Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. βρήκα 12 μήνη Xbox live ξεχασμένη σε μαγαζί .αν την πάρω ,θα μπορώ να την περάσω ή θα είναι άκυρη ?και αν μπορώ να την περάσω θα μετατραπεί κατευθείαν σε Xbox game pass ultimate. Είμαι ήδη συνδρομητής. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Ορίστε μια 12μήνη από Ινδία.

Και απ' ότι βλέπω είναι και πιο φτηνή από τη 12μήνη από Βραζιλία.

Το εχει δοκιμασει κανεις? Δουλευει να παρουμε 3 12αρες και να γινουν Ultimate?

16 ώρες πριν, Mexmet8 είπε

Καλησπέρα παιδιά. βρήκα 12 μήνη Xbox live ξεχασμένη σε μαγαζί .αν την πάρω ,θα μπορώ να την περάσω ή θα είναι άκυρη ?και αν μπορώ να την περάσω θα μετατραπεί κατευθείαν σε Xbox game pass ultimate. Είμαι ήδη συνδρομητής. Ευχαριστώ.

1ο post 

Βραζιλία, Αργετινή, Τουρκία και κάποιες άλλες χώρες το μαξ που μπορείς να βάλεις είναι 13 μήνες πλέον.

Δες λίγο ποιο πάνω ή το 2-3 ποστ αυτού του τοπικ.

Αν δοκιμάσει κανείς κωδικούς από Ινδία για παραπάνω από 13 μήνες ας πει εδώ αν τους δέχτηκε που λογικά πρέπει να τους δεχτεί γιατί η Ινδία δεν ειναι στις χώρες με το περιορισμό των 13 μηνών. 

Και αυτός ο περιορισμός είναι για τις κάρτες xbox game pass core σωστά? Δηλαδή αν κάποιος δοκιμασει να βάλει 14 μήνες δεν θα τους δεχτεί σωστά; 

Καλησπερα σε ολους αγορασα 3 12 μηνες ευρωπαικες core συνδρομες για να τις βαλς στην ληγμενη τουρκικη συνδρομη μου.

εβαλα την πρωτη πριν βγαλω την διευθυνση και οταν πηγα να βαλς την δευτερη μου βγαζει αυτο....

Τι μπορω να κανω?

Change your Microsoft Store region

You currently have a subscription from a different region. If it still doesn't work, please contact customer support.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιότερα υπήρχε δυνατότητα να βάλουμε πιο φθηνά συνδρομή μέσω VPN. Από 4/2024 όμως καταργήθηκε αυτό, γιατί σε όσες χώρες υπήρχε φθηνή συνδρομή, το μέγιστο όριο μηνών που μπορεί να βάλει κάποιος, μειώθηκε από 36 μήνες και έγινε 13. Αυτές οι χώρες είναι : Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Mexico, Singapore, Taiwan, Turkey

Μια διευκρίνιση παίδες ! Εγώ έχω συνδρομή ultimate που λήγει το καλοκαίρι ! Δεν μπορώ να βάλω gp core 2x12 (18 μήνες ultimate) από Argentina region σε είδη υπάρχουσα συνδρομή ultimate !? Πάω αναγκαστικά πλέον σε συνδρομές από Ευρώπη αν θέλω να στοκαρω πάνω από 13 μήνες !? Μιλάω πάντα για ενεργή συνδρομή ultimate και πως κάνουμε σωστά επέκταση των μηνών!

ΥΓ. Δεν έχω σκοπό να φτιάξω καινούργο account !

Επεξ/σία από vagosvts7

Καλημέρα, σήμερα αγόρασα 2 xbox key παιχνίδια, και το CODE VEIN είχα ξεχάσει ότι το είχα, και το ξανά αγόρασα :)

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να του το δώσω απλά ή αν έχει και αυτός κάποιο key και θέλει να ανταλλάξουμε, ας μου στείλει πμ.

Είναι από Αργεντινή, και θέλει VPN όπως ξέρουμε.

• Like 1

1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε

Παλιότερα υπήρχε δυνατότητα να βάλουμε πιο φθηνά συνδρομή μέσω VPN. Από 4/2024 όμως καταργήθηκε αυτό, γιατί σε όσες χώρες υπήρχε φθηνή συνδρομή, το μέγιστο όριο μηνών που μπορεί να βάλει κάποιος, μειώθηκε από 36 μήνες και έγινε 13. Αυτές οι χώρες είναι : Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Mexico, Singapore, Taiwan, Turkey

Μια διευκρίνιση παίδες ! Εγώ έχω συνδρομή ultimate που λήγει το καλοκαίρι ! Δεν μπορώ να βάλω gp core 2x12 (18 μήνες ultimate) από Argentina region σε είδη υπάρχουσα συνδρομή ultimate !? Πάω αναγκαστικά πλέον σε συνδρομές από Ευρώπη αν θέλω να στοκαρω πάνω από 13 μήνες !? Μιλάω πάντα για ενεργή συνδρομή ultimate και πως κάνουμε σωστά επέκταση των μηνών!

Ναι το γνωρίζω αλλά αφού έληξε κ άλλαξα διεύθυνση….

1 ώρα πριν, liljordan είπε

Ναι το γνωρίζω αλλά αφού έληξε κ άλλαξα διεύθυνση….

Φίλε μπερδεύτηκες! Εγώ έχω απορία μπας και γίνεται σε ενεργή ultimate να προσθέσουμε παραπάνω μήνες από αλλά region! Δεν σχολίασα για εσένα 😎

8 ώρες πριν, ChristosG82 είπε

Καλημέρα, σήμερα αγόρασα 2 xbox key παιχνίδια, και το CODE VEIN είχα ξεχάσει ότι το είχα, και το ξανά αγόρασα :)

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να του το δώσω απλά ή αν έχει και αυτός κάποιο key και θέλει να ανταλλάξουμε, ας μου στείλει πμ.

Είναι από Αργεντινή, και θέλει VPN όπως ξέρουμε.

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια από εδώ τον φίλο Χρήστο, γιατί όχι μόνο μου χάρισε τον κωδικό, αλλά και με κατεύθυνε αναλυτικά με τα βήματα στην διαδικασία για την ενεργοποίηση του.

Να είσαι καλά φίλε μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το δώρο που μου έκανες!

• Thanks 1

14 λεπτά πριν, Cacciatore είπε

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια από εδώ τον φίλο Χρήστο, γιατί όχι μόνο μου χάρισε τον κωδικό, αλλά και με κατεύθυνε αναλυτικά με τα βήματα στην διαδικασία για την ενεργοποίηση του.

Να είσαι καλά φίλε μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το δώρο που μου έκανες!

Να είσαι καλά :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/4/2024 στις 10:10 ΠΜ, vagosvts7 είπε

https://www.eurogamer.net/microsoft-limits-xbox-game-pass-subscription-extensions-in-certain-countries

Here the limit is instead 13 months. This is for Game Pass Core, Game Pass for Console and PC Game Pass, and does not impact Game Pass Ultimate.

Τα έχεις μπερδέψει λίγο. Σήμερα έχεις ενεργή συνδρομή. Αν βάλεις Gold/Core ο πίνακας μετατροπών ειναι στο 1ο post που αφορά ενεργές συνδρομές. Οπότε δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω αν γίνεται / δεν γίνεται γιατί ούτως ή αλλως δεν συμφέρει. Αν πληρωσεις 24 μήνες, απλά θα σου προσθέσει 8.... (60€/8=7,5€/month)

image.png.bba87f08ef32250cd84a77049c69bb18.png

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1

Έχεις δίκιο, ευχαριστώ και πάλι! Τελικά πρέπει να την αφήσω να λήξει και μετά να στοκάρω δωδεκάμηνες Ευρωπαϊκές κάρτες Core/gold και μετά να κάνω μετατροπή σε ultimate!

ΥΓ. Από ότι κοίταξα στο eneba αυτή την περίοδο xbox game pass core Europe 12 μήνες την έχει στα 42,84 € από 59,99! Ελπίζω το καλοκαίρι που θα κάνω κίνηση να μην έχουν ανέβει οι τιμές! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...