Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι αλλά σας το κάνει σε όλα τα region έτσι? εγώ πχ έχω αγορασμένο vpn και κωδικό παιχνιδιού Αργεντινής τον πέρασε κανονικά πριν κάνα 2 βδομάδες. κωδικό Ινδίας δεν έχω περάσει ποτέ όμως και δεν ξέρω αν δουλεύει. με ψιλοφοβισατε τώρα και ίσως το παίξω πιο safe την Κυριακή που λήγει το δικό μου ultimate, να βάλω δλδ 36 μήνες μήνες core + 1 μήνα ultimate από global/eu και όχι από Ινδία. το κόστος δεν είναι και πολύ μεγαλύτερο για 2 χρόνια ultimate(~100€ Ινδία/~150€ global/eu) και προτιμώ να δώσω την διαφορά από το να έχω σκοτούρες με αλλαγές region.😛

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμείς είμαστε η εξαίρεση στο κανόνα δηλαδή μόνο vpn και είσαι κομπλέ.

Ε ναι καλύτερα αφού σου λήγει κάντο τότε να ξεμπερδευεις.

1 ώρα πριν, Agent Of Chaos είπε

ναι αλλά σας το κάνει σε όλα τα region έτσι? εγώ πχ έχω αγορασμένο vpn και κωδικό παιχνιδιού Αργεντινής τον πέρασε κανονικά πριν κάνα 2 βδομάδες. κωδικό Ινδίας δεν έχω περάσει ποτέ όμως και δεν ξέρω αν δουλεύει. με ψιλοφοβισατε τώρα και ίσως το παίξω πιο safe την Κυριακή που λήγει το δικό μου ultimate, να βάλω δλδ 36 μήνες μήνες core + 1 μήνα ultimate από global/eu και όχι από Ινδία. το κόστος δεν είναι και πολύ μεγαλύτερο για 2 χρόνια ultimate(~100€ Ινδία/~150€ global/eu) και προτιμώ να δώσω την διαφορά από το να έχω σκοτούρες με αλλαγές region.😛

Προσωπικά με Windscribe έχω περάσει και 6 μήνη core από Ινδία και παιχνίδια από Αργεντινή. Επίσης τα 100€ από Ινδία πως προκύπτουν; Κάθε 6 μηνο είναι στα 11€. Όποτε 66€+το ultimate είσαι κοντά στα 75€. Μισή τιμή από τα 150€ που έχει όπως λες το global 

• Like 1

7 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Μπορούμε ακόμα να βάλουμε έως 3 χρόνια? Από πότε έχουν πει ότι θα ισχύουν οι 13 μήνες? 

Σε Ινδία, 36 μήνες gp core που γίνονται 24 μήνες gp ultimate.

• Thanks 1

31 λεπτά πριν, vdeseris είπε

Προσωπικά με Windscribe έχω περάσει και 6 μήνη core από Ινδία και παιχνίδια από Αργεντινή. Επίσης τα 100€ από Ινδία πως προκύπτουν; Κάθε 6 μηνο είναι στα 11€. Όποτε 66€+το ultimate είσαι κοντά στα 75€. Μισή τιμή από τα 150€ που έχει όπως λες το global 

γράψε λάθος, κοιτούσα τιμές 12μηνης core που έχει 25-26€.😅 όντως αν πάρεις 6 6μηνες βγαίνει ακόμα πιο φθηνά. Κυριακή κοντή γιορτή που λένε, μόλις λήξει θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω. btw vpn έχω το kaspersky, δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει και κάποιος άλλος. 

• Like 1

Καλησπέρα, μπήκα για να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη βοήθεια και να ενημερώσω ότι κατάφερα να ανανεώσω την ληγμένη συνδρομή μου με έξι 6μηνες Core Ινδίας με 66,18€ και μία μηνιαία Ultimate Ινδίας με 6,97€ (με την έκπτωση).

image.png.bb24d65790a141998b5587c5e34e7dd6.png

image.png.d75d34ec2d0011ace2b059c81271e2e0.png

Δηλαδή με συνολικό κόστος 73,15€ έχω πλέον 25 μήνες συνδρομή Ultimate Game Pass που βγαίνει 2,93€ το μήνα.

image.png.0f3410117438205174738aab1692c8aa.png

Ακολούθησα κυρίως τις οδηγίες από το βίντεο του Σωτήρη, με μοναδική εξαίρεση ότι αναγκάστηκα να αλλάξω χώρα από Ινδία σε Σιγκαπούρη για να ενεργοποιήσω τα κλειδιά στον λογαριασμό της Microsoft (με NordVPN).

Όταν είχα Ινδία στο NordVPN η Microsoft απέρριψε το κλειδί, μόλις γύρισα το VPN σε Σιγκαπούρη και έκανα refresh, το δέχτηκε.

Χρησιμοποίησα τον παλιό λογαριασμό, απλά άλλαξα την χώρα διαμονής σε Ινδία όπως λέει το βίντεο και αφού ενεργοποιήθηκε η συνδρομή, την άλλαξα ξανά σε Ελλάδα.

Ευχαριστώ και πάλι!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν σκέφτηκα κάτι πολύ απλό. Μερικοί όπως εγώ, ο dreaming κτλ χρειαζόμαστε το region του account μας να είναι το ίδιο με το key. Πάνω σε αυτό, είδα οτι κάποιοι χρησιμοποιείτε Ινδονησία ή Singapore για να ενεργοποιήσετε και άναψε φωτάκι. Άλλαξα σε Ινδονησία και με urban vpn παίρνω το παρακάτω.

Προσωπικά το θεωρώ μεγάλη πρόοδο απο το τέλμα που ήμουν. Άρα ο κωδικός ήταν πράγματι Ινδονησίας και όχι Ινδίας όπως τον διαφημίζουν. Γι αυτό και λειτουργεί με άλλο vpn region σε εσάς τους "Απλούς".

Τώρα άνοιξε ένας άλλος δρόμος. Ο θεός βοηθός (προφανώς όλα αυτά δε γίνονται για την διαφορά $$ που είναι αμελητέα αλλα για τη φάση/γαμώτο)

Κάτι άλλο. Άρα οι 3ετίες πέθαναν εντελώς ανεξαρτήτου region; 
image.png.e0ae06476874cc3730d52bebbdf913b2.png

Και συνέχεια. Μπήκα απο το ms store app στο PC με ΕΛΛΗΝΙΚΟ account (δεν είναι του xbox) και με vpn singapore tunnelbear την βλέπει κανονικά. Προφανώς δεν θέλω να την βάλω εδώ οπότε τα trial συνεχίζονται.
image.png.a9fa39056b5f3718fa7db4b166d331f1.pngFo

Επεξ/σία από klainmaingr

Εμένα με ελληνικό region το οποίο άλλαξα μόνο την πρώτη φορά που πηρα παιχνίδι από Βραζιλία και αμέσως μετά τότε το ξαναγύρισα Ελλάδα, και με δωρεάν VPN (VPN.lat επιλογή χώρας Σιγκαπούρη) μου πέρασαν πανεύκολα και αμέσως 4 ή 5 6μηνοι κωδικοί core Ινδίας και τερμάτισα το Gamepass Ultimate να λήγει σε 3 χρόνια περίπου από σήμερα.

Σε ενεργή συνδρομή όλα αυτά.

Το αναφέρω επειδή αρκετοί λέτε ότι δε σας δουλεύει και θέλει αλλαγή region κλπ. Μάλλον είναι θέμα χώρας, μπορεί αν είσαι με ελληνικό account να μη χρειάζεται, ενώ όσοι είχατε άλλης χώρας να τρώει κόλλημα. Μπορεί να λέω και βλακείες :)

• Like 1

@klainmaingr όχι οι 13 μήνες περιορισμό είναι σε Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Μεξικό, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν και Τουρκία. Σε Ινδία μπορείς να βάλεις κανονικά μέχρι στιγμής.
Το θέμα σου απο τι έχω καταλάβει είναι οτι προσπαθείς με trial vpn και δεν σου κουμπώνει σωστά η χώρα.
Δοκίμασε και σε ανώνυμη περιήγηση μήπως βοηθήσει.

9 hours ago, dreaming123 said:

@klainmaingr όχι οι 13 μήνες περιορισμό είναι σε Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, Μεξικό, Σιγκαπούρη, Ταϊβάν και Τουρκία. Σε Ινδία μπορείς να βάλεις κανονικά μέχρι στιγμής.
Το θέμα σου απο τι έχω καταλάβει είναι οτι προσπαθείς με trial vpn και δεν σου κουμπώνει σωστά η χώρα.
Δοκίμασε και σε ανώνυμη περιήγηση μήπως βοηθήσει.

Αμφιβάλλω για το vpn γιατί σε φρέσκο ελληνικό ακκάουντ περνάει κανονικά. Παρόλα αυτά βλέπω αν βγεί κανένα καλό ετήσιο να το πάρω να μην έχω υποψίες.

Μίλησα χθές με το support για να πάρω μια γενική ιδέα. Το region στο ms account page στην περίπτωση μου είναι σχετικά  αδιάφορο. Επειδή είναι legacy account που έγινε convert απο 360 σε microsoft account έχει ακόμα το παλιό structure και κανονικά η αλλαγή region πρέπει να γίνει μέσα απο το xbox migration page. Οπότε έχει ένα ακόμα layer of complexity.

Δε μου είπε ξεκάθαρα τι region είμαι τώρα αλλα νομίζω απο αυτά που είπε απ έξω απ έξω οτι είμαι είτε Αγγλία είτε βραζιλία επίσημα (δε θυμάμαι που είχα κάνει τότε το migration). Ίσως θα μπορέσω να το δώ ξεκάθαρα αυτό αν ανοίξω το 360 αλλα δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. @dreaming123 φαντάζομαι και εσύ έχεις "παλιό" ακκάουντ; Λογικά αυτό δεν αφορά όσους έχουν κάνει λογαριασμούς αφότου ενώθηκαν με τον microsoft account. (παλιά δεν ήταν έτσι)

Όχι κάτι είχε παιχτεί και δεν μου έπαιρνε του 360 στο Xbox one και είχα φτιάξει καινούργιο τότε.

Λογικά σε Xbox 360 αγγλικό  θα είχες κάνει όπως όλοι μας.

7 ώρες πριν, vdeseris είπε

9,95€ η 6μηνη core Ινδιας. 
Το αφεντικό τρελάθηκε 🤣

Τσάμπα πράμα.

Ακομη και σε ένεργη συνδρομή αξίζει να δωσεις 20 ευρώ να πάρεις 12 μήνες και να προσθέσεις 160 ημερες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...