Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όντως, το πρόβλημα ήταν το VPN..

Mε PureVPN (αγορασμένο 82€…) και ενώ τσέκαρα ότι έχει πάρει Ινδική IP δεν προχωρούσε.

Με ένα τσαμπέ Indian VPN που κατέβασα μόλις από το App Store πέρασε κανονικά..

Ωραία πράγματα..

• Like 2
Δημοσ.

πήρα κωδικό σήμερα ότι έκανα δεν μπορεσα να το βάλω , για ένα μήνα ,  ο πρώτος που θα μου στήλη θα του στήλω  των κωδικό. , 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Δοκίμασε Διαφορετικα vpn. μου έχει συμβεί μερικές φορες ο κωδικός να περνάει μετά από δοκιμές με διαφορετικα vpn.

τίποτα ,

Δημοσ.
Στις 28/1/2025 στις 5:44 ΜΜ, thagkol είπε

Λογικά η non-stackable δεν περνούσε γιατί είχες ήδη ενεργή συνδρομή (τις core Ινδίας που είχες μόλις περάσει)

Ναι έχεις δίκιο λογικά αυτό ήταν!

Στις 29/1/2025 στις 1:40 ΜΜ, kundi είπε

γιατί μπαίνετε σε μια διαδικασία χωρίς κανένα λόγο ? να γλιτώσεις 1.5-2   εyro ?  εγώ έβαλα ultimate me 6.70 το μήνα με το κουπόνι εκπτωσεις  ,απλά και όμορφα , 

Εμένα μου βγήκε γύρω στα 4ευρω ο μήνας για ενάμιση χρόνο δλδ έδωσα 72ευρω, εσύ με 6.7 θα πρέπει να δώσεις 120 οπότε νομίζω ότι για τα 48 ευρώ διαφορά αξίζει για τους περισσότερους να μπουν στην διαδικασία!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση να κάνω από eneba δεν περνάει η πληρωμή η συναλλαγή απορρίφθηκε γραφει με paypal και  gpay για game pass core india.Αυτο το είχα πάθει και πριν 4 μήνες με την αγορά ενός παιχνιδιού δεν είχα δώσει σημασία και τελικά το αγόρασα από cdkeys.Απ όσο γνωρίζω vpn θέλει στην ενεργοποίηση κωδικού όχι στην πληρωμή έτυχε σε κανέναν αλλο?Αν θυμάμαι καλά είχα προσπαθήσει και με revolut

Επεξ/σία από sifario1
Δημοσ.

Χαίρεται! 
είχα φορτώσει μια συνδρομή  ultimate 3 χρόνια και μου έληξε. Επειδή έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις πια είναι η πιο φθηνή μέθοδος  για συνδρομή που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή; 

Δημοσ.
12 hours ago, sifario1 said:

Μια ερώτηση να κάνω από eneba δεν περνάει η πληρωμή η συναλλαγή απορρίφθηκε γραφει με paypal και  gpay για game pass core india.Αυτο το είχα πάθει και πριν 4 μήνες με την αγορά ενός παιχνιδιού δεν είχα δώσει σημασία και τελικά το αγόρασα από cdkeys.Απ όσο γνωρίζω vpn θέλει στην ενεργοποίηση κωδικού όχι στην πληρωμή έτυχε σε κανέναν αλλο?Αν θυμάμαι καλά είχα προσπαθήσει και με revolut

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να πληρώσω την Eneba με Paypal. Εννοείται χωρίς VPN, δεν χρειάζεται για την πληρωμή.

2 hours ago, ababapanos said:

Χαίρεται! 
είχα φορτώσει μια συνδρομή  ultimate 3 χρόνια και μου έληξε. Επειδή έχω μείνει πίσω στις εξελίξεις πια είναι η πιο φθηνή μέθοδος  για συνδρομή που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή; 

Διάβασε τα πρώτα 2-3 ποστ του παρόντος τόπικ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thagkol είπε

Διάβασε τα πρώτα 2-3 ποστ του παρόντος τόπικ.

Ευχαριστώ! Άρα ισχύει ακόμα ότι ίσχυε και πριν 3-4 χρόνια , αυτό ήθελα να μάθω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, ababapanos said:

Ευχαριστώ! Άρα ισχύει ακόμα ότι ίσχυε και πριν 3-4 χρόνια , αυτό ήθελα να μάθω 

Πάνω πάνω στα σχετικά ποστ λέει πότε έγιναν τελευταία φορά update, που είναι τον Απρίλιο του 2024 από ό,τι βλέπω. Από τότε δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιώδες.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω μόνο μια απορία , ας πούμε ότι αγοράζω 12 μήνες core πχ από Ινδία ή  Τουρκία  κλπ , ο ένας μήνας μετά ultimate πρέπει να είναι από το ίδιο region που έγινε και η 12μηνη core? Η δεν παίζει ρόλο και μπορούμε να αγοράσουμε 1 μήνα ultimate ελληνική;

Δημοσ.

Μπορείς και ελληνική. Απλά όταν ενεργοποιείται η εκάστοτε συνδρομή πρέπει να υπάρχει ανοιχτό το αντίστοιχο VPN, αν χρειάζεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...