Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν ξέρω αν προσπαθουν να κλείσουν τρύπες ή εγώ είμαι φουλ άτυχος αλλά μου συνέβη το εξής:

έφτιαξα καινούργιo account (σε περίπτωση που ΑΝ γίνει κάτι, να μην γίνει το βασικό μου), αγόρασα 2 6μήνες από eneba, πήγα να περάσω τους κωδικούς κι ενώ ο ένας περασε κανονικά και μου πέταξε σελίδα "καλώς ήρθατε στο gamepass", στον δεύτερο έγινε το εξής: ενώ ελέγχθηκε κανονικά και μ'άφησε να πατήσω το "redeem", στην επόμενη σελίδα μου πέταξε "oops something went wrong, please try again later".

Από τότε, ο δεύτερος κωδικός έχει βγει εκτός - όποτε τον γράφω, στο τελευταίο ψηφίο, μου βγάζει μηνυμα ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. 

Επικοινωνησα με τη msft μέσω chat, τους έδωσα τους κωδικούς για έλεγχο και είμαι σε φάση "pending payment infromation" - ο τύπος απλά μου είπε ότι είχαν πέσει τα συστήματα της msft και δεν φαίνεται η συνδρομή μου, αλλά ο κωδικός έχει περάσει κανονικά και γι'αυτό φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί. Μου είπε να περιμένω 24 ώρες και αν όχι, να ξανα επικοινωνησω μαζι τους δινοντας τους την αποδειξη αγοράς για να το δουν παραπανω.

Προς το παρόν, παραμένω με τους 6 μηνες του αρχικου κωδικου.

πφφφφφ. =(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

15 hours ago, ParafronGR said:

Δεν ξέρω αν προσπαθουν να κλείσουν τρύπες ή εγώ είμαι φουλ άτυχος αλλά μου συνέβη το εξής:

έφτιαξα καινούργιo account (σε περίπτωση που ΑΝ γίνει κάτι, να μην γίνει το βασικό μου), αγόρασα 2 6μήνες από eneba, πήγα να περάσω τους κωδικούς κι ενώ ο ένας περασε κανονικά και μου πέταξε σελίδα "καλώς ήρθατε στο gamepass", στον δεύτερο έγινε το εξής: ενώ ελέγχθηκε κανονικά και μ'άφησε να πατήσω το "redeem", στην επόμενη σελίδα μου πέταξε "oops something went wrong, please try again later".

Από τότε, ο δεύτερος κωδικός έχει βγει εκτός - όποτε τον γράφω, στο τελευταίο ψηφίο, μου βγάζει μηνυμα ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί. 

Επικοινωνησα με τη msft μέσω chat, τους έδωσα τους κωδικούς για έλεγχο και είμαι σε φάση "pending payment infromation" - ο τύπος απλά μου είπε ότι είχαν πέσει τα συστήματα της msft και δεν φαίνεται η συνδρομή μου, αλλά ο κωδικός έχει περάσει κανονικά και γι'αυτό φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί. Μου είπε να περιμένω 24 ώρες και αν όχι, να ξανα επικοινωνησω μαζι τους δινοντας τους την αποδειξη αγοράς για να το δουν παραπανω.

Προς το παρόν, παραμένω με τους 6 μηνες του αρχικου κωδικου.

πφφφφφ. =(

Και εγω το ειχα παθει αυτο, ίδια περίπου περίπτωση αγόρασα κωδικό από eneba και τον περναω, κανει redeem και στην επομενη οθόνη βγάζει error, μετά προσπάθησα ξανα και ξανα αλλά ολο το ίδιο έβγαζε (οτι εχει γινει redeemed), ε μετά από ψάξιμο βρήκα επιτέλους τρόπο να επικοινωνησω με εκπρόσωπο, καθως δεν μπορούσα με τίποτα να το βρω όλο κάτι bot έβγαζε (μόνο μέσω pc το βρήκα κατα λάθος) ε αυτός μου είπε ότι φαινόταν ο κωδικός redeemed στο λογαριασμό μου, του είπα οτι δεν έχει περαστεί game pass sub όμως και μου το πέρασε, η πλάκα είναι ότι μου λεει μετά, βλέπω ότι ο λογαριασμός σας ειναι αμερικάνικος (;;;;; ούτε που ξέρω πότε έγινε αυτό) θέλετε να τα μετατρέψω τα game pass subscriptions σε αμερικάνικα για να μην έχετε θέμα; Η θέλετε να αλλάξω το region σας σε Ινδία και του λεω βρίσκομαι ελλάδα (χαχαχαχαχα πρέπει να τον κούφανα) και μου απαντάει κανονικά ότι θα πρότεινε να μείνω στο αμερικάνικο. Άρα καταλήγω ότι είναι τρομερό το customer support, αρκεί να βρείς που είναι το chat with an agent, γιατί τώρα αν μπω δεν ξέρω αν θα μπορώ να το βρώ!!😝 

• Like 1

για άλλη μια φορά, η υποστηριξη της msft ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ!

εννοείται ότι δεν μου τους πέρασαν όλο το πρωί και πριν από καμιά ώρα τους ξαναέστειλα μήνυμα, με είχαν για κανα δεκάλεπτο στο περίμενε και στο τέλος μου λέει ο εκπρόσωπος, "επειδή είναι θέμα δικό μας, θα σας πιστώσουμε 2 3μήνα tokens" και αμέσως πήγε η ημερομηνία λήξης για Οκτώβρη!

το θέμα τώρα όμως, είναι άλλο. σύμφωνα με τον πίνακα του πρώτου post σε μη ενεργή συνδρομή, θα έπρεπε να πάρω 8 μήνες ultimate. όταν πάω να αγοράσω τις 14 μέρες, μου λέει ότι θα πάρω ultimate μέχρι τις 20/4/2025 δλδ 6 μήνες. 

οπότε κάτι έγινε λάθος? ή πλέον είναι στα μισά ακριβως η αναλογια?

4 ώρες πριν, ParafronGR είπε

σύμφωνα με τον πίνακα του πρώτου post

δεν ισχυει πλεον. Η απαντηση σε προηγουμενες σελιδες

4 ώρες πριν, ParafronGR είπε

ή πλέον είναι στα μισά ακριβως η αναλογια?

ή την δινεις και μονος σου ;)

32 λεπτά πριν, music_lover είπε

Λογικό είναι να αφαιρείται πριν κάθε μεγάλη κυκλοφορία, ακόμα και έτσι όμως όποιος θέλει να παίξει μια μεγάλη κυκλοφορία το max που θα δώσει για gamepass ultimate μήνα είναι 18€ σε τιμές Ελλάδας, πάλι εκκλησία κλέβεις δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

• Thanks 1
  • Confused 1

8 ώρες πριν, Saloufas είπε

Λογικό είναι να αφαιρείται πριν κάθε μεγάλη κυκλοφορία, ακόμα και έτσι όμως όποιος θέλει να παίξει μια μεγάλη κυκλοφορία το max που θα δώσει για gamepass ultimate μήνα είναι 18€ σε τιμές Ελλάδας, πάλι εκκλησία κλέβεις δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Οι 14 ημέρες με 1€ είναι στην ουσία μια δοκιμαστική έκδοση  της υπηρεσίας. Αυτό που έκανε δλδ η MS είναι ότι κατήργησε την demo εκδοχή της. Δεν μπορείς πλέον με 1€ να δοκιμάσεις αν σου αρέσει ή όχι το game pass και πρέπει να πληρώσεις 18€! Nope, δεν μου φαίνεται και πολύ σοφή ως κίνηση και δεν μπορώ να καταλάβω τα πλεονεκτήματα της για την MS πέρα από το ότι με εμποδίζει να παίζω το campaign του cod με 1€ αλλά ποιος αγοράζει cod για το campaign του?

1 ώρα πριν, music_lover είπε

Οι 14 ημέρες με 1€ είναι στην ουσία μια δοκιμαστική έκδοση  της υπηρεσίας. Αυτό που έκανε δλδ η MS είναι ότι κατήργησε την demo εκδοχή της. Δεν μπορείς πλέον με 1€ να δοκιμάσεις αν σου αρέσει ή όχι το game pass και πρέπει να πληρώσεις 18€! Nope, δεν μου φαίνεται και πολύ σοφή ως κίνηση και δεν μπορώ να καταλάβω τα πλεονεκτήματα της για την MS πέρα από το ότι με εμποδίζει να παίζω το campaign του cod με 1€ αλλά ποιος αγοράζει cod για το campaign του?

Εδώ είσαι και για το άλλο παλικάρι που είναι συνεχώς "confused"

dfc.jpg.2d9dece38d4cdf2e476907e18d885019.jpg

1 ώρα πριν, Saloufas είπε

Εδώ είσαι και για το άλλο παλικάρι που είναι συνεχώς "confused"

dfc.jpg.2d9dece38d4cdf2e476907e18d885019.jpg

Ok αλλά τι ακριβώς μας λέει αυτό? Ότι είναι ήδη γραμμένο στα terms, ναι και? Δλδ αν δεν ήταν δεν μπορούσε να το κάνει? Ότι θέλει κάνει αφού της ανήκει. Άλλο συζητάμε όμως εδώ. Λέμε ότι το έδινε με 1€ και το έκοψε ενόψει του cod 6 χωρίς να καταλαβαίνουμε τα οφέλη μιας τέτοιας κίνησης. Τα οφέλη είναι το θέμα μας. Όχι η νομιμότητα της κίνησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...