Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

55 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Στον δικο μου λογαριασμο και σε αλλους 2 λογαριασμους φιλων που στο παρελθον εχουμε περασει κωδικους τουρκιας, αργεντινης περασαν και οι κωδικοι ινδιας.
Για νεο λογαριασμο δεν γνωριζω να σου πω αλλα τι προβλημα σου προέκυψε?

Δεν μου έχει προκύψει. Προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται με όσους έχουν θέμα, γιατί τους προέκυψε θέμα. 

Προσωπικά θεωρώ φταίνε οι ρυθμίσεις που έχουν γίνει λάθος επειδή είναι παλιοι λογαριασμοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δυσκολο να καταλαβουμε τι δημιουργεί προβλημα.Ξερουμε μεχρι στιγμης οτι σε λογαριασμους ελληνικους με αληθινα στοιχεια το ποσοστο επιτυχίας να περασουν κωδικοι αλλης χωρας ειναι πολυ μεγαλο.Εννοειτε με το σωστο vpn.
Αυτο που βλεπω εγω προβληματα υπαρχουν σε λογαριασμους που εχουν αλλαξει πολλες φορες region και δεν ειναι ελληνικοι.Εκει τρωει σκαλωμα σε πολλες περιπτωσεις.

• Like 1

Εγώ προσωπικά δεν είχα αλλάξει ποτέ region κ έφαγε σκάλωμα για μια μέρα . Όσες φορές κ να δοκίμασα , ότι κ να έκανα απλά δεν ... Την επόμενη μέρα , επανέφερα το store σε ελληνικο γτ το είχα αφήσει Ινδία το βράδυ κ απλά δούλεψε .. έτσι απλά ..

παντως χειροτερα γινονται τα πραγματα οταν αλλαζει το region.Οπως και να εχει να λεμε ευχαριστω που το επιτρεπει η ms.Αμα κλεισει την τρυπα για αγορες απο αλλες χωρες θα πεσει κλαμα.Εχουμε καλομάθει δυστυχως.

Απο τις οδηγιες για αλλαγη χωρας https://support.xbox.com/el-GR/help/account-profile/manage-account/update-microsoft-account-country-region δειχνει να παιζει ρολο η υπαρξη προφιλ xbox360 αλλα και υπολοιπο απο διαφορετικη περιοχη. Επειδη ο λογαριασμος microsoft χρησιμοποιειται για διαφορες υπηρεσιες (office,windows,xbox...) μπορει να υπαρχει και ενα θεμα συγχρονισμου μεταξυ servers.

Να ρωτήσω κάτι, 

Αυτη τη στιγμή έχω gp στο xbox. Δοκίμασα να παίξω ένα game στο pc και παίζει κανονικά. Πως γένει αυτό?

4 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

ultimate game pass ειναι συνδρομη που παιζεις και στο xbox και στο pc.

εγώ έχω μόνο console game pass όμως

Αν εχεις συνδρομη game pass και οχι ultimate δεν ξερω πως εγινε και σε αφηνει να παιξεις στο pc.Εκτος αν μου διαφεύγει κατι.

Game pass ειναι για κονσολες μονο.

Ultimate Game Pass για κονσολες και pc

Υπαρχει και pc game pass που ειναι μονο για pc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω εβαλα pass και ας παιζω σπανια.Και η δικη μου εληγε Νοεμβριο του 24.Σε αλλο φιλο στοκαραμε 3 χρονια.

Επεξ/σία από Mr_Terror

4 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Και εγω εβαλα pass και ας παιζω σπανια.Και η δικη μου εληγε Νοεμβριο του 24.Σε αλλο φιλο στοκαραμε 3 χρονια.

3 χρόνια πως έγινε? Δεν μπορείς να βάλεις μέχρι 36 μήνες που στα κάνει 24 25? Γιατί μου εχει λήξει και θελω να βαλω 3 χρόνια 

ξέρω ότι θα γίνω κ εγώ κουραστικός, αλλά έχω να βάλω ultimate από το 22 και έχουν αλλάξει όλα. 

Το γνωστό τούρκικο με 25-30 € + 1€ ultimate για 12 μήνες παπαλα απ'ότι καταλαβα, οπότε τώρα αν βάλω από άλλη χώρα 12 μήνες core και κολλήσω το 1€ ultimate, πόσους μήνες θα πάρω?

Γιατί στο αρχικό post σ'έναν πίνακα βλέπω 4 και στον άλλον 8. Τόσο πολύ το λιγόστεψαν?? Τουλάχιστον να χαρούμε λίγο COD (δεν είναι και για πάνω από 8 μήνες όπως και να χει :p ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...