Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ποσταρα το δικο μου βιντεο αλλα αφου το βαλατε να σας πω οτι ανεβασα και μια 3λεπτη πετσοκομμενη εκδοση που το βαζω και στο κυριο ελληνικο μου σημερα :)

• Like 10
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Δεν υπάρχει κάτι. Απλά περιμένεις να λήξει.

Με Windscribe - Free VPN and Ad Block το έκανε. Όπως το κάναμε παλιά, για τη Βραζιλία. 

Όποιος έχει όρεξη ας το δοκιμάσει. 

Δεν έχει αναφερθεί κάπου, ότι υπάρχει περιορισμός για την Ινδία. 

Το δοκίμασα σε ενεργή συνδρομή ultimate. Πήρα 6 μήνες από Ινδία με περίπου 12€ και με το windscribe έπαιξε κανονικά. Μου πρόσθεσε σχεδόν 3 μήνες ultimate μέχρι τέλη Απρίλη του 27.

• Thanks 1

Καλημέρα και χρόνια πολλά.! Προσπαθώ να εξαργυρώσω κωδικό gamepass μεσω vpn από USA αλλά μάταια..Έχω χρησιμοποιήσει 2 το tunnelbear και το windscribe  αλλά τρώω άκυρο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μηπως ο κωδικος ειναι για λογαριασμους που δεν εχουν ενεργη συνδρομη?Αναφερει κατι τετοιο απο εκει που το πηρες?

Επεξ/σία από Mr_Terror

12 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

μηπως ο κωδικος ειναι για λογαριασμους που δεν εχουν ενεργη συνδρομη?Αναφερει κατι τετοιο απο εκει που το πηρες?

Γράφει non-stockable νομίζω 

Όποτε μετά την λήξη θα μπορέσεις να την περάσεις. Σου προτείνω πάντως αν θέλεις να έχεις ultimate για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην μη ενεργή συνδρομή να βάλεις κάνα δυο εξάμηνα game pass core από Ινδία και μετά να τα μετατρέψεις σε ultimate 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει ultimate και απλά θέλει να βάλει xbox game pass core και τίποτα άλλο ισχύει πάλι η αναλογία 1 προς 3;;;

Και το game pass core στην ουσία είναι όλα τα παιχνιδια του game pass και να μπορεί να παίξει online όλα τα παιχνιδια του game pass και όσα έχει αγορασμένα;

Επεξ/σία από Paragontas-x

17 hours ago, Paragontas-x said:

Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει ultimate και απλά θέλει να βάλει xbox game pass core και τίποτα άλλο ισχύει πάλι η αναλογία 1 προς 3;;;

Και το game pass core στην ουσία είναι όλα τα παιχνιδια του game pass και να μπορεί να παίξει online όλα τα παιχνιδια του game pass και όσα έχει αγορασμένα;

Καταρχάς Χρόνια Πολλά σε όλους!!

Φίλε @Paragontas-x τα έχεις μπερδέψει λίγο.

Αν θες να αγοράσεις core συνδρομή και να μείνεις σε core δεν τίθεται κανένα θέμα μετατροπής. πχ 3 μήνες core αγοράζεις, τρεις μήνες core σου μένουν. Η μετατροπή ισχύει όταν αγοράζεις core και έχεις ήδη ενεργή ultimate ή την μετατρέπεις σε ultimate μετά.

Για το δεύτερο ερώτημα, το κοινό που έχουν τα δύο game pass είναι ότι μπορείς να παίξεις online.

Από κει κει πέρα

- το core δίνει καμιά 30 παιχνίδα ενώ το ultimate πάνω από 100

- το ultimate συμπεριλαμβάνεται και συνδρομή στο ΕΑ play

- το ultimate ειναι και για κονσόλα και για PC ενώ το core πρέπει να επιλέξεις άλλο πακέτο ανάλογα την πλατφόρμα

- και τέλος το ultimate έχει κάποιες αποκλειστικές προσφορές για αγορές παιχνιδιών κτλ.

Τα παιχνίδια που έχεις αγορασμένα τα παίζεις και χωρίς game pass, αλλά όχι online

• Thanks 1

Αγόρασα 6 μήνες core από Ινδία.Με το windscribe δεν κατάφερα τίποτα μιας και η Ινδία χρειάζεται πληρωμή(Αν κατάλαβα καλα) για να ξεκλειδώσει

Τελικά κατάφερα να περάσω την core με το tunnelbear επιλέγοντας την Σιγκαπούρη.

Πριν βάλω ultimate θέλω να περάσω και άλλες core 6 μήνες μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό φανταζομαι;

Παιδιά καλησπέρα είχα κάνει πριν 3 χρόνια αυτό μεβτη Brazil και είχα 3 χρόνια με 91 ευρώ.. Μου λήγει αυτό το μήνα το Ultimate... Τι μπορώ να κάνω οοιαεινσι η πιο οικονομικη προσφορά αυτή τη στιγμή τι προτείνετε για Ultimate? 

Καλησπέρα σας! Έβαλα της συνδρομές με τον τρόπο που εξηγεί ο Σωτήρης στο Βίντεο.

Χρησημοποίησα το Tunnelbear με χώρα singapore όπως πρότεινε ο filios filios. πήρα  6 εξάμηνες Ινδίας στα 76 ευρώ και μια μηνιαία Ultimate global στα 9 ευρώ.

Σύνολο 85 Ευρώ για 25 μήνες! ΤΕΛΕΙΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Εγώ τα έβαλα σε λογαριασμό που είχε συνδρομή ultimate και είχε λήξει καμια βδομάδα γυρίζοντας την χώρα κτλ όπως εξηγεί στο βίντεο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ερώτηση:  Μετά την ενεργοποίηση της συνδρομής μπορώ να ξαναγυρίσω την χώρα σε Ελλάδα η πρέπει να μείνει Ινδια;

7 ώρες πριν, Bahamut21 είπε

Ερώτηση:  Μετά την ενεργοποίηση της συνδρομής μπορώ να ξαναγυρίσω την χώρα σε Ελλάδα η πρέπει να μείνει Ινδια;

Ποτέ δεν χρειαζόταν να έχεις χώρα Ινδία!

• Like 1

2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Ποτέ δεν χρειαζόταν να έχεις χώρα Ινδία!

ΕΑΝ δεν έμπαινε με ip Σιγκαπούρης ΠΩΣ ΘΑ ενεργοποιούνται οι 6μήνες που αγόρασε.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...