Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια συγγνωμη επειδη ειμαι λιγο πιθικος μην κανω καμια πατατα. Ενδιαφερομαι να αγορασω και εγω απο Ινδια μια συνδρομη 6μηνη... Οχι για να την μετατρεψω σε ultimate αλλα για να μπορω να παιξω Online... Αν εχω καταλαβει καλα... Αγοραζω το κλειδι απο καποιο site. Μετα μπαινω με vpn παω στο xbox.com και εξαργυρωνω το κλειδι στο λογαριασμο μου και ειμαι ετοιμος? Χρειαζεται να γινει μετα κατι αλλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Όπως τα λες είναι τα βήματα.μολις περάσεις την συνδρομή κλείνεις vpn και δεν κάνεις κάτι αλλο

Πηρα κλειδι εβαλα και το vpn και μολις πηγα να το βαλω μου βγαζει αυτο...
This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account.
Αλλαξα και region σε India αλλα τζιφος
Καμια ιδεα τι φταει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, lx911 said:

This code can't be redeemed. It was purchased in a different region from your account.
Καμια ιδεα τι φταει?

Και εμένα έτσι φίλε για κανά μισάωρο, μετά έβαλα tunnelbear και Σιγκαπούρη και μετά άνοιξα το redeem code της Microsoft και το πήρε...

Επεξ/σία από angelponiros

1 λεπτό πριν, angelponiros είπε

Και εμένα έτσι φίλε για κανά μισάωρο, μετά έβαλα tunnelbear και Σιγκαπούρη και μετά άνοιξα το redeemed της Microsoft και το πήρε...

και εγω το tunnelbear εχω... τι δλδ θελει να το προσπαθεις συνεχεια μεχρι να το παρει?

2 minutes ago, lx911 said:

και εγω το tunnelbear εχω... τι δλδ θελει να το προσπαθεις συνεχεια μεχρι να το παρει?

Κάπως έτσι φίλε, μία επανεκκίνηση έλεγχο ip address και μετά μπήκε, ας απαντήσει κάποιος ειδήμονας.

9 λεπτά πριν, angelponiros είπε

Κάπως έτσι φίλε, μία επανεκκίνηση έλεγχο ip address και μετά μπήκε, ας απαντήσει κάποιος ειδήμονας.

Σε ευχαριστω πολυ. Με την τριτη συνδεσει στο vpn το πηρε.

To region να το αφησω Ινδια ή να το γυρισω Ελλάδα?

• Like 1

18 λεπτά πριν, lx911 είπε

Καμια ιδεα τι φταει?

κακως αλλαξες region προβληματα μονο δημιουργει.Αλλαξε το σε Ελλαδα οπως ειχες.Μετα συνδεσου με vpn και μπες εδω να δεις τι ip εχεις.Αν σου δειχνει σιγκαπουρης περνα τον κωδικο

https://ipaddress.my/

• Like 1

ενταξει το πηρε το κλειδι... τον Δεκεμβρη παλι.

Με 1,52 ευρω τον μηνα βγηκε.

Ελπιζω να πανε ολα καλα μην φαμε καμια καμπανα απο την microsoft

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,εχω ληγμενη ultimate που ειχα βαλει πιο παλια απο το θεμα.Φορτωνω κανονικα core με τον τροπο παραπανω ή πρεπει να κανω κατι για τη μετατροπη;

Επεξ/σία από DRIFT_KING

37 λεπτά πριν, DRIFT_KING είπε

Καλησπερα,εχω ληγμενη ultimate που ειχα βαλει πιο παλια απο το θεμα.Φορτωνω κανονικα core με τον τροπο παραπανω ή πρεπει να κανω κατι για τη μετατροπη;

Αγοραζεις απο εδω. https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-core-6-months-key-india
Για κουπονακι για επιπλεον εκπτωση κοιτας εδω. https://gg.deals/vouchers/eneba/

Για vpn χρησιμοποιεις TunnelBear και το ρυθμιζεις για σιγκαπουρη.

Μολις περασεις την core για να γινει η μετατροπη αγοραζεις ενα μηνα ultimate απο eneba.Δες στο πρωτο ποστ που υπαρχει αναλυτικος πινακας με τις μετατροπες ποσο ultimate θα εχεις βαζοντας core.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 56,52€ αγόρασα 6 κωδικούς xbox gp core 6 months india και πρόσθεσα 486 μέρες, δηλαδή 16 μήνες ultimate!
3,5 Πατρίκ Εβρά το μήνα, καλά είναι! Σας ευχαριστώ για τις ενημερώσεις σας...

Επεξ/σία από angelponiros

Καλησπέρα παιδιά επειδή έχω χάσει τον μπούσουλα παλιά είχα ultimate συνδρομή αλλά έχει λήξει...έχω Microsoft account, τώρα έχω μόνο PC....πως μπορώ να πάρω την πιο φθηνή συνδρομή gamepass για pc ? θέλω πχ για 12 μήνες 

Καλησπέρα μια ερώτηση εγώ έχω το vpnlat το γύρισα σε Σιγκαπούρη αλλά όταν πάω να αγοράσω από eneba λέει ότι η κάρτα από Ινδία δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί στην Σιγκαπούρη το προσπερνώ και αγοράζω και πάω για redeem ή πρέπει να γίνει με tunnelbar οπωσδηποτε αν και σαν χώρα γυρνάει και με vpnlat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...