Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω σκάσει, μέσο υπολογιστή με ανοιχτό vpn άλλαξα χώρα στον λογαριασμό Microsoft  σε Ινδία έπειτα πήρα από eneba το γνωστό set μια 12μηνη core καί ενα 1 μήνα ultimate αλλα δεν μπορώ με τίποτα να τις περάσω μέσα στον λογαριασμό κάνω redeem αλλά μου λέει είστε σε άλλη χώρα κτλ κτλ 😖 (δοκίμασα με 3 διαφορετικά vpn) 

(Ο λογαριασμός είναι παλιός δεν είχε όμως ποτέ ενεργεί συνδρομή) 

Επεξ/σία από billys gt
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 13/2/2025 στις 6:36 ΜΜ, Mr_Terror είπε

TunnelBear δοκιμασμενο.

Έκανες την διαδικασία μέσο κινητού;;; η μέσο υπολογιστή στο chrome;;; δεν έχω βγάλει άκρη έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά vpn 

Δημοσ.
5 hours ago, billys gt said:

Παιδιά μια βοήθεια γιατί έχω σκάσει, μέσο υπολογιστή με ανοιχτό vpn άλλαξα χώρα στον λογαριασμό Microsoft  σε Ινδία έπειτα πήρα από eneba το γνωστό set μια 12μηνη core καί ενα 1 μήνα ultimate αλλα δεν μπορώ με τίποτα να τις περάσω μέσα στον λογαριασμό κάνω redeem αλλά μου λέει είστε σε άλλη χώρα κτλ κτλ 😖 (δοκίμασα με 3 διαφορετικά vpn) 

(Ο λογαριασμός είναι παλιός δεν είχε όμως ποτέ ενεργεί συνδρομή) 

Είδες κάπου στις οδηγίες να λέει ότι πρέπει να αλλάξεις χώρα στο λογαριασμό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, thagkol είπε

Είδες κάπου στις οδηγίες να λέει ότι πρέπει να αλλάξεις χώρα στο λογαριασμό;

Μα οι κάρτες που αγόρασα είναι από eneba και είναι χώρα Ινδία... Οπότε βλέπει region Ελλάδα και μου πετάει error για αλλαγή χώρας κτλ 

Επεξ/σία από billys gt
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billys gt είπε

Μα οι κάρτες που αγόρασα είναι από eneba και είναι χώρα Ινδία... Οπότε βλέπει region Ελλάδα 

Να υποθέσω έχεις δοκιμάσει tunelbear και χώρα Singapore έτσι?

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Saloufas είπε

Να υποθέσω έχεις δοκιμάσει tunelbear και χώρα Singapore έτσι?

Όχι δεν το δοκίμασα αυτό... Δεν το γνώριζα, σευχαριστώ για την διευκρίνιση μόλις πάω σπίτι θα κάνω και αυτό όπως το γράφεις (ορίζω χώρα προφίλ Σιγκαπούρη και έπειτα στο vpn Σιγκαπούρη σωστά;) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billys gt είπε

Όχι δεν το δοκίμασα αυτό... Δεν το γνώριζα, σευχαριστώ για την διευκρίνιση μόλις πάω σπίτι θα κάνω και αυτό όπως το γράφεις (ορίζω χώρα προφίλ Σιγκαπούρη και έπειτα στο vpn Σιγκαπούρη σωστά;) 

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις χώρα στο προφίλ σου στην MS, ακόμα και να το κάνεις θέλει πάνω από 24ωρο είτε μέρες για να να πάρουν την ρύθμιση οι Servers άρα είναι ανώφελο, vpn μόνο στο σημείο που είναι να γίνει redeem το key.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Saloufas είπε

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις χώρα στο προφίλ σου στην MS, ακόμα και να το κάνεις θέλει πάνω από 24ωρο είτε μέρες για να να πάρουν την ρύθμιση οι Servers άρα είναι ανώφελο, vpn μόνο στο σημείο που είναι να γίνει redeem το key.

Μάλιστα κατάλαβα, άρα να βάζω χώρα Ινδία όπως είναι οι κάρτες που αγόρασα μόνο στο redeem;;; η να αλλάζω με Σιγκαπούρη κτλ; 

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω μια ενεργη core συνδρομη που ληγει αυριο πηγα να περασω μια 12μηνη απο Ινδια core με surfshark Ινδικη ip και μου εβγαλε λαθος Χωρα , τι πρεπει να κανω ρε αλανια να περιμενω να ληξει και να την περασω μετα και πως την κανω ultimate μετα?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billys gt είπε

Μάλιστα κατάλαβα, άρα να βάζω χώρα Ινδία όπως είναι οι κάρτες που αγόρασα μόνο στο redeem;;; η να αλλάζω με Σιγκαπούρη κτλ; 

Ναι δοκίμασε με tunelbear Singapure όχι Ινδία και δες αν περνάει.

1 λεπτό πριν, liak80 είπε

Καλησπέρα εχω μια ενεργη core συνδρομη που ληγει αυριο πηγα να περασω μια 12μηνη απο Ινδια core με surfshark Ινδικη ip και μου εβγαλε λαθος Χωρα , τι πρεπει να κανω ρε αλανια να περιμενω να ληξει και να την περασω μετα και πως την κανω ultimate μετα?

Εσύ εφόσον έμεινε μια μέρα να λήξει το αφήνεις να λήξει μιας και η αναλογία σε μη ενεργή συνδρομή είναι 1:2 απ' όσο θυμάμαι σε σχέση με ενεργή που είναι 1:3. Πέρνα πρώτα την Core και μετά πάρε έναν μήνα Ultimate και πέρνατο από πάνω. Δοκίμασε και εσύ Singapure με το vpn που έχεις αλλιώς με tunelbear. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, billys gt είπε

Έκανες την διαδικασία μέσο κινητού;;; η μέσο υπολογιστή στο chrome;;; δεν έχω βγάλει άκρη έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετικά vpn 

μεσω υπολογιστη και θα βαλεις χωρα σιγκαπουρη.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Ναι δοκίμασε με tunelbear Singapure όχι Ινδία και δες αν περνάει.

Εσύ εφόσον έμεινε μια μέρα να λήξει το αφήνεις να λήξει μιας και η αναλογία σε μη ενεργή συνδρομή είναι 1:2 απ' όσο θυμάμαι σε σχέση με ενεργή που είναι 1:3. Πέρνα πρώτα την Core και μετά πάρε έναν μήνα Ultimate και πέρνατο από πάνω. Δοκίμασε και εσύ Singapure με το vpn που έχεις αλλιώς με tunelbear. 

Ευχαριστούμε για την βοήθεια!  Μόλις το δοκιμάσω θα ενημερώσω 👍

4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

μεσω υπολογιστη και θα βαλεις χωρα σιγκαπουρη.

Οκ σευχαριστώ μόλις πάω σπίτι θα κάνω την δοκιμή ✌️

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Saloufas @Mr_Terror Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια σας, τελικά από οτι κατάλαβα είχα θέμα με τον λογαριασμό μου από παλιότερη αγορά που είχα κανει μέσα με καρτα οπότε σκάλωνε, εκανα ενα νεο λογαριασμό και τέλος λύθηκε το θέμα και κάρφωσα  και τις συνδρομές. 😎👍

Η συνδρομή Core πήγε για ένα χρόνο έπειτα έβαλα την ultimate και πήγε μέχρι 19/9/2025 (εάν βάλω άλλη μια κάρτα ενώς μήνα για Ultimate θα αλλάξει κάτι;;;) 

😎

Επεξ/σία από billys gt
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...