Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Σήμερα λήγει το ultimate. 

Περιμένω να λήξει και αγοράζω 3 χρόνια core + 1 μήνα ultimate; 

12 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Ναι. 2ο post. 

44€ * 3 + Ultimate και με περίπου 160€ θα έχεις 25 μήνες. Δεν είναι κ ιδιαίτερα φθηνό πλέον (6,5€/μήνα). 

Μη σου πω παίζει την ίδια τιμή με το να προσθέσεις συνδρομή στην ήδη υπάρχουσα

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

12€ = 50 ημέρες = 7,2€. Παίζουν κ εκπτωτικοί κωδικοί βέβαια που ρίχνουν την τιμή.

Οπότε ίσως να έβαζες λίγους μήνες να κάνεις τη δουλειά σου κ να μην πληρώσεις προκαταβολικά 160€ χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος

South Africa Gamepass Ultimate 25 ευρω! 
με παιδεψε αρκετα ... 
αλλα τελικα αξιζει ! 
καταφερα να την περασω με ενα SA VPN που βρηκα στο google store. 
και οχι με την πρωτη ... 

βεβαια ... 4.5€ ο μηνας ... οποτε μπορει να αξιζει να δοκιμασει καποιος! 
με προσοχη ομως .... μπορει και να μην πετυχει ... οποτε ο καθενας παιρνει τα ρισκα του! 

Screenshot 2024-01-18 232148.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

South Africa server πάντως έχει και το TunnelBear που θα το προτιμούσα σε σχέση με ένα τυχαίο VPN. Εγώ αυτό έχω χρησιμοποιήσει για εξαργύρωση κωδικών παιχνιδιών από Αργεντινή. Φαίνεται να παίρνει ip από SA αλλά δεν έχω δοκιμάσει να δω αν δουλεύει με Microsoft.

Η προσοφρά όντως είναι δελεαστική και ίσως να το δοκιμάσω...

EDIT: Για να προλάβω κόσμο, με tunnelbear ο κωδικός δεν περνάει (σε μένα τουλάχιστον). Μου μένει αμανάτι προς το παρόν και κάνω τις δοκιμές μου άλλη φορά!!

2024-01-19.png

Επεξ/σία από BillT

10 ώρες πριν, dskoul είπε

με παιδεψε αρκετα ... 
αλλα τελικα αξιζει ! 
και οχι με την πρωτη ... 

με προσοχη ομως .... μπορει και να μην πετυχει ... οποτε ο καθενας παιρνει τα ρισκα του! 

Αυτή μπορεί να στακάρει σε ήδη υπάρχουσα συνδρομή και να προσθέσουμε 6 μήνες?Γιατί κάπου στην περιγραφή λέει για trial και γενικά δεν το διευκρινίζουν.

16 ώρες πριν, demmian είπε

image.png.bae6ef1a46c3bd5ff5a1d1d95aff9d8f.png

καλησπερα παιδια, να ρωτησω αυτη η αναλογια ειναι σωστη , εδω περα? αν ναι, γτ καποιος να βαλει αλλη εκτος απο 90αρα core καρτα?

Tι εννοείς 90αρα?

15 ώρες πριν, dskoul είπε

με παιδεψε αρκετα ... 
αλλα τελικα αξιζει ! 
και οχι με την πρωτη ... 

Βάλε link της συνδρομής που αγόρασες 

https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-6-month-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-south-africa-1

αυτό πρέπει να αγόρασε ο φίλος. Εγώ πάντως αυτό πήρα και δεν μου περνάει με tunnelbear και lat.vpn από κινητό.

Δεν είναι ουτε trial ούτε λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχει ενεργή συνδρομή

Στις 19/1/2024 στις 9:53 ΠΜ, vagmouk είπε

Αυτή μπορεί να στακάρει σε ήδη υπάρχουσα συνδρομή και να προσθέσουμε 6 μήνες?Γιατί κάπου στην περιγραφή λέει για trial και γενικά δεν το διευκρινίζουν.

Εγω την εβαλα σε ηδη υπαρχουσα! 2.5 ετων ... και το πηγα στα 3 χρονια 
image.png.24207c69f53542e71ffc2c926adbedf3.png

Στις 19/1/2024 στις 4:47 ΜΜ, BillT είπε

https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-6-month-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-south-africa-1

αυτό πρέπει να αγόρασε ο φίλος. Εγώ πάντως αυτό πήρα και δεν μου περνάει με tunnelbear και lat.vpn από κινητό.

Δεν είναι ουτε trial ούτε λέει ότι δεν πρέπει να υπάρχει ενεργή συνδρομή

Tunnelbear και vpn.lat ηταν τα πρωτα που δοκιμασα .... 
χωρις επιτυχια! 

με το παρακατω τα καταφερα ! 
Screenshot_20240120_205935_GooglePlayStore.jpg.4beb4beb4cfdff8df14385c5a4cb2495.jpg

Αυτή τη στιγμή, η ultimate ενός μήνα (που είναι 14 μέρες στην ουσία) δίνεται με 1 ευρώ. Υπάρχει και η επιλογή ενός μήνα με 15 ευρώ. Κάνουν και δύο επιλογές την μετατροπή από gold σε ultimate ή μόνο η ακριβή των 15 ευρώ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και οι δυο επιλογες κανουν την μετατροπη.Αλλα περιμενε να σου πουν και αλλα παιδια.Θυμαμαι σε φιλο μου ειχαμε κανει την μετατροπη με 14 μερες ultimate

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, dskoul said:

Tunnelbear και vpn.lat ηταν τα πρωτα που δοκιμασα .... 
χωρις επιτυχια! 

με το παρακατω τα καταφερα ! 
Screenshot_20240120_205935_GooglePlayStore.jpg.4beb4beb4cfdff8df14385c5a4cb2495.jpg

Είχα δοκιμάσει άλλους δυο south africa vpn χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα και με αυτή που λες αλλά δυστυχώς και εδώ δεν περνάει. IP παίρνω κανονικά με όλους τους vpn αλλά το κλειδί δεν.... 

Δε νομίζω να είναι και πρόβλημα του λογαριασμού μου γιατί κλειδί παιχνιδιού από Αργεντινή μια χαρά μου το πήρε εκείνη τη μέρα που δοκίμασα.

EDIT: προσπάθησα ξανά μόλις τώρα με το vpn που πρότεινες και τελικά πέρασε το κλειδί, οπότε τέλος καλό όλα καλά 

✌️

Επεξ/σία από BillT
  • Like 1

9 ώρες πριν, BillT είπε

Είχα δοκιμάσει άλλους δυο south africa vpn χωρίς επιτυχία. Δοκίμασα και με αυτή που λες αλλά δυστυχώς και εδώ δεν περνάει. IP παίρνω κανονικά με όλους τους vpn αλλά το κλειδί δεν.... 

Δε νομίζω να είναι και πρόβλημα του λογαριασμού μου γιατί κλειδί παιχνιδιού από Αργεντινή μια χαρά μου το πήρε εκείνη τη μέρα που δοκίμασα.

EDIT: προσπάθησα ξανά μόλις τώρα με το vpn που πρότεινες και τελικά πέρασε το κλειδί, οπότε τέλος καλό όλα καλά 

✌️

Εγώ είχα συνδρομή μέχρι τον Οκτώβριο του 26 και επομένως πήρα την τρίμηνη με 17.90.Πέρασε με Nordvpn χωρις πολλά πολλά.5,97 ο μήνας και πάλι μια χαρά τιμή είναι.

Επειδή βοηθάω κάποιον που τελειώνει η συνδρομή που είχε κάνει πέρυσι ...Χωρίς vpn βλέπω η europe 12 live gold/core έχει 45,82 και αν βάλεις 1 μήνα  ultimate (από cd keys)7,47 = 53,29 δια 13 μήνες Θα πάει 4.10 ευρώ ο μήνας η θα πάει παραπάνω ;γτ δεν κατάλαβα πως μειώνονται οι μήνες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, telistikos είπε

Επειδή βοηθάω κάποιον που τελειώνει η συνδρομή που είχε κάνει πέρυσι ...Χωρίς vpn βλέπω η europe 12 live gold/core έχει 45,82 και αν βάλεις 1 μήνα  ultimate (από cd keys)7,47 = 53,29 δια 13 μήνες Θα πάει 4.10 ευρώ ο μήνας η θα πάει παραπάνω ;γτ δεν κατάλαβα πως μειώνονται οι μήνες...

η διαδικασία μετατρέπει του μήνες που έχουμε Gold συνδρομή και τους κάνει Ultimate σε αναλογία 3 μήνες Gold -> 2 μήνες Ultimate. Έτσι οι 36 μήνες Gold γίνονται 24 μήνες Ultimate. 

Οπότε οι 12 μήνες, θα γίνουν 8 μήνες.  

8+1=9 = 53,29€

53,29€/9=5,92€/month

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...