Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, thagkol είπε

Εξαρτάται ποια παιχνίδια θέλεις να παίξεις και πόσο πολύ παίζεις. Τα παλιά Assassins Creed κοστίζουν φτηνότερα από τη συνδρομή ενός μήνα για να τα αγοράσεις για παράδειγμα, οπότε είναι πιθανό να σε συμφέρει η αγορά τους αντί να πάρεις μια συνδρομή.

απο συνδρομες γενικα τι συμφερει? με vpn τι πακετο αξιζει να παρω γενικα?

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Triple_HR21 said:

απο συνδρομες γενικα τι συμφερει? με vpn τι πακετο αξιζει να παρω γενικα?

Υπάρχουν δύο βασικά πακέτα στη Microsoft, η Core και η Ultimate. H Ultimate είναι ακριβότερη αλλά περιλαμβάνει πολύ περισσότερα παιχνίδια μια και αρκετά μπαίνουν μόνο εκεί. Δεν έχει όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν, πχ Assassins Creed έχει μόνο μερικά παλιότερα. Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται δυσκολία στην αγορά συνδρομών από τρίτες χώρες μέσω VPN, που είναι φτηνότερες. Προφανώς δε θα πάρεις ποτέ επίσημη ενημέρωση για κάτι τέτοιο.

Συνεπώς, ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες στο καρφιτσωμένο ποστ του παρόντος τόπικ, που αναφέρονται σε ευρωπαϊκές συνδρομές χωρίς VPN.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1
Δημοσ.

Τα παιχνίδια συνεχίζουν και περνάνε κανονικά ακόμα ευτυχώς. Αγόρασα από κλειδάδικο αμερικάνικη έκδοση, και πέρασε μέσω vpn κανονικά. Αυτά για ενημέρωση.

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Ήρθε η σειρά μου να φάω άκυρο για μηνιαία ultimate μέσω Ινδίας..Δεν περνάει ούτε με urban ,ούτε με proton vpn.

Έχεις κάποιον γνωστό να δοκιμάσεις στον δικό του λογαριασμό?

Μετά σκέφτομαι σε περίπτωση που φτιάξεις νέο λογαριασμό με VPN σε Ινδία, και βάλεις τον κωδικό, αν το πάρει μπορείς να κάνεις για αυτόν τον λογαριασμό ως κύρια κονσόλα, οπότε θα μπορείς να παίζεις και με τον κανονικό σου λογαριασμό.

Δημοσ.

Ναι έκανα και αυτή την αλλαγή και μάλιστα στην εξαργύρωση μέσα στην παρένθεση μου βγάζει κανονικά σαν χώρα την Ινδία αλλά και πάλι μου γράφει incorrect region.

Δημοσ.
3 hours ago, giannisag17 said:

Ναι έκανα και αυτή την αλλαγή και μάλιστα στην εξαργύρωση μέσα στην παρένθεση μου βγάζει κανονικά σαν χώρα την Ινδία αλλά και πάλι μου γράφει incorrect region.

Είσαι με ενεργή συνδρομή ή χωρίς;

Δημοσ.
42 minutes ago, giannisag17 said:

Όχι έχει λήξει εδώ και μία εβδομάδα 

πακέταρα φάγαμε, περίμενα να λήξει για να προσπαθήσω

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Μια και έκανα πατάτα και αγόρασα κατά λάθος δύο κλειδιά για το παιχνίδι The division 2 μαζί με το expansion, αν κάποιος το θέλει ας μου στείλει ενα pm να το χαρίσω. Σημειωτέον είναι region Αργεντινή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.!Έχω έναν κωδικό ultimate από Ινδία.Οποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα να του το δώσω.

Δόθηκε στο μέλος vangie.

Επεξ/σία από giannisag17
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Καλημέρα.!Έχω έναν κωδικό ultimate από Ινδία.Οποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα να του το δώσω.

Δόθηκε στο μέλος vangie.

Μπορείς να τον δώσεις αλλού, ευχαριστώ πάντως!

Τον δοκίμασα σε υπάρχουσα συνδρομή δεν περνάει με τίποτα. Μέχρι region άλλαξα αλλά δεν γίνεται.

Διάβασα στο reddit ότι θέλει να φτιάξεις νέο λογαριασμό με region Ινδία και εκεί με vpn σε κάποιους έχει περάσει.

Δημοσ.

εγώ έχω ενεργή συνδρομή. Δεν με ενδιαφέρει να τον κρατήσω, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BillT είπε

εγώ έχω ενεργή συνδρομή. Δεν με ενδιαφέρει να τον κρατήσω, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω

Κι εγώ σε ενεργή το δοκίμασα. Απ' ότι κατάλαβα η microsoft βλέπει σε τι region ενεργοποιήθηκε η τρέχουσα συνδρομή και δε σου επιτρέπει να προσθέσεις κωδικό από διαφορετικό region. Φυσικά μια δοκιμή θα σε πείσει περισσότερο.

Δημοσ.
3 minutes ago, Vangie said:

Κι εγώ σε ενεργή το δοκίμασα. Απ' ότι κατάλαβα η microsoft βλέπει σε τι region ενεργοποιήθηκε η τρέχουσα συνδρομή και δε σου επιτρέπει να προσθέσεις κωδικό από διαφορετικό region. Φυσικά μια δοκιμή θα σε πείσει περισσότερο.

Λοιπόν μου έστειλε ο φίλος τον κωδικό και δοκίμασα.

Αυτό που λες δε νομίζω να ισχύει γιατί η τελευταία μου ανανέωση στο game pass ήταν κάποια στιγμή περύσι τον Αύγουστο από Ινδία. Άρα θα έπρεπε να περάσει. δυστυχώς δεν περνάει ούτε σε μένα.

Ο λογααριασμός μου είναι καθαρά ελληνικός, χωρίς να έχει γίνει ποτέ αλλαγή region και άλλα τέτοια μπερδέματα. Έχω περάσει Αργεντινή, Ν. Αφρική και Ινδία στο παρελθόν. Δοκίμασα Urban vpn με χώρα Ινδία και Σινγκαπούρη, tunnel bear σε pc με Σινγκαπούρη, και VPN.lat στο κινητό επίσης Σινγκαπούρη. 

Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν από δω και πέρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...