Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

sphinxgr
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/1/2024 στις 7:57 ΜΜ, gasgorth είπε

Να κάνω μια ερώτηση επειδή είμαι καινούργιος στο xbox. Πήρα ένα series s που είχε δώρο τρίμηνη συνδρομη ultimate. Μπορω να κανω τον οδηγό ενώ έχω βάλει την 3μηνη δωρεάν συνδρομή που είχε η κονσόλα στο προφίλ που έχω τώρα? Η πρέπει να είναι καινούργιο το account?

Στις 10/1/2024 στις 8:21 ΜΜ, BillT είπε

Αν το κάνεις τώρα που έχεις ενεργή ultimate θα γίνει η μετατροπή σύμφωνα με τον πίνακα του δεύτερου post, που αν έχω καταλάβει σωστά δεν είναι 3/2 όπως αν το κάνεις όταν δεν έχεις ενεργή συνδρομή και αγοράσεις πρώτα core/gold και στο τέλος ultimate.

σωστά τα λέω @sphinxgr?

Ενώ έχεις ενεργή συνδρομή ΔΕΝ μπορείς να κανεις το 2o post. 

Θα περιμένεις να λήξει η συνδρομή σου και μετά στον ίδιο χρήστη, θα μπορεις να κάνεις το 2ο post.

Πιο λογικό θα ήταν και υποθέτω ότι γίνεται, να φορτώσει κάποιος μόλις πάρει την κονσόλα 2 12μηνα Core (2o post) και μετά να προσθέσει τους 3 μηνες δωρο Ultimate. 

Στις 10/1/2024 στις 9:17 ΜΜ, gasgorth είπε

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αρα θα βαλω gold/core και θα μετατραπει αυτοματα σε ultimate με μειωμενες μερες?

Για το οποίο δεν ασχολείσαι, γιατι βγαίνει πιο ακριβά απο το να κάνεις το 2ο ποστ , όταν δεν θα εχεις ενεργή συνδρομη

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Ενώ έχεις ενεργή συνδρομή ΔΕΝ μπορείς να κανεις το 2o post. 

Θα περιμένεις να λήξει η συνδρομή σου και μετά στον ίδιο χρήστη, θα μπορεις να κάνεις το 2ο post.

Ποιο λογικό θα ήταν και υποθέτω ότι γίνεται, να φορτώσει κάποιος μόλις πάρει την κονσόλα 2 12μηνα Core (2o post) και μετά να προσθέσει τους 3 μηνες δωρο Ultimate. 

Για το οποίο δεν ασχολείσαι, γιατι βγαίνει πιο ακριβά απο το να κάνεις το 2ο ποστ , όταν δεν θα εχεις ενεργή συνδρομη

Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρινηση! Αρα περιμενω να τελειωσει η συνδρομή και μετά κάνω το 2ο post. Ενεργοποίησα τη 3μηνη με το που το πήρα καθως δεν ηξερα (δεν πειράζει) :) Παντως παιδια είναι πολύ βοηθητικο αυτο που εχετε κανει εδώ, τι να πω πολλά συγχαρητηρια!

• Like 3

Καλησπέρα, μία ερώτηση και από μένα. Η ultimate που θα περαστεί πρέπει να είναι από το επίσημο store αποκλειστικά ή μπορώ να αγοράσω από eneba τούρκικο και να κάνω redeem? 

1 ώρα πριν, Kassiani85 είπε

Καλησπέρα, μία ερώτηση και από μένα. Η ultimate που θα περαστεί πρέπει να είναι από το επίσημο store αποκλειστικά ή μπορώ να αγοράσω από eneba τούρκικο και να κάνω redeem? 

Μπορεις και απο eneba.

Καλημερα και συγγνωμη για το off topic αλλα δεν ξερω που να γραψω το προβλημα μου.Εχω κανει αρκετες αγορες απο eneba.Πριν 3 μερες με ηρθαν 3 emails οτι εχω κανει αγορα 2 game και 1 συνδρομη 3μηνη κοστος 100 ευρω περιπου.Εννοειται δεν εκανα καμια αγορα απο μονος μου.Σημερα ειδα οτι ηρθε ειδοποιηση απο paypal οτι χρεωθηκα.Απο τα email δεν εχω ενεργοποιησει τα κλειδια.Επικοινωνησα με paypal και στο eneba εστειλε email.Εχεις κανενας αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα?Λιγο που το googleρα ειδα γενικα υπαρχουν θεματα

2 ώρες πριν, sifario1 είπε

Καλημερα και συγγνωμη για το off topic αλλα δεν ξερω που να γραψω το προβλημα μου.Εχω κανει αρκετες αγορες απο eneba.Πριν 3 μερες με ηρθαν 3 emails οτι εχω κανει αγορα 2 game και 1 συνδρομη 3μηνη κοστος 100 ευρω περιπου.Εννοειται δεν εκανα καμια αγορα απο μονος μου.Σημερα ειδα οτι ηρθε ειδοποιηση απο paypal οτι χρεωθηκα.Απο τα email δεν εχω ενεργοποιησει τα κλειδια.Επικοινωνησα με paypal και στο eneba εστειλε email.Εχεις κανενας αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα?Λιγο που το googleρα ειδα γενικα υπαρχουν θεματα

Για αρχή θα ακυρώνα την κάρτα μου, χθες. 

• Thanks 1

2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Απο την ώρα που η χρέωση έγινε από pp, το paypal παραβιαστηκε. Εκτός αν απλά απέκτησε κάποιος πρόσβαση στον λογαριασμό του στο eneba. 

@sifario1 έχεις λογαριασμό eneba? Αν ναι, τσέκαρε αν έγιναν claim τα κλειδιά 

2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Το θέμα πιο είναι.Με ήρθε μια ειδοποίηση στο ibank εθνικής για αυτόματη πληρωμή paypal μεσω τραπεζικού λογαριασμού.Στην paypal έχω συνδέσει την κάρτα και έναν λογαριασμό τραπεζικό σαν δεύτερη επιλογή και αυτό το έκανα όταν ζητήσω για χ.ψ λόγο κάποια κατάθεση να μου κάνουν η ανάληψη από στοίχημα.Και τα λεφτά τα τράβηξε από τραπεζικό λογαριασμό και όχι από την καρτα

29 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο την ώρα που η χρέωση έγινε από pp, το paypal παραβιαστηκε. Εκτός αν απλά απέκτησε κάποιος πρόσβαση στον λογαριασμό του στο eneba. 

@sifario1 έχεις λογαριασμό eneba? Αν ναι, τσέκαρε αν έγιναν claim τα κλειδιά 

Πιο εύκολο μου φαίνεται να μπήκαν στην Eneba, παρά στο paypall. Ακόμα πιο εύκολο θα μου φαινόταν να πάτησε κάποιο link στο κινητό ή υπολογιστή του και να έγινε απο εκεί η δουλεια. 

21 λεπτά πριν, sifario1 είπε

Το θέμα πιο είναι.Με ήρθε μια ειδοποίηση στο ibank εθνικής για αυτόματη πληρωμή paypal μεσω τραπεζικού λογαριασμού.Στην paypal έχω συνδέσει την κάρτα και έναν λογαριασμό τραπεζικό σαν δεύτερη επιλογή και αυτό το έκανα όταν ζητήσω για χ.ψ λόγο κάποια κατάθεση να μου κάνουν η ανάληψη από στοίχημα.Και τα λεφτά τα τράβηξε από τραπεζικό λογαριασμό και όχι από την κάρτα

Μπερδεμένη κατάσταση...

• Moderators
1 hour ago, SabotazNic said:

Απο την ώρα που η χρέωση έγινε από pp, το paypal παραβιαστηκε.

Πώς να έγινε breached το Paypal; Το θεωρώ απίθανο, δεν γνωρίζω να έχει γίνει ποτέ αυτό το πράγμα σε ατομικό επίπεδο (που και μαζικά δηλαδή ένα hack έχει γίνει, στο τέλος του 2022 και επηρέασε όλα κι όλα 35k accounts, τρίχες δηλαδή). Για να κάνεις login στο PayPal ζητάει 2FA κάθε φορά, πρέπει να το θέλεις για να σου κλέψουν τους κωδικούς.

Στο eneba account του φίλου μπήκαν κατά 99% και έκαναν authorize πληρωμή από Paypal.

• Like 2

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Πώς να έγινε breached το Paypal; Το θεωρώ απίθανο, δεν γνωρίζω να έχει γίνει ποτέ αυτό το πράγμα σε ατομικό επίπεδο (που και μαζικά δηλαδή ένα hack έχει γίνει, στο τέλος του 2022 και επηρέασε όλα κι όλα 35k accounts, τρίχες δηλαδή). Για να κάνεις login στο PayPal ζητάει 2FA κάθε φορά, πρέπει να το θέλεις για να σου κλέψουν τους κωδικούς.

Στο eneba account του φίλου μπήκαν κατά 99% και έκαναν authorize πληρωμή από Paypal.

Αυτό είναι το περίεργο δεν έχω acount eneba σαν επισκέπτης πάντα πληρώνω

Άλλαξε κωδικούς paypal και ebanking και κάνε αμφισβήτηση των πληρωμών και στο paypal και στην τράπεζα σου.

Κάνε και ένα πάγωμα στην κάρτα σου και να την ξεπαγώνεις όποτε θες να κάνεις κάποια συναλλαγή μέχρι να δεις τι τελικά έγινε. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jpil είπε

Άλλαξε κωδικούς paypal και ebanking και κάνε αμφισβήτηση των πληρωμών και στο paypal και στην τράπεζα σου.

Κάνε και ένα πάγωμα στην κάρτα σου και να την ξεπαγώνεις όποτε θες να κάνεις κάποια συναλλαγή μέχρι να δεις τι τελικά έγινε. 

Τέλος όλα καλά έτσι πιστεύω.Χθες είχα ανοίξει υπόθεση στο paypal τους είπα τι έγινε και μου επέστρεψαν τα λεφτά και με είπαν ότι δεν ευθύνομαι εγώ δηλαδή δεν τις έκανα εγώ τις συναλλαγές.Αλλαξα στο paypal κωδικούς.Προς το παρών δεν θα κάνω κάτι με την τράπεζα εννοώ επειδή τράβηξε λεφτά  από τραπεζικό λογαριασμό και όχι από την καρτα θα παρακολουθώ τον λογαριασμό έτσι κι αλλιώς δεν θα έχω λεφτά μέσα το πολύ 10 ευρώ.

Αυτό που θέλω να πω παιδιά προσοχή με το eneba και πάντα paypal.Δεν το ήξερα μέχρι που άρχισα να googlαρω το πρόβλημα μου.Πολλες περιπτώσεις με λάθος χρεώσεις με συναλλαγές που δεν γίνονται με κλειδιά που δεν έρχονται κτλ.Ειναι μέχρι να σε τυχει

Επεξ/σία από sifario1
  • Like 3

10 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Σήμερα λήγει το ultimate. 

Περιμένω να λήξει και αγοράζω 3 χρόνια core + 1 μήνα ultimate; 

Ναι. 2ο post. 

44€ * 3 + Ultimate και με περίπου 160€ θα έχεις 25 μήνες. Δεν είναι κ ιδιαίτερα φθηνό πλέον (6,5€/μήνα). 

Μη σου πω παίζει την ίδια τιμή με το να προσθέσεις συνδρομή στην ήδη υπάρχουσα

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

12€ = 50 ημέρες = 7,2€. Παίζουν κ εκπτωτικοί κωδικοί βέβαια που ρίχνουν την τιμή.

Οπότε ίσως να έβαζες λίγους μήνες να κάνεις τη δουλειά σου κ να μην πληρώσεις προκαταβολικά 160€ χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...