εκεί είναι υποχρεωμένοι να φτιάξουν account με διαφορετικό region από αυτό που διαμένουν και πιθανότατα είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουν VPN για τα XBOX services.
  3. Αν άλλαζαν τα ToS με τέτοιο τρόπο, τότε αφενός αυτό θα ερχόταν σε κόντρα με τους κανόνες της ΕΕ που ορίζουν ότι οι ευρωπαίοι πολίτες ψωνίζουν από όποια χώρα θέλουν.
  4. Επιπλέον, θα ερχόταν και σε κόντρα με το grand plan της MS που στοχεύει στις ενοποιημένες υπηρεσίες.
  5. Θα έσπαγε το Game Sharing, το οποίο επίσης δεν είναι region-locked. Μπορώ να κάνω share με την φίλη μου την Chandra στην Ινδία και να αγοράζει games αυτή που θα τα μοιραζόμαστε.

Αυτά σε γενικές γραμμές.

Επιμένω, τα bans δεν έπεσαν για τον λόγο που αναφέρεται, είτε υπάρχει κάτι άλλο από πίσω, είτε κάποιος υπάλληλος την είδε Φαραώ. Το παρακολουθώ το θέμα στο discord του XBOX-Now, θα ενημερώσω για ότι νεότερο.

Σε ότι με αφορά προσωπικά πάντως, την στιγμή που θα φάω perma-ban, την επόμενη στιγμή ακριβώς έχει φύγει για πούλημα το SeX μου και θα κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το κεφάλαιο MS για εμένα. Ευκαιρία ψάχνω να γυρίσω σε PC, θα μου το κάνουν εξαιρετικά εύκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...