Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mihawk88 είπε

Μπορώ να αγοράσω 2x12μηνες gp core india και ύστερα να τις μετατρέψω σε ultimate ;

1) θα χρησιμοποιήσω vpn όταν βάλω τις core;

2) για την αγορά και εισαγωγή ultimate από το site της ms θα χρειαστώ επίσης vpn;

3) τέλος, για όλα αυτά θα χρησιμοποιήσω μόνο το κινητό μου (με vpn) σωστά;

1) Ναι

2) Όχι

3) Σωστά

• Thanks 1
  • Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Με ευρωπαϊκό 12μηνο core πόσα χρόνια μπορώ να βάλω; 2 ή 3;

Αντίστοιχα με ινδικό αν κατάλαβα καλά μπορώ μέχρι 2 12μηνα core;

Δημοσ.

Τσιμπησα και εγω για αλλη μια φορα μια 6μηνη core απο ινδια στα 12,65 ευρω η οποια μπηκε με την πρωτη!
Βεβαια δυσκολευτικα αρκετα να μπω στον λογαριασμο μου με το vpn. Εσκασαν πολλα mail οτι εγινε περιεργη δραστηριοτητα στο λογαριασμο. Ισως πρεπει να αλλαξω κανενα password. Δεν νιωθω και πολυ μεγαλη ασφαλεια να χτυπαω κωδικους εχοντας vpn.
Τεσπα... Δεν προκειται να την γυρισω σε ulti οπως και να εχει... δεν με ενδιαφερει αυτη την στιγμη καποιο παιχνιδι περα απο αυτα που εχω.
Τουλαχιστον με αυτο την μεθοδο βγαινει 2,10 τον μηνα απο τα 6,99 που ζηταει ο Βασιλης. Δλδ γλυτωνεις 4,89 x 6 = 29,34

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να είσαι με vpn όταν κάνεις login στο ms account, κάνεις login κανονικά και ενεργοποιείς το vpn στο σημείο που είναι να κάνεις redeem.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να ρωτήσω τι ισχύει πλέον. Μπορεί κάποιος να βάλει 3 χρόνια core Ινδίας και να τα κάνει ultimate ή ισχύει ότι λέει το κεντρικό post που λέει 3 χρόνια ευρωπαϊκό core γιατί το stack δεν ισχύει πλέον με vpn για να ανανεώσω την ληγμένη συνδρομή μου. 

Επεξ/σία από gtferrari
Δημοσ.

6,11€ ο μήνας βγαίνει από Ινδία Ultimate με paypal.

Κωδικός  LASTMINUTEimage.png.1d5c1c068111f844760c4b8b283ce013.png

Στα 21,81 η 12μηνη core Ινδίας που μετά την μετατροπή σε ultimate θα γίνουν 4 μήνες άρα 5,45€ ο μήνας.

image.png.788a13f479c771c713995c3216ddbe40.png

Δημοσ.

Συγνώμη παιδιά μου για τη χαζή ερώτηση. Ναι το ξέρω έχω γίνει boomer . Λοιπόν αν αποκτήσω xbox series s.  Και βάλω μια συνδρομή game pass ultimate. Μπορώ να παίξω οποίο παιχνίδι θέλω δωρεάν χωρίς να πληρώσω κάτι επιπλέον για το παιχνίδι  πχ star wars outlows η call of duty? Η απλά θα έχω έκπτωση πληρώνοντας και τη συνδρομή και τα παιχνίδια με εκπτωση. Μη μου λέτε για vpn και τέτοια. Λίστα με τα παιχνίδια δωρεάν  με τη συνδρομή  game pass ultimate που μπορώ να δω?

Δημοσ.
8 minutes ago, hippoaki said:

Συγνώμη παιδιά μου για τη χαζή ερώτηση. Ναι το ξέρω έχω γίνει boomer . Λοιπόν αν αποκτήσω xbox series s.  Και βάλω μια συνδρομή game pass ultimate. Μπορώ να παίξω οποίο παιχνίδι θέλω δωρεάν χωρίς να πληρώσω κάτι επιπλέον για το παιχνίδι  πχ star wars outlows η call of duty? Η απλά θα έχω έκπτωση πληρώνοντας και τη συνδρομή και τα παιχνίδια με εκπτωση. Μη μου λέτε για vpn και τέτοια. Λίστα με τα παιχνίδια δωρεάν  με τη συνδρομή  game pass ultimate που μπορώ να δω?

Όπως ακριβώς τα λες. 

Η λίστα είναι εδώ https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Όλα καλά στην ενεργοποίηση του core (36 μήνες από Ινδία) αλλά όταν βάζω τον ένα μήνα ultimate (Global Κωδικός αφού συνδεθώ από Ελλάδα χωρίς VPN) παίρνω το παρακάτω σφάλμα:

Ξέρει κανείς πως να το λύσω;

image.png.6bc3230b36684666eb869a0ddf3e2d05.png

Δημοσ.

Το ιδιο επαθα πριν 15 μερες που βοηθησα φιλο να περασει συνδρομη.Ειχε αγορασει 2 12μηνες core.Η πρωτη περασε κανονικα.Στην δευτερη εβγαζε το ιδιο σφαλμα με σενα.Λεμε κατσε να περασουμε ultimate global.Ξανα το ιδιο θεμα.Μιλησαμε με ms κωδικοι και λογαριασμος ηταν οκ απλα μας ειπε να περιμενουμε 24 ωρες για να ξαναπερασουμε τον κωδικο.Δοκιμασαμε λιγο νωριτερα και ξανα το ιδιο προβλημα.Δοκιμασαμε να περασουμε το μηνα ultimate global με vpn σιγκαπουρης και περασε.Μετα δοκιμασαμε τον αλλο κωδικο core που ειχαμε και περασε και αυτος με vpn.Προφανως καποιο κολλημα τρωει το συστημα.Για αρχη δοκιμασε αν σου περναει με vpn ο μηνας ultimate, αλλιως ασε να περασει μια μερα και δοκιμαζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά αμα βαλουμε 12 μηνη core σε ήδη ενεργή συνδρομή ποσοι μήνες μετατρεπονται σε ultimate και πόσο η 6 μήνες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 μηνες ultimate σε ενεργη συνδρομη αν βαλεις 6 μηνες core.

114 μερες ultimate για 12μηνο core.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

2 μηνες ultimate σε ενεργη συνδρομη αν βαλεις 6 μηνες core.

114 μερες ultimate για 12μηνο core.

Οπότε συμφέρει ποιο πολύ να βαλω 2 εξάμηνες σωστα

Δημοσ.

Απο 22 ευρω ξεκιναει η 12μηνη, και 12,29 η 6μηνη.Υπολογισε και τις προμηθειες που κρατανε.

Αν βαλεις 2 6μηνες θα πληρωσεις λιγο παραπανω σε σχεση μιας 12μηνης αλλα θα παρεις στο συνολο 6 μερες παραπανω

60+60 μερες ultimate για 2 6μηνες

114 μερες για μια 12μηνη.Δες τι σε συμφερει και προχωρα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/12/2024 στις 11:23 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Το ιδιο επαθα πριν 15 μερες που βοηθησα φιλο να περασει συνδρομη.Ειχε αγορασει 2 12μηνες core.Η πρωτη περασε κανονικα.Στην δευτερη εβγαζε το ιδιο σφαλμα με σενα.Λεμε κατσε να περασουμε ultimate global.Ξανα το ιδιο θεμα.Μιλησαμε με ms κωδικοι και λογαριασμος ηταν οκ απλα μας ειπε να περιμενουμε 24 ωρες για να ξαναπερασουμε τον κωδικο.Δοκιμασαμε λιγο νωριτερα και ξανα το ιδιο προβλημα.Δοκιμασαμε να περασουμε το μηνα ultimate global με vpn σιγκαπουρης και περασε.Μετα δοκιμασαμε τον αλλο κωδικο core που ειχαμε και περασε και αυτος με vpn.Προφανως καποιο κολλημα τρωει το συστημα.Για αρχη δοκιμασε αν σου περναει με vpn ο μηνας ultimate, αλλιως ασε να περασει μια μερα και δοκιμαζεις.

Καλησπέρα, χρόνια πολλά!!

Δηλαδή η Microsoft δεν έδωσε σημασία για το ότι περνάτε keys από άλλες χώρες ή δεν το αναφέρατε??

Εννοείται πως γνωρίζει τι γίνεται, και πιστεύω πως το αφήνει, γιατί αν δεν υπήρχε και αυτή η επιλογή, δεν πιστεύω πως σήμερα θα υπήρχε xbox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...