Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω που πηρα συνδρομη μεσω Ινδιας και προσπαθησα να την κανω ultimate αγοραζοντας 1 μηνα μου εβγαγε σφαλμα οτι πρεπει να γινει αγορα συνδρομης απο το region το οποιο ειναι η υπαρχον απλη συνδρομη... Δλδ εαν βγαλει προσφορα με 1 ευρω θα πρεπει να κανεις αγορα μεσω Ινδιας παλι...

Ασχετο... ποιες συνδρομες game pass εχουν το ea play? Μονο η ultimate?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 18/9/2024 στις 9:29 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Καταλαβα, εγω εννοω απο κλειδαδικα να κανεις Redeem τους κωδικους μεσω vpn.Αυτο ακομα ισχυει.

Ειναι σιγουρο αυτο ομως?

Διοτι σκεφτομαι να παρω καποια παιχνιδια απο ενεμπα απο διαφορετικες χωρες μεσο VPN

Και φοβαμαι μην  περνανε τελικα και   μεινουμε με τα κλειδια στα χερια

Αν υπαρχει καποιος που πηρε αυτες τις ημερες παιχνιδια  με αυτο τον τροπο

Ας ενημερωσει το παρον νημα

• Like 1

Μη σε πάρω στο λαιμό μου , πάντως Ιούνιο που ειχα πάρει από Αργεντινή δούλεψε το κλειδί με VPN.Αν είναι να δοκιμάσεις βρες κάποιο παιχνίδι κάτω από ένα ευρώ να δοκιμάσεις.Πχ το OUTLAST 2 έχει κάτω από ένα ευρώ.

• Like 1

Region αν αλλάξω στο Microsoft account θα έχω θέμα λέτε;; Θέλω να πάρω κάποια dlc αλλά είναι activatable σε ελλάδα και ευρώπη αλλά από την άλλη το game pass το έκανα με region ινδία.

On 20/09/2024 at 10:07, lx911 said:

Εγω που πηρα συνδρομη μεσω Ινδιας και προσπαθησα να την κανω ultimate αγοραζοντας 1 μηνα μου εβγαγε σφαλμα οτι πρεπει να γινει αγορα συνδρομης απο το region το οποιο ειναι η υπαρχον απλη συνδρομη... Δλδ εαν βγαλει προσφορα με 1 ευρω θα πρεπει να κανεις αγορα μεσω Ινδιας παλι...

Ασχετο... ποιες συνδρομες game pass εχουν το ea play? Μονο η ultimate?

Urban VPN Δοκίμασε 

Μόλις έκανα 2 12μηνες core από Ινδία...

Η πρώτη μου έδωσε 6 μήνες και η δέυτερη μου έδωσε 3 μήνες ultimate.

Ή κάτι δεν έκανα σωστά ή κάτι δεν πιάνω από τον οδηγό. Γιατί στο πινακάκι λέει ότι μία 12μηνη core γίνεται 8 μήνες ultimate..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, argate7 said:

Μόλις έκανα 2 12μηνες core από Ινδία...

Η πρώτη μου έδωσε 6 μήνες και η δέυτερη μου έδωσε 3 μήνες ultimate.

Ή κάτι δεν έκανα σωστά ή κάτι δεν πιάνω από τον οδηγό. Γιατί στο πινακάκι λέει ότι μία 12μηνη core γίνεται 8 μήνες ultimate..

είχες ήδη ενεργή συνδρομή ultimate ή είχε λήξει ή δεν είχες ποτέ;

Οι μετατροπές απο core σε ultimate είναι πλέον 3:1 σε ενεργή και 2:1 σε μη ενεργή.

Επεξ/σία από tempo

13 λεπτά πριν, tempo είπε

είχες ήδη ενεργή συνδρομή ultimate ή είχε λήξει ή δεν είχες ποτέ;

Οι μετατροπές απο core σε ultimate είναι πλέον 3:1 σε ενεργή και 2:1 σε μη ενεργή.

Ενεργή είχα από πριν. Έληγε κοντά στο Δεκέμβρη και είπα να κάνω νωρίτερα ανανέωση. 

Το σπορ απ'ότι βλέπω γίνεται όλο και πιο ακριβό.. Εκτός αν υπάρχει κάποιο άλλο τρικ.

Οπότε για εμάς που έχουμε ακόμα ενεργή συνδρομή, η δική μου λήγει τα Χριστούγεννα, το καλύτερα είναι να πάμε για νέα μετά τη λήξη της, μέσω VPN...

3 hours ago, Easy_Rider said:

Οπότε για εμάς που έχουμε ακόμα ενεργή συνδρομή, η δική μου λήγει τα Χριστούγεννα, το καλύτερα είναι να πάμε για νέα μετά τη λήξη της, μέσω VPN...

λογικά, απλά δεν ξέρουμε τι θα ισχύει μέχρι τότε, όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, όλο και πιο ακριβό το σπορ!

Καλημέρα έχω ήδη ενός μήνα ενεργή ultimate..Αν φτιάξω καινούργιο λογαριασμό οι 12 μήνες core θα μπουν πριν ή μετά την ενεργοποίηση των 14 ημερών ultimate?

6 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Καλημέρα έχω ήδη ενός μήνα ενεργή ultimate..Αν φτιάξω καινούργιο λογαριασμό οι 12 μήνες core θα μπουν πριν ή μετά την ενεργοποίηση των 14 ημερών ultimate?

Στον καινουργιο λογαριασμο πρωτα θα περασεις την core συνδρομη και μετα θα περασεις ultimate 14 ημερων.

• Like 1

2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Στον καινουργιο λογαριασμο πρωτα θα περασεις την core συνδρομη και μετα θα περασεις ultimate 14 ημερων.

Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!

Στις 19/9/2024 στις 10:19 ΜΜ, music_lover είπε

Όσον αφορά πάντως το θέμα με την μετατροπή core σε ultimate, άφησα την συνδρομή να λήξει, αγόρασα 12 μήνες core από cdkeys και μετά 14 μέρες ultimate με 1 ευρώ και έγινε η μετατροπή σε 6.5 μήνες ultimate. Το γράφω αυτό γιατί κάποιο παλικάρι είπε ότι αν είσαι παλιός χρήστης ultimate δεν μπορείς να πάρεις τις 14 μέρες με 1 ευρώ αλλά 1 μήνα με 17.99 ευρώ που είναι λάθος. Νέος ή παλιός λοιπόν όταν θέλεις να κάνεις την μετατροπή από core σε ultimate με 1 ευρώ παίρνεις τις 14 μέρες και γίνεται η μετατροπή σε ultimate με την γνωστή πλέον αναλογία 2:1

Μόλις εληξε η συνδρομη και εβαλα και εγω μια 12μηνη core. Δεν μου βγαζει πουθενα ομως το trial με τις 14 μερες. Με βαζει να δωσω 18€ για ενα μηνα. Τι μπορει να φταιει;

9 λεπτά πριν, xaralas είπε

Μόλις εληξε η συνδρομη και εβαλα και εγω μια 12μηνη core. Δεν μου βγαζει πουθενα ομως το trial με τις 14 μερες. Με βαζει να δωσω 18€ για ενα μηνα. Τι μπορει να φταιει;

Καλή ερώτηση αλλά δεν γνωρίζω..εξακολουθεί πάντως να ισχύει το 14 μέρες με 1€, κανονικά θα έπρεπε να σου το βγάζει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...