Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3μηνη Xbox Gamepass Ultimate India με 17.69€ Eneba

+5% Discount code "GGDhtgabj"  (λήγει σε μια ώρα) -0.88€ =16.81€

+Paypal tariff 1.77€

Βγαίνει τελική τιμή 18.58€/3=6.19€  ο μήνας

Ενεργοποίηση με Tunel Bear Singapore.

• Like 1
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 30/10/2024 στις 2:43 ΜΜ, kergaz13 είπε

Προσπάθησα να αγοράσω παιχνίδι απο Brazil xbox store. Εβαλα την δωροκαρτα κανονικα αλλα οταν παω να αγορασω το παιχνιδι μου βγαζει "incorrect region"

Απο οτι βλεπω στο reddit πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα απο 30 Σεπ. και μετα

Δοκιμασα και με 2 vpn να φαινομαι με IP Brazil αλλά πάλι το ίδιο...

Έχει να προτείνει κανεις καποια λύση ή τα εχασα τα λεφτα?

Επιβεβαιώνω και εγώ κλείδωσαν τις αγορές στο Βραζιλιάνικο και Τούρκικο store. Ξέχασα ότι είχες αναφέρει το πρόβλημα και πήγα εχθές να πάρω v-bucks στον μικρό από Βραζιλία με δωροκάρτα όπως κάνω τα τελευταία χρόνια (έβγαινε μισή τιμή) και φάγαμε άκυρο. Ενώ πιστώθηκαν τα λεφτά στον λογαριασμό όταν πάω να κάνω αγορά από το Βραζιλιάνικο store πετάει wrong region. Δοκίμασα διάφορα  vpn και αλλαγή region στο account αλλά @@, φαίνεται απ ότι λένε και το reddit ότι κλείδωσαν το Βραζιλιάνικο και το Τούρκικο store από 30 Σεπτεμβρίου με τα καινούργια terms&conditions. Κάποιοι λένε και της Αργεντινής αλλά ο φίλος πιο πάνω είπε ότι πήρε κανονικά. Δεν έχω σκοπό να ξανα δοκιμάσω πάντως. Ήταν καλό όσο κράτησε! Κάποια στιγμή λογικά θα κλειδώσουν και την Ινδία που έχουν στραφεί όλοι, τουλάχιστον περνάνε κανονικά ακόμα και φούλαρα το gamepass μέχρι Οκτώβριο του 2027! 😅

• Thanks 1
Δημοσ.

Μην μπερδευετε την αγορα απο το xbox store με την εξαργυρωση κωδικων. Αγορα απο Αργεντινη γινεται μονο με καρτες εκδοσης Αργεντινης εδω και αρκετο καιρο. Για τις αλλες περιοχες λογικα πρεπει να υπαρχει τροπος. Μηπως χτυπαει το διαφορετικο region απο αλλα προιοντα (windows,office...);

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθω και εγω σημερα να βαλω με vpn.lat(singapore) μια 6μηνη core απο india και λαμβανω αυτο το μηνυμα. Ηρθςε το τελος???

Screenshot_20241129_102434_Chrome.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω gamepass ulitmate Ινδίας μέχρι 11 Μαΐου 2025, μπορώ να αγοράσω το παρακάτω κλειδί και να το κάνω redeem στο ίδιο account με την ενεργή ultimate συνδρομή;

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-core-12-months-key-india

Αν ναι, πόσους μήνες ακόμη θα μου προσθέσει;

EDIT: 4 μήνες μόνο, από ότι διάβασα σε προηγούμενες σελίδες.

Επεξ/σία από Cyberdemon87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πλέον το όριο είναι 13 μήνες?

Δεν μπορεί κάποιος να στακαρει παραπάνω χρόνο από game pass core σε game pass ultimate?

Επίσης μπορούμε πλέον να βάλουμε κανονικά game pass ultimate κωδικούς άλλου region?

Εδώ πάντως αναφέρει ότι το όριο είναι 36 μήνες μιας και η Ινδία δεν είναι στις χώρες που υπάρχει το όριο των 13 μηνών.

Δεν ισχύει πλέον αυτό?

Και τελικά αυτή τη στιγμή ποιος είναι ο ποιο φτηνός συνδυασμός για να στακαρεις game pass ultimate?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε guys να σας ρωτήσω. Ως παντελώς νέος στο άθλημα, έχω 2 android κονσολακια στα οποία κάνω cloud στριμινγκ μέσω του app χρησιμοποιώντας VPN. Δοκίμασα τις 15 μέρες που έδινε με 1 ευρώ. Και τώρα δεν ψήνομαι να δώσω 15 ευρώ το μήνα 🥲

Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για κάποιον σαν εμένα που δεν έχει καν xbox κονσόλα;

Με λίγα λόγια ο,τι ρωτάει ο Παράγοντας-X.😄 Μόνο που δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι δεν έχω κονσόλα 

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.

Καλησπέρα, νέος στο άθλημα, χρειάζομαι τα φώτα σας.
Μόλις αγόρασα ένα series s για τους μικρούς μου και ενδιαφέρομαι για συνδρομή GPU.

Από που αγοράζουμε; Αυτά που πουλάνε τα κλειδαδικα δουλεύουν; Έχετε κάποιο να προτείνετε; Δεν με ενδιαφέρει το απολύτως φθηνότερο, βλέπε μέσω vpn κλπ, αλλά ο,τι γλιτώσουμε από την Microsoft καλό είναι…

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα θέλω τα φώτα σας είμαι λίγο τενεκες με αυτά. 

Θέλω να παίξω hellblade call of duty και indiana jones έχω και μιά άδεια το Δεκέμβριο και με βολεύει. Είμαι κάτοχος xbox one s series. Έκανα ενεργοποίηση μιά προσφορά 14 days trial pc gamepass με 1 ευρω για νέα μέλη που τρέχει τώρα αλλά μόλις κατάλαβα ό,τι στο xbox console δεν λειτουργει την ακύρωσα άμεσα. Το pc μου είναι παμπάλαιο και δεν τα τρέχει. 

Τι εναλλακτικές έχω για κάτι φθηνό η μήνα η 14 μέρες? Δεν καταλαβαίνω και δεν μπλέκω με vpn και τέτοια κάτι φθηνό υπάρχει στα σαιτ με κλειδαριθμους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...