Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

τελικη τιμη? Η χρεωνει καμια προμηθεια?

Τελική, 749inr και ανάλογα με την ισοτιμία της ημέρας αγοράς. Καλύτερα αγοράς με revolut ή curve για μικρότερη προμήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο αλλά και αυτό τον ίδιο σκοπό έχει. Μπορώ να κάνω αγορά παιχνιδιού μέσα από Microsoft με τούρκικο VPN; Προσπάθησα αλλά έχω πρόβλημα με την πληρωμή με την κάρτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ολοκληρώσω την αγορά;

25 λεπτά πριν, gtferrari είπε

Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο αλλά και αυτό τον ίδιο σκοπό έχει. Μπορώ να κάνω αγορά παιχνιδιού μέσα από Microsoft με τούρκικο VPN; Προσπάθησα αλλά έχω πρόβλημα με την πληρωμή με την κάρτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ολοκληρώσω την αγορά;

Revolut 

1 ώρα πριν, leo066 είπε

Μόνο με gift cards, ή αν έχεις τουρκική κάρτα. Δεν περνάει Revolut, ελληνική  ή curve

Το έκανα και μου δείχνει το παιχνίδι και το ποσό που έχω πλέον σε τούρκικες λίρες αλλά όταν πατάω να κάνω την αγορά μου βγάζει 'change your region store. Your payment option must match the region your store' και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω την πληρωμή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βγάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Να εισαι καλα.

Σε ευχαριστώ  πολύ . Πέρασα 6 x 6 μηνες Core Ινδίας και 1 Ultimate Αμερικής και έγινε επέκταση μέχρι 07/07/2026 !!!
Πως κλείνω την περιοδική χρέωση θυμάται κανείς ; 

EDIT : Το βρήκα όλα καλά 

image.png.e46f8c88ccd07c986cb59646884a8864.png

Επεξ/σία από GaGaS_Thess

23 λεπτά πριν, gtferrari είπε

Το έκανα και μου δείχνει το παιχνίδι και το ποσό που έχω πλέον σε τούρκικες λίρες αλλά όταν πατάω να κάνω την αγορά μου βγάζει 'change your region store. Your payment option must match the region your store' και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω την πληρωμή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βγάζει.

Έχεις βάλει τουρκική διεύθυνση; 

27 λεπτά πριν, leo066 είπε

Δεν χρειάζεται vpn, απλά μπες στο τουρκικό store.

Μπαίνω κανονικά αλλά για κάποιον λόγο μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Παρόλο που μου εμφανίζει ότι έχω στον λογαριασμό μου τούρκικες λίρες και πατάω να κάνω την αγορά δεν μπορώ να την κάνω. Είτε έχω vpn είτε όχι το ίδιο σφάλμα. 

Έχω καιρό να αγοράσω από το τουρκικό αλλά όταν το έκανα απλά έμπαινα στο τουρκικό store και πλήρωνα με gift cards. Ο λογαριασμός πάντα ήταν ελληνικός και δεν έχω αλλάξει ποτέ region.

1 ώρα πριν, gtferrari είπε

Μπαίνω κανονικά αλλά για κάποιον λόγο μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Παρόλο που μου εμφανίζει ότι έχω στον λογαριασμό μου τούρκικες λίρες και πατάω να κάνω την αγορά δεν μπορώ να την κάνω. Είτε έχω vpn είτε όχι το ίδιο σφάλμα.

Δοκίμασε την αγορά από την κονσόλα, απλά άλλαξε region σε τούρκικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, riklove είπε

Δοκίμασε την αγορά από την κονσόλα, απλά άλλαξε region σε τούρκικο

Το έκανα και αυτό. Και με vpn και χωρίς vpn. Πάλι το ίδιο μήνυμα.

Φαίνεται κανονικά η τιμή σε λίρες, πατάω για αγορά, επιλέγω το υπόλοιπο του λογαριασμού που είναι και αυτό σε λίρες αλλά μου βγάζει το μήνυμα αυτό. 

Επεξ/σία από gtferrari

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...