Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος ,αφού έληξε η συνδρομή μου μετά από 3 χρόνια, πάω σήμερα και αγοράζω 3 12μηνες core Ινδίας από eneba  και μια ultimate global για την μετατροπή , μπαίνω στον λογαριασμό μου από το κινητό για να κάνω redeem, ανοίγω και το tunnel bear μέσω Σιγκαπούρης και περνάω τον κωδικό και μου πετάει μνμ ότι δεν είμαι στην ίδια περιοχή σαν να μην λειτουργεί το VPN δλδ,μετά από πολλές προσπάθειες κατεβάζω το tunnel bear στο pc προσπαθώ κ από εκεί πάλι τα ίδια μέχρι που αλλάζω την περιοχή μου μέσα από τον λογαριασμό μου της Microsoft σε Ινδία και τις περνάει κανονικα.Ηρθε η ώρα για να περάσω και τον μήνα τον ultimate global για την μετατροπή και ενώ αρχικά τον δέχεται τον κωδικό και μου δείχνει μέχρι πότε θα ισχύει, το τελικό εικονίδιο "επιβεβαίωση" δεν με αφήνει να το πατήσω!! Η ultimate global είναι non stackable που αγόρασα μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό;;

Επεξ/σία από levilevi2323
Δημοσ.

Εγώ παίδες αγόρασα αυτήν αλλά δεν μπορώ να την κάνω redeem. Έλεγε ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί στην Ελλάδα. (Δεν έχω ενεργή συνδρομή)

Τι κάνω λάθος για να μην την ξαναπατησω; 

Screenshot_20250128_085841_Samsung Internet.jpg

Δημοσ.
23 minutes ago, Mhlogiatros said:

Νοn stackable γραφει   ... υποθέτω είχες πάρει ένα μήνα παλιά και δε σε αφήνει πάλι στον ίδιο λογαριασμό 

δε νομίζω να είναι αυτό, γιατί λέει για νέους και παλιούς.

εγώ πρώτα θα κοίταγα το region του Microsoft account μήπως κάποια στιγμή ο φίλος το έχει αλλάξει από Ελλάδα και δεν το θυμάται και δεύτερο αν έχει καταχωρήσει κάποια μέθοδο πληρωμής στον λογαριασμό του, γιατί δεν νομίζω να περνάει χωρίς.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, BillT είπε

δε νομίζω να είναι αυτό, γιατί λέει για νέους και παλιούς.

εγώ πρώτα θα κοίταγα το region του Microsoft account μήπως κάποια στιγμή ο φίλος το έχει αλλάξει από Ελλάδα και δεν το θυμάται και δεύτερο αν έχει καταχωρήσει κάποια μέθοδο πληρωμής στον λογαριασμό του, γιατί δεν νομίζω να περνάει χωρίς.

Περίμενα να λήξει η συνδρομή μου σήμερα και την έβαλα γιατί φαντάζομαι το non stackable αναφέρεται στο ότι δεν μπορεί να κουμπώσει σε ενεργή συνδρομή. Από το πρωί ψάχνω σε microsoft account και Xbox account να δω μήπως έχω δηλώσει άλλο region στο παρελθόν. Τα έχω βάλει όλα Ελλάδα. Άλλαξα μέχρι και διεύθυνση χρέωσης (είχα Γερμανική) και έβαλα ελληνική. Μάλιστα όταν πάω να την προσθέσω, δίπλα από το email μου γράφει Ελλάδα (βλ. φωτό)

45 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Νοn stackable γραφει   ... υποθέτω είχες πάρει ένα μήνα παλιά και δε σε αφήνει πάλι στον ίδιο λογαριασμό 

Ελπίζω να μην ισχύει αυτό. 😛 

Capture.PNG

Δημοσ.

Εμενα δε με άφηνε να ξαναπάρω το φθηνό 1 μήνα  αμα τα καταφέρνεις με region change - με μέθοδο πληρωμής ελλ debit η αλλαγη σε revolut πες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Εμενα δε με άφηνε να ξαναπάρω το φθηνό 1 μήνα  αμα τα καταφέρνεις με region change - με μέθοδο πληρωμής ελλ debit η αλλαγη σε revolut πες 

Λες να μας έπαιξε έτσι η eneba; Την πήρα γιατί έλεγε ότι ισχύει και για παλιούς συνδρομητές.
Θα ενημερώσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, -WISE- said:

Λες να μας έπαιξε έτσι η eneba; Την πήρα γιατί έλεγε ότι ισχύει και για παλιούς συνδρομητές.
Θα ενημερώσω.

Κοίταξες να δεις αν έχει καταχωρήσει μέθοδο πληρωμής (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα) στον Microsoft λογαριασμό σου?

Επεξ/σία από BillT
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, BillT είπε

Κοίταξες να δεις αν έχει καταχωρήσει μέθοδο πληρωμής (χρεωστική ή πιστωτική κάρτα) στον Microsoft λογαριασμό σου?

Ναι έχω κανονικά. Πήγε να μου αντλήσει από τη Revolut (είχα αυτόματη ανανέωση) και επίτηδες δεν είχα λεφτά μέσα για να βάλω από Eneba.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, τα κατάφερα τελικά. Μίλησα με xbox support και έφταιγε κάτι που δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου. Οπότε το γράφω για όσους συναντήσουν κάτι ανάλογο να ξέρουν. 

Πρακτικά επειδή πήγε να τραβήξει λεφτά λόγω αυτόματης ανανέωσης και δεν βρήκε, έγινε suspend η συνδρομή μου. Οπότε, ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση και κάνεις μετά redeem.

Screenshot_20250128_152618_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20250128_152636_Samsung Internet.jpg

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, levilevi2323 είπε

Καλησπέρα και ελπίζω να με βοηθήσει κάποιος ,αφού έληξε η συνδρομή μου μετά από 3 χρόνια, πάω σήμερα και αγοράζω 3 12μηνες core Ινδίας από eneba  και μια ultimate global για την μετατροπή , μπαίνω στον λογαριασμό μου από το κινητό για να κάνω redeem, ανοίγω και το tunnel bear μέσω Σιγκαπούρης και περνάω τον κωδικό και μου πετάει μνμ ότι δεν είμαι στην ίδια περιοχή σαν να μην λειτουργεί το VPN δλδ,μετά από πολλές προσπάθειες κατεβάζω το tunnel bear στο pc προσπαθώ κ από εκεί πάλι τα ίδια μέχρι που αλλάζω την περιοχή μου μέσα από τον λογαριασμό μου της Microsoft σε Ινδία και τις περνάει κανονικα.Ηρθε η ώρα για να περάσω και τον μήνα τον ultimate global για την μετατροπή και ενώ αρχικά τον δέχεται τον κωδικό και μου δείχνει μέχρι πότε θα ισχύει, το τελικό εικονίδιο "επιβεβαίωση" δεν με αφήνει να το πατήσω!! Η ultimate global είναι non stackable που αγόρασα μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό;;

Λοιπόν την non stackable δεν κατάφερα να την περάσω αλλά αγόρασα από eneba και με ενεργοποιημένο το VPN ώστε να μου γράφει ότι μπορεί χρησιμοποιηθεί στην Σιγκαπούρη με 6.50 ευρώ μια ultimate global και την δέχτηκε και έγινε η μετατροπή!

Δημοσ.
2 hours ago, levilevi2323 said:

Λοιπόν την non stackable δεν κατάφερα να την περάσω αλλά αγόρασα από eneba και με ενεργοποιημένο το VPN ώστε να μου γράφει ότι μπορεί χρησιμοποιηθεί στην Σιγκαπούρη με 6.50 ευρώ μια ultimate global και την δέχτηκε και έγινε η μετατροπή!

Λογικά η non-stackable δεν περνούσε γιατί είχες ήδη ενεργή συνδρομή (τις core Ινδίας που είχες μόλις περάσει)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατί μπαίνετε σε μια διαδικασία χωρίς κανένα λόγο ? να γλιτώσεις 1.5-2   εyro ?  εγώ έβαλα ultimate me 6.70 το μήνα με το κουπόνι εκπτωσεις  ,απλά και όμορφα , 

Επεξ/σία από kundi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...