Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Μπες ενεμπα και βρες ευρωπαϊκή η global συνδρομή για ένα μήνα που θες.Με global / ευρωπαϊκή συνδρομή δεν μπλέκεις με vpn.

Ναι κατάλαβα από όσο το έψαξα. 14ημερο δεν. Μόνο ένα απλό μηνιαίο πακέτο. Και από ότι βλέπω γλυτώνεις κάνα 4 ευρώ από το να κάνω μηνιαία συνδρομή κανονική και μετά να ακυρώσω. Άρα πάω εκεί. Παίρνω κωδικό μήνα τον βάζω και είμαι έτοιμος. 

18 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Series αναφέρει αλλά καλά κάνεις που το ρωτάς γιατί αν έχει το απλό σ Indiana Jones και hellblade  2 είναι μόνο για series κονσόλες 

Ναι έχω series s παίζουν κανονικά 

Δημοσ.

Στα μισά λεφτά περίπου θα βρεις τον μήνα ultimate από ενεμπα.Αλλη λύση να έφτιαχνες νέο λογαριασμό και να έβλεπες σαν νέο λογαριασμό μήπως παίρνεις με ένα ευρώ 14 μέρες ultimate 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Στα μισά λεφτά περίπου θα βρεις τον μήνα ultimate από ενεμπα.Αλλη λύση να έφτιαχνες νέο λογαριασμό και να έβλεπες σαν νέο λογαριασμό μήπως παίρνεις με ένα ευρώ 14 μέρες ultimate 

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-ultimate-1-month-subscription-xbox-windows-non-stackable-key-europe

Ayto είναι έτσι? Άρα είμαι κομπλέ? 

Αλλη λύση να έφτιαχνες νέο λογαριασμό και να έβλεπες σαν νέο λογαριασμό μήπως παίρνεις με ένα ευρώ 14 μέρες ultimate . 

Δεν υπάρχει ultimate me 14 μόνο το gamepass pc αλλά κλαιν καλύτερα 1 μήνα να παίξω τον ιντι χαλαρά 

Δημοσ.

Αν ρωτήσει να ενεργοποιηθεί η αυτόματη ανανέωση και σου δώσει δώρο έναν μήνα ακόμα, καντο και βγάζεις μετά την αυτόματη ανανεωση

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω για τα παιδιά στη προηγούμενη σελίδα, μόλις πρόσθεσα ένα μήνα GP Ultimate India μέσω Singapore VPN απο tunnel bear. Δούλεψε κανονικά 

• Like 1
Δημοσ.

μολις εβαλα κ γω 2 core 6 μηνες απο ινδια μέσω Singapore VPN απο tunnel bear. βγηκε 11,7ε  σε ενεργη συνδρομη,  η καθε core. το καλοκαιρι τις ειχα βαλει με 8ε. αυτο που μπορω να πω ειναι οτι εδω που μενω εχω κ xbox cloud εδω κ 1,5 χρονο κ αξιζει, οποτε δεν πρεπει να γκρινιαζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να αγοράσω 2x12μηνες gp core india και ύστερα να τις μετατρέψω σε ultimate ;

1) θα χρησιμοποιήσω vpn όταν βάλω τις core;

2) για την αγορά και εισαγωγή ultimate από το site της ms θα χρειαστώ επίσης vpn;

3) τέλος, για όλα αυτά θα χρησιμοποιήσω μόνο το κινητό μου (με vpn) σωστά;

Επεξ/σία από mihawk88

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...