Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν το βγαζει σε ολους το 14 μερες με 1 ευρω.Βγαινει σε νεους λογαριασμους, η σε παλιούς λογαριασμους που εχουν πολυ καιρο να ενεργοποιησουν συνδρομη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

32 λεπτά πριν, kundi είπε

για πιο λογο δεν αγοραζετε μηνα με μηνα ? ,  υπαρχει παντα https://gg.deals/vouchers/eneba/ προσφορα κουπονιου τωρα εχει 8% , 

Πόσο βγαίνει ο μήνας έτσι μαζί με την έκπτωση?

15 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Δεν το βγαζει σε ολους το 14 μερες με 1 ευρω.Βγαινει σε νεους λογαριασμους, η σε παλιούς λογαριασμους που εχουν πολυ καιρο να ενεργοποιησουν συνδρομη.

Εγώ είχα 15 μήνες ultimate, έληξαν και με 1 ευρώ μετέτρεψα 12μηνη core σε 6.5 μήνες ultimate, σε πόσο παλιούς λογαριασμούς το δίνει?

Από προσωπικές εμπειρίες παλιότερα που ήταν ο μήνας 1 ευρώ, έπαιρνα το ευρώ μετά από 3μηνο και παραπάνω αφού είχε τελειώσει η συνδρομή μου.

3 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Θυμηστε μου το core ειναι απλα για να παίζεις multi player online και τιποτα άλλο σωστα; 

Nαι και νομιζω σου δινει και καποια games δωρο.

Δεν είχα πάρει χαμπάρι για το 3:1. Έβαλα μόλις μια ξεχασμένη 6μηνη και μου έβαλε δίμηνο. Δε πειράζει. 01/06/27 ξανασχολούμαι. Δε νομίζω οτι αξίζει να βάλω άλλες δυο εξάμηνες χωρίς προσφορά για να το μαξάρω.

• Like 1

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε χρονο ειναι διαθεσιμο το ea play στην sony με 1 euro οταν βγαινει στο φιφα και στο χι κουτι το εχουν βαλει μεσα στο ουλτιμειτ πακετο και πρεπει να δωσουμε 17 ευρα. Δλδ σε αναγκαζει καθε χρονο να κανει νεο λογαριασμο. Ακομα και στο Ι-ΕΙ-ΑΠ στο πισι δεν εχει προσφορα με 1 ευρω. Ελεος δλδ δλδ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, επειδή είμαι έτοιμος να μπουμπουνίσω 6μήνες ινδίας, ισχύει τελικά ότι η MSFT έβαλε cap στους 13 μήνες ή παραμένει 36?

Και επίσης, ποια η διαφορά μεταξύ 6 & 12 μηνών? γιατί οι 6μηνες δίνουν παραπάνω?

Επεξ/σία από ParafronGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ από χτες να περάσω σε ενεργό ultimate ακόμα 3 μήνες ultimate με ινδικό key. Με region india και βγάζοντας την πιστωτική από το account. Εχω προσπαθήσει με Hola, Urban, Bright Vpn και τρώω πιστόλι "This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account. Get more info". Η προσπάθεια έγινε πολλές φόρες και σε πάνω από μια συσκευές. Φάγαμε άκυρο ?  Μπλόκαραν τα συγκεκριμένα VPN?  Καμία ιδέα ?

Επεξ/σία από Meredoth

11 λεπτά πριν, Meredoth είπε

Προσπαθώ από χτες να περάσω σε ενεργό ultimate ακόμα 3 μήνες ultimate με ινδικό key. Με region india και βγάζοντας την πιστωτική από το account. Εχω προσπαθήσει με Hola, Urban, Bright Vpn και τρώω πιστόλι "This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account. Get more info". Η προσπάθεια έγινε πολλές φόρες και σε πάνω από μια συσκευές. Φάγαμε άκυρο ?  Μπλόκαραν τα συγκεκριμένα VPN?  Καμία ιδέα ?

tunelbear Singapore δοκίμασες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...