Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, klainmaingr είπε

Αυτό παίρνω όταν πάω να βάλω κωδικό ινδίας.
Είμαι με vpn, βλέπει τον κωδικό κανονικά και στο τελευταίο βήμα βγαίνει αυτό.
image.png.72c4e2107211c78958dc7d4a9bd9627e.png

Η Ινδία σίγουρα, και πιθανότατα όλες οι regions πλην Ευρώπης και Global, δεν περνάνε πλέον, όσον αφορά συνδρομές game pass.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μολις πηρα 12 μηνες core europe me 47,17e. καλη τιμη νομιζω αν και δεν το περναει, μου βγαζει σφαλμα στο redeem να δοκιμασω αργοτερα. ελληνικος λογαριαμος κλπ. ελπιζω να μην εχω θεμα.. τελικη τιμη 200 pln = 47,17e

ΑΚΥΡΟ.. νομιζα οτι θα επαιρνα 6 μηνες.. τελικα πηρα 4 ... την πατησα

image.png.970167b72441c1ff405792408ea609bc.png

Επεξ/σία από demmian
Δημοσ.

Σε ενεργή ultimate οι μήνες core που βάζουμε διαιρούνται δια 3 ενώ σε μη ενεργή διαιρούνται δια 2. 

Το έχουμε αναφέρει καμια 20αρια φορές. Μάλλον θα πρέπει να καρφιτσωθεί κάπως το μήνυμα.

• Like 3
Δημοσ.

@vdeserisΈχεις δίκιο , δεν ξέρω πως νόμισα ότι ήταν ευκαιρία.. ήταν αργά , ήμουν κ άυπνος . Επόμενη φορά ανανέωση μόνο πρωί κ μόνο μετά από κούπα καφέ ..

• Like 1
Δημοσ.

Σου βγήκε ο μήνας 11.75€, εντάξει δεν σου έπιασαν και τα οπίσθια, καλά είναι.

Εγώ με την προσφορά που έτρεχε πριν μέρες έβαλα με 9.69€ τον μήνα.

• Haha 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Αυτό παίρνω όταν πάω να βάλω κωδικό ινδίας.
Είμαι με vpn, βλέπει τον κωδικό κανονικά και στο τελευταίο βήμα βγαίνει αυτό.
image.png.72c4e2107211c78958dc7d4a9bd9627e.png

Γιαυτο σου ειπα μην μπλεξεις με ινδια.Τον τελευταιο καιρο δεν περνανε οι κωδικοι απο ινδια.
Κανε μια προσπαθεια να μιλησεις με το σαπορτ της ms μηπως αυτοι περασουν τον κωδικο η σου πουνε με ποιον τροπο θα το κανεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, klainmaingr said:

Έτσι πάει 10 ευρώ ο μήνας. Δε το λές και κάνα τρελο deal..

Σε σχέση με το τι πληρώναμε μέχρι πρότινος σίγουρα είναι ακριβά. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι 45% κάτω σε σχέση με την κανονική τιμή των 18 ευρώ ο μήνας.

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.

Δεν πάει κ πολύς καιρός που βάζαμε με 6€, είχα προλαβει και τα 4,5.. δεν θα πεθάνουμε με τα 11€, αλλά κάπως σου ερχεται όταν ξέρεις τι πλήρωνες κ τι πληρώνεις . Εν τω μεταξύ μου λείπει ένα 4μηνο αν θυμάμαι καλά , να συμπληρώσω 3χρονια πάλι .

Επειδή ακούω για αυξήσεις και άλλες, το σκέφτομαι να κολλήσω άλλο ένα 12μηνο core. Δεν παίζω κ πολύ εγώ αλλά για τα μικρά το gamepass κ το Xbox cloud , είναι πολύ καλά services .ειδικά το cloud ..πολύ καλό ρε γμτ

Δημοσ.

Απο g2a εχει αγορασει καποιος παιχνιδι?Αναφερομαι σε αυτο και αν καταλαβα καλα το "αγοραζεις" μεσω αλλου λογαριασμου?Μετα μενει στην κονσολα?Αν κανω reset χανεται?

Πχ ενδιαφερομαι γι αυτο

https://www.g2a.com/red-dead-redemption-2-xbox-one-xbox-account-account-global-i10000174280070?uuid=08b00393-6e62-48c8-984f-b87c25204481

Δημοσ.
4 ώρες πριν, barman_ είπε

Απο g2a εχει αγορασει καποιος παιχνιδι?Αναφερομαι σε αυτο και αν καταλαβα καλα το "αγοραζεις" μεσω αλλου λογαριασμου?Μετα μενει στην κονσολα?Αν κανω reset χανεται?

Πχ ενδιαφερομαι γι αυτο

https://www.g2a.com/red-dead-redemption-2-xbox-one-xbox-account-account-global-i10000174280070?uuid=08b00393-6e62-48c8-984f-b87c25204481

σου στέλνουν email & κωδικό και περνάς το λογαριασμό στην κονσόλα. παίζεις κανονικά από το δικο σου αλλά θα πρέπει πρώτα να συνδέεσαι κάθε φορά πρώτα σ'αυτό το λογαριασμό και μετά να μπαίνεις στο δικό σου.

αν κάνεις reset, απλά ξαναπερνάς τα στοιχεία όπως γίνεται και με το δικο σου λογαριασμό.

αν θες το rdr 2, ψάξε προς gamivo. Συνήθως έχει σε προσφορά το 1 και το 2 μαζί ή το 2 το έχει σε χώμα τιμη (πέρσι το καλοκαίρι το πήρα για αργεντινή 7€ με όλους τους φόρους).

• Like 1
Δημοσ.
12 hours ago, ParafronGR said:

ψάξε προς gamivo

θα το δω γιατι το πρωτο δεν μου ακουγεται πολυ λογικο.Εκει αγοραζεις το παιχνιδι και τελος?Ειναι στο account σου?

Δημοσ.

@barman_ οταν αγοραζεις account , ειναι ολοκληρο account και οχι key.δηλαδη θα πρεπει να ειναι σαν 2ο προφιλ. λογικα θα μπορεις να παιξεις απο το main account σου, αλλα θα πρεπει να εχεις τα στοιχεια του account σε πειπτωση που κανεις reset klp.

https://www.eneba.com/xbox-red-dead-redemption-2-xbox-one-xbox-live-key-europe
εδω εισαι , με κανα discount code θα σου βγει 11-12ε το κλειδι και θα το εχεις στο account σου

• Like 1
Δημοσ.

Ως νέος στην ομάδα και επειδή φοβάμαι να αγοράσω από αργεντινή κλειδί (με όσα βλέπω δηλαδή, καθώς έχω αγορασμένο nordVPN και πρακτικά μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις λογαριασμού κτλ και να φαίνομαι αργεντινή) βρήκα αυτό το φόρουμ σχετικά με το 3:2 μεταξύ core και ultimate 
η ερώτηση μου είναι η εξής: εμένα η συνδρομή μου Ultimate έχει λήξει και τώρα πρέπει να βάλω 
αυτό που χρειάζεται είναι: 

1: ενώ δεν έχω ενεργή συνδρομή τώρα, να αγοράσω 12 μήνες core (από eneba υποθέτω; )
2: να κάνω την εξαργύρωση του κωδικού 

3: μόλις ενεργοποιηθεί η συνδρομή core να πληρώσω 18 ευρώ για να προσθέσω 1 μήνα ultimate 

4: και μόλις μπει ο μήνας ultimate θα μου ζητήσει αν θέλω να μετατρέψω την συνδρομή; και θα γίνει 3 προς 2 οπότε οι 12 μήνες θα γίνουν 8 (+1 μήνας που θα έχω πληρώσει για να γίνει η μετατροπή)

Σωστά; 

Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει την διαδικασία (για να μην κάνω χαζομάρα); 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, iKermi είπε

Ως νέος στην ομάδα και επειδή φοβάμαι να αγοράσω από αργεντινή κλειδί (με όσα βλέπω δηλαδή, καθώς έχω αγορασμένο nordVPN και πρακτικά μπορώ να αλλάξω ρυθμίσεις λογαριασμού κτλ και να φαίνομαι αργεντινή) βρήκα αυτό το φόρουμ σχετικά με το 3:2 μεταξύ core και ultimate 
η ερώτηση μου είναι η εξής: εμένα η συνδρομή μου Ultimate έχει λήξει και τώρα πρέπει να βάλω 
αυτό που χρειάζεται είναι: 

1: ενώ δεν έχω ενεργή συνδρομή τώρα, να αγοράσω 12 μήνες core (από eneba υποθέτω; )
2: να κάνω την εξαργύρωση του κωδικού 

3: μόλις ενεργοποιηθεί η συνδρομή core να πληρώσω 18 ευρώ για να προσθέσω 1 μήνα ultimate 

4: και μόλις μπει ο μήνας ultimate θα μου ζητήσει αν θέλω να μετατρέψω την συνδρομή; και θα γίνει 3 προς 2 οπότε οι 12 μήνες θα γίνουν 8 (+1 μήνας που θα έχω πληρώσει για να γίνει η μετατροπή)

Σωστά; 

Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει την διαδικασία (για να μην κάνω χαζομάρα); 

Σε εμένα  με ανενεργή συνδρομή με  24 μήνες core και 1 μήνα ultimate  μου έδωσε 13 μήνες ultimate.

Μάλλον δεν ισχύει το 3:2

Επεξ/σία από gregory83

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...