Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά από τις προηγούμενες σελίδες που διάβασα, η αναλογία μετατροπής core σε ultimate για ληγμένη συνδρόμη είναι 2:1. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά σκέφτομαι το εξής: 

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε για κάποιον που δεν θέλει να ασχοληθεί με VPN Ινδία κτλ για να γλιτώσει 1 ευρώ το μήνα, οι επιλογές είναι α) Να αγοράσει 3 μηνη ultimate απο cdkeys, eneba κτλ με τιμή 25,79 άρα 103,16€ ο χρόνος β) Να αγοράσει core με 38,39 το χρόνο Χ 2 + 17,99 για τη μετατροπή, άρα συνολικά 94,77€. Άρα μιλάμε για διαφορά 8,39€ το χρόνο και αντίστοιχα 16,78€ για 2 έτη. 
Σωστά; 

• Like 2
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/10/2024 στις 4:29 ΜΜ, kergaz13 είπε

Άλλαξα region και μεσω κονσολας και πάλι τιποτα

Εβαλα και 3-4 vpn, το ενα απο κινητο με gps spoofing, παλι τιποτα. Τα κλαίω τα λεφτά...

εγω παλι με nordvpn απο browser αγορασα πριν 3 μερες με διαφορα 5 λεπτών μεταξυ τους (τηλεμεταφορά λολ) 2 παιχνίδια απο διαφορετικές χωρες σε τερματισμενο gamepass 3ης χωρας και χωρα profil Ελλαδα με ενεργοποιημένο το xbox σε online game εκείνη την ωρα (τουρλου δλδ ολα :P) χωρις κανενα θεμα, πιστεύω οτι ειναι καθαρα θεμα των vpn που χρησιμοποίησες φιλε απίθανο να χασεις τα λεφτά σου

Επεξ/σία από NickAlfista
Δημοσ.
On 03/11/2024 at 18:28, NickAlfista said:

εγω παλι με nordvpn απο browser αγορασα πριν 3 μερες με διαφορα 5 λεπτών μεταξυ τους (τηλεμεταφορά λολ) 2 παιχνίδια απο διαφορετικές χωρες σε τερματισμενο gamepass 3ης χωρας και χωρα profil Ελλαδα με ενεργοποιημένο το xbox σε online game εκείνη την ωρα (τουρλου δλδ ολα :P) χωρις κανενα θεμα, πιστεύω οτι ειναι καθαρα θεμα των vpn που χρησιμοποίησες φιλε απίθανο να χασεις τα λεφτά σου

Αγόρασες απο Βραζιλια? Γιατι καπου διαβασα οτι μονο Βραζιλια και Τουρκια κλειδώσανε

Δημοσ.
Στις 9/11/2024 στις 5:02 ΜΜ, kergaz13 είπε

Αγόρασες απο Βραζιλια? Γιατι καπου διαβασα οτι μονο Βραζιλια και Τουρκια κλειδώσανε

ωπα αν είναι πρόσφατο το κλειδωμα Βραζιλίας που λες φιλε δεν ξερω, οι 2 χωρες που πήρα τα game που γράφω ειναι Ινδία και Αργεντινή 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα έβαλα 12 μήνες core από Ινδία και μετατραπηκαν 4 σε μηνες ultimate μηπως έκανα κάτι λάθος ειχα ενεργή σύνδρομη

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρακολουθώ το θέμα από την εποχή live gold + pass που έπαιρνες επιπλέον 3 μήνες μετατροπή ultimate 

Η συνδρομή μου έχει λήξει εδώ και πάνω από χρόνο!

Αγόρασα λοιπόν μια pass core India  και την ενεργοποίησα με VPN Singapore, σκέφτομαι να αγοράσω μια ultimate 1 μήνα global από eneba ,θα μετατραπεί όλη σε ultimate; σύμφωνα με την αναλογία πάντα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου μετατρέψει την core 3μηνη που έβαλες ο ένας μήνας ultimate σε 38 μέρες ultimate

Αν έβαλες 6 μήνες core η μετατροπή θα είναι 60 μέρες ultimate 

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είχα ανενεργή συνδρομή.

'Εβαλα δύο 12μηνες (σύνολο 24 μήνες) Core και μετά αγόρασα μια Ultimate συνδρομή ενός μήνα και συνολικά τώρα έχω 13 μήνες Ultimate.

Ο πίνακας με την μετατροπή core σε Ultimate στο αρχικό πόστ του τόπικ δεν ισχύει, θέλει μάλλον update εκτός αν έκανα κάτι λάθος.

Δημοσ.

Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι σύμφωνα με τον οδηγό στην περιγραφή αναφέρεται για την μετατροπή χρειάζεται ultimate από το επίσημο  ms store που τώρα έχει 17+ ,ενώ βρίσκω την ίδια συνδρομή 1 μήνα περίπου eur global, εάν και βρίσκω Ινδία ακόμη φθηνότερα, γενικά θα δουλέψει η μετατροπή η θα πάει στον κουβά, και αν δουλέψει γιατί να μην βάλω 3 μην ultimate Ινδίας που έχει ακόμη καλύτερη προσφορά 

Δημοσ.

Μπορείς να αγοράσεις 1 μήνα  ultimate και από κλειδαδικα σαν το eneba για ένα μήνα ultimate προτίμησε global, θα βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή.δεν θα έχεις πρόβλημα θα γίνει η μετατροπή κανονικά από core σε ultimate

Δημοσ.

Από ότι είδα κάποιες συνδρομές αναφέρουν  non stackable, αυτό σημαίνει ότι δεν λειτουργούν συνδυαστικά, σωστά;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AlexisCh είπε

Καλησπέρα,

Είχα ανενεργή συνδρομή.

'Εβαλα δύο 12μηνες (σύνολο 24 μήνες) Core και μετά αγόρασα μια Ultimate συνδρομή ενός μήνα και συνολικά τώρα έχω 13 μήνες Ultimate.

Ο πίνακας με την μετατροπή core σε Ultimate στο αρχικό πόστ του τόπικ δεν ισχύει, θέλει μάλλον update εκτός αν έκανα κάτι λάθος.

Δεν ισχύει ο αρχικός πίνακας. Πλέον είναι 2:1 για μετατροπή σε ultimate, και 3:1 σε προσθήκη σε υπάρχων ενεργή συνδρομή Ultimate. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δεν ισχύει ο αρχικός πίνακας. Πλέον είναι 2:1 για μετατροπή σε ultimate, και 3:1 σε προσθήκη σε υπάρχων ενεργή συνδρομή Ultimate. 

Ετσι ακριβώς εβαλα 12μηνη core σε ηδη συνδρομή και μου εδωσε 4 μήνες ultimate 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...